Nyaralás a Maldív-szigeteken, az ötcsillagos Amari Havodda Maldives vendégeként, 7 éjszaka standard Beach Villákban, teljes panziós ellátással, transzferrel

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

470.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34767

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Lazíts paradicsomi körülmények között, ötcsillagos luxusban, a Maldív-szigeteken!

A Maldív-szigeteket a napsütéssel, a finom fehér homokkal, a mindenhol jelen lévő kókuszpálmákkal és a tarka, illatozó virágokkal jellemezhetnénk leginkább. Mivel az Egyenlítő mentén fekszik, időjárása állandó, így a szigetcsoport kitűnően alkalmas egy csodás vakáció eltöltésére szinte egész évben.

A tengeri élővilág igen gazdag, az atollok környékén paradicsomi környezetben snorkellezhetünk vagy könnyűbúvárkodhatunk. A naplementék színvilága pedig egyedülálló az egész világon!

A Maldív szigetcsoport 1966 szigetből áll, ezekből mintegy 200 lakott. A szigetcsoport érdekessége, hogy a világ legalacsonyabban fekvő országa, egyetlen pontja sem fekszik 2,5 m-nél magasabban.

Amari Havodda Maldives*****

A körülbelül 250 m x 800 m-es sziget a Gaafu-Dhaalu-Atollon található, 400 km-re Male nemzetközi repülőterétől. 55 perces belföldi járattal, majd egy 10 perces hajóúttal érhető el a reptérszigettől. A szálloda 2016 elején nyitotta meg kapuit és stílusos épületekkel, kulináris specialitásokkal, medencével, bárokkal, szuvenír boltokkal várja vendégeit.

Standard Beach Villa: 27 db, 95 nm-es modern stílusú bungalók. A fürdőszoba káddal, külön zuhanyzóval, mosdóval, fürdőköpennyel, hajszárítóval van ellátva.

További felszereltség: TV, telefon, minibár, széf, légkondi, mennyezeti ventilátor, kávéfőző, wifi hálózat, terasz közvetlen part kapcsolattal, óceánra néző kilátással.

Ellátás: Az alap ár gazdag büféreggelit, délben és este pedig az „Amaya Food Gallery-ben”- büfé rendszerű étkezést tartalmaz, amelyekbe beletartozik az üdítő és palackos víz fogyasztás is. Ezen felül all inclusive csomag foglalása is lehetséges. Karácsonykor és Szilveszterkor különleges ünnepi fogások is kóstolhatók.

Sportolási lehetőségek: Térítésmentesen: edzőterem, teniszpálya, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, asztali tenisz, focipálya, darts. Térítés ellenében: windsurf, kitesurf, vízi sí, banana boat, kajakbérlés, mélytengeri horgászat.

A szigethez tartozó zátony a parttól pár lépésre kezdődik. A szigeten búvárközpont és oktatás működik. Az árak a snorkel felszerelést tartalmazzák!

Szépség & Wellness: A „Breeze” spa kényeztető masszázsokkal, fürdő szeánszokkal várja az érdeklődőket.

Szórakozás: Szezonálisan különleges témájú estek.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 600.000 Ft helyett 470.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 9 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Maldív-szigeteken, kétágyas Beach villákban, az Amari Havodda Maldives***** vendégeként
  • Teljes panziós ellátást
  • Transzfert
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 200.000 Ft-tól
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére