Noni étrend-kiegészítő kapszulák: Noni, Chili, Hialuronsav és Kollagén

Noniking Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.820 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.000 Ft 15% 1.900 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Noniking Kft
info@noniking.hu

Akció Leírása

Biztosítsd szervezeted egészségét természetesen Noni étrend-kiegészítő kapszulákkal!

Opciók

  • Noni kapszula, 1 havi adag, 60 db: Előleg: 2.820 Ft
  • Chili kapszula, 1 havi adag, 60 db: Előleg: 2.820 Ft
  • Hialuron kapszula, 1 havi adag, 60 db: Előleg: 2.820 Ft
  • Kollagén kapszula, 1 havi adag, 60 db: Előleg: 2.820 Ft

Noni, 1 havi adag, 60 db kapszula

Összetevők: 100 % szárított Noni gyümölcs porítva zselatin kapszulában (A noni gyümölcs (30-40 C-on) leszárított darálékát, töltötték lágy zselatin kapszulába.)

A NONI szedése felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, az egészség megőrzésére (prevenció) 2×1 kapszula. Betegség esetén, a probléma nagyságától függően, akár 2×2-re vagy 3×2-re emelhetjük a napi adagot. Amennyiben valamilyen függőségről való leszokásra (alkohol, drog, cigaretta) szeretné a NONI-t használni, 3 napon keresztül óránként 1 kapszula javasolt. Szedése reggel, éhgyomorra bőséges folyadékkal ajánlott.

Lehetőség van akár a kapszula széthúzásával, a gyümölcspor kiszórásával a kapszula nélkül is fogyasztani.

Chili, 1 havi adag, 60 db kapszula

Összetevők: 100 % szárított chili porítva vegán kapszulában. A chili (30-40 C-on) leszárított darálékát, töltötték vegán kapszulába. 100%-ban természetes, minden adalékanyagtól mentes. Magyar chiliből készült!

Hialuronsav + MSM kapszula, 1 havi adag

A szervezet egyik természetes építőeleme és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható. Képes a bőr nedvességmegtartó erejét fokozni, a saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni. A bőr természetes védőrétegét is erősíti, képes a bőröregedést okozó szabadgyökökkel harcolni, és gyulladáscsökkentő hatása is van. Az MSM egy természetben előforduló tápanyag, kén vegyület. A kén az emberi testben legnagyobb mennyiségben előforduló elemei között található.

Kollagén (peptid) kapszula 1 havi adag

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

A termékben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát.

A noni gyümölcs

A noni gyümölcsöt Kínában, Indiában és Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A leve egészséget megőrző táplálék-kiegészítőként lassanként bekerült az emberek napi étrendjébe.

24 000 páciens 77%-ának beszámolói alapján megállapítható, hogy a noni javulást eredményezett rákos megbetegedésekben, szív- és érrendszeri problémákban, cukorbetegség, és az immunrendszer működésének rendellenességei esetén.

A noni a legerősebb antioxidáns, sejtregeneráló. 100%-ig természetes gyümölcskészítmény adalékok nélkül. Minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így 2 db kapszulával helyettesítheti az összes vitaminkészítményt.

Miért különlegesek ezek a termékek?

Mert kiemelkedő figyelmet szentelnek annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségek. Trópusi gyümölcsük a noni, pedig a gyönyörű Tahitiről származik.

30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak.

Növényi kapszulába töltik a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

Legyen szép napod!

info@noniking.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Noni étrend-kiegészítő kapszulák: Noni, Chili, Hialuronsav és Kollagén

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval emailben: info@noniking.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére