Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Nyári bomba forma, befagyasztott árakon! Korlátlan havi vibrációs tréning használat, ajándék has tekercseléssel, életmód tanácsadással, 50% kedvezménnyel 9.000 Ft helyett mindössze 4.500 Ft-ért!

Korlátlan havi vibrációs tréning használat+ajándék has tekercseléssel
Anasztázia Szalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.500 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 50% 4.500 Ft
Anasztázia Szalon
1072 Budapest Erzsébet Krt 19. I/14 37 kapucsengő
06 (70) 524 23 11
anasztaziaszalon.lapunk.hu/

Akció Leírása

Közelednek az ünnepek, a nagy evések és a hipp-hopp felszaladó plusz kilók időszaka!

Karácsonykor végre együtt a család, amikor a nagy közös vacsorák és derűs italozgatások váltják egymást. Az ártalmas kalóriabombák ilyenkor hatványozottan támadnak minket. A csípő köré, a hasra, a fenékre és a combokra szinte észrevétlenül rakódik le a zsírpárna, amelytől kínzó diétával és tornával igen nehéz megszabadulni.

Szabadulj meg a narancsbőrtől vibrációs tréninggel, még mielőtt eluralkodna rajtad!

Az elhízás, az egészségtelen táplálkozás, a folyadékhiány miatt a narancsbőr-effektus is nagyon hamar kialakul, még a legvékonyabb hölgyeknél is. A vibrációs tréninggel azonban ez rendkívül hatékonyan szüntethető meg, mely kíméletes és hatékony is egyben, hiszen eredetileg egészségmegőrzési és orvosi célokra lett kifejlesztve. A vibrációs tréning formálja az alakot, kordában tartja a testsúlyt.

Hogyan működik a vibrációs tréning? ( A tréning napi maximum 20 perc lehet, orvosi javaslat miatt!)

A módszer lényege, hogy a vibrációs tréner 3D-s vibrációival az izmok reflexív összehúzódását eredményezi, ezáltal edzi, erősíti őket. Más szóval: a vibrációk miatt az izom reflexíven ellenfeszül, intenzív ellenhatást fejt ki. Eközben testünk kimozdul egyensúlyából, így korrigálnunk kell, melynek során olyan kis izomcsoportok kapcsolódnak be a munkába, melyek egy földön végzett gyakorlatnál nem aktiválódnak, stabilan állunk.

A lokális fogyás tovább serkenthető testtekercseléssel! Az Anasztázia Szalonban ezt most has tájékra ajándékba kapja!!!

Az eljárás a következőképpen működik: has tájékon egy speciális hatóanyagot visznek fel a testre, majd erre egy testtekercseléshez használt fóliát tekernek a kezelt testfelületre. Az első réteget lazábban, a második réteget szorosabban, így indítható meg  a nyirokáramlás a szervezetben, aminek köszönhetően a méreganyagok távoznak a szervezetünkből. A bőrlégzés fokozódik, a kötőszövetek regenerálódnak. Ez az alakformáló technika külsőleg hat a szövetekre, ezáltal a testtekercselés már az első kezelés során látványos eredményt biztosít.

A kezelésekre személyre szabott életmód tanács teszi fel a koronát!

Az egészség minden ember jövőjének alapköve. Ha nincs egészség, többé semmi sem számít. Az egészség megőrzése ezért különös fontossággal bír modern világunkban, ahol a lázas munka, a felgyorsult életritmus, a szegényes étrend, a gondtalan életvezetés és a folyamatos stressz mind káros befolyást gyakorolnak mindennapjainkra.  Az Anasztázia Szalonban Magyarországon alig ismert  kínai gyógymódokkal szeretnék a mai rohanó világ egészségromboló hatását semlegesíteni.

Anasztázia Szalon
1072 Budapest Erzsébet Krt 19. I/14 37 kapucsengő
06 (70) 524 23 11
Nyitva tartás: 9:00 - 19:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

vibrációs tréning. has tekercselés. életmód tanácsadás. kínai gyógymódok. bőrfeszesítés. narancsbőr eltüntetése

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.19 - 2012.12.31

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére