Nyomtatók, tonerek, tintapatronok és más kiegészítők minden készülékhez a CRDmarkettől

CDRmarket
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -0%

Megnézem
  • Csak meghatározott ideig!
CDRmarket

Ajánlat leírása

Nyomtatók, tonerek, tintapatronok és más kiegészítők minden készülékhez a CRDmarkettől

Ha kifogyott a patron vagy új nyomtató kell, irány a CDRmarket!

Nagy bosszúságot tud okozni, ha rosszkor fogy ki a toner vagy a patron a nyomtatóból, esetleg meghibásodás lép fel, pedig épp nagyon fontos lenne kinyomtatni valamit, például egy szerződést vagy szakdolgozatot. Ilyenkor hirtelen azt sem tudjuk, merre induljunk! Nos, nekünk van egy nagyon jó tippünk a CDRmarket személyében!

A CDRmarket kínálatában mindent megtalálsz, amire nyomtató témában szükséged lehet. Legyen szó egy otthoni nyomtatóról vagy egy hatalmas iroda minden készülékéről, a CDRmarket garantáltan a segítségedre lesz!

Gyorsan, segítőkészen és hatalmas profizmussal állnak minden vevőhöz, akkor is, ha csak egy olcsóbb patronra lesz szükséged, de igazán nagy tétel esetén is bátran fordulj hozzájuk!

A kínálatban találsz tonereket, nyomtatópatronokat, hagyományos, szalag- és címkenyomtatókat, s olyan márkákat, mint a Canon, a HP, a brother, a Xerox vagy az Epson.

Ráadásul rengeteg informatív cikket és útmutatót is találsz, amelyek megkönnyítik mindennapi életedet egy nyüzsgő irodában!

CDRmarket bemutatkozó

A CDRmarket kínálatában találsz tonereket, nyomtatópatronokat, hagyományos, szalag- és címkenyomtatókat, s olyan márkákat, mint a Canon, a HP, a brother, a Xerox vagy az Epson.Ráadásul rengeteg informatív cikket és útmutatót is találsz, amelyek megkönnyítik mindennapi életedet egy nyüzsgő irodában!

CDRmarket

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Nyomtatók, tonerek, tintapatronok és más kiegészítők minden készülékhez a CRDmarkettől

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner intézi

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére