NOTINO a parfüméria és kozmetika hírnöke: állandó és időszakos kedvezmények minden termékre!

Notino
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -30%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Notino
www.jdoqocy.com/click-9281348-12487922

Ajánlat leírása

A Notinonál hiszünk abban, hogy a szépségnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie, mert a szépség képes önbizalmat adni és megváltoztatni az embereket. Aki szépnek érzi magát, könnyebben éri el a céljait és viszonzásul szebbé teszi a világot maga körül.

15 éve Önnel

Utunk kezdete 2004-re vezethető vissza, ekkor alakultunk meg Csehországban azzal a céllal, hogy szebbé tegyük Európát. Mind a 11 millió elégedett ügyfelünk annak a bizonyítéka, hogy jó úton járunk. Ugyanakkor ez hatalmas felelősség is. Kitartó munkával igyekszünk folyamatosan jobbak lenni, kiválasztani Önnek a legjobb termékeket, a lehető leggyorsabban otthonába juttatni a kívánt árut, a nap minden pillanatában készen állni és vásárlását élménnyé varázsolni. Odaadással folytatjuk megkezdett utunkat és közös erővel szeretnénk elérhetővé tenni a szépséget. Minden alkalomra. Bárhol a világon.

A legszélesebb választék Európában

Az elmúlt 15 évben Önnek köszönhetően lettünk Európa legszélesebb parfüm és kozmetikum kínálatával rendelkező webáruháza. Több mint 55 000 termékből választhat közel 1 150 márka márkától. Kínálatunkban nem csupán az összes világmárkát, de kisebb gyártók termékeit is megtalálja. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy még ennél is több terméket tudjunk kínálni még jutányosabb áron. Csupán az elmúlt évben 29 millió terméket adtunk el.

1150 márka 55 000 különféle terméke raktáron

Nálunk találhatja a legszélesebb parfüm és kozmetikai termékek kínálatát. Több mint 1150 márka 55 000 különféle termékét. Európából és a világból származó parfümök, arckozmetika, hajápolás, sminkelés, dermokozmetika és még sok más termékek teljes kollekcióit. Minden raktáron van, így nem kell várnia, hisz a megrendelését azonnal küldjük.

Notino bemutatkozó

Több mint 55 000 termékből választhatsz közel 1150 márkától. A kínálatban nem csupán az összes világmárkát, de kisebb gyártók termékeit is megtalálod.


Európából és a világból származó parfümök, arckozmetika, hajápolás, sminkelés, dermokozmetika és még sok más termék teszi teljessé a kollekcióit. Minden raktáron van, így nem kell várnod, hisz a megrendelést azonnal küldik.

Notino
www.jdoqocy.com/click-9281348-12487922

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Parfümök hölgyeknek és uraknak, Újdonságok, Bio parfümök, Luxus parfümök, Ajándék szettek. Arc,Test,Sminkelés. 90 nap pénzvisszafizetési garancia

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Notino) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 2-5 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére