New York, Washington, Niagara – Körutazás az Egyesült Államok keleti partján, 12 nap/10 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, programokkal

Ajánlat kód: 30915
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30915

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Amerika ikonikus városaiban, New Yorkban, Washingtonban, és látogass el lélegzetelállító tájakra, mint a Niagara vízesés!

Időpont

  • 2019. május 1-12. között 

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket
  • A helyi autóbuszt
  • 10 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban
  • 10 reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést
  • A következő belépőjegyeket: „The Breakers” kastély Newportban, Empire State Building panoráma-kilátó és Szabadság-sziget hajókirándulás New Yorkban, Amish farm Lancasterben, az üvegmúzeum Corningban, valamint a Niagara hajókirándulás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték 123.100 Ft
  • Borravaló kb 25 dollár
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 450 Ft/nap

Felárak

  • Egyágyas felár: 259.000 Ft
  • 3. fő kedvezménye: 161.000 Ft

Fontos

  • Beutazási engedély vagy vízum szükséges!

Program

1. NAP: BOSTON

Elutazás Budapestről egy európai átszállással Bostonba. Szállás Boston környékén (2 éj).

2. NAP: BOSTON, PLYMOUTH

Városnézés Bostonban, az Egyesült Államok egyik legszebb városában. Az amerikai nagyvárosok közül talán Boston emlékeztet legjobban az angol városokra. Joggal szokták az amerikai függetlenség bölcsőjének is nevezni, a városközpont jó pár történelmi épülete emlékeztet a függetlenségi háború időszakára.

Délután szabad program Bostonban, vagy:

Fakultatív program: Félnapos kirándulás a bájos Plymouth városkába, ismerkedés Amerika történelmének kezdeteivel. Itt kötött ki 1620-ban az első angol telepeseket szállító hajó, a Mayflower. A város mellett található Plimoth Plantation skanzenegyüttes nagyszerű képet ad a korszak viszonyairól, bemutatva a korai telepesek és az indiánok életét is. A hatás úgy válik teljessé, hogy a rekonstruált faluban korabeli ruhákba öltözött emberek élik (játsszák) az egykori lakosok mindennapjait.

A fakultatív program ára: 13.600 Ft (belépődíjjal) – garantált indulás. A fakultatív programot azon utasainknak ajánljuk, akik szeretik a történelmet.

3. NAP: NEWPORT, NEW HAVEN

Délelőtt utazás egy hangulatos tengerparti üdülővárosba, Newportba, mely tele van szebbnél szebb XIX. század végi kastélyokkal. Közülük a leghíresebb a „The Breakers”, egy pazarul berendezett, 70 szobás, neoreneszánsz stílusú kastély, melyet a magyar kötődésű Vanderbilt család építtetett. A kastély megtekintése után továbbutazás New York felé. Útközben New Havenben ismerkedés a világhírű Yale Egyetem történelmi épületeivel. Itt tanult többek között mindkét Bush és Clinton elnök is. Szállás New York környékén (2 éj).

4. NAP: NEW YORK

Egész napos városnézés a szuperlatívuszok városában (Battery Park, Ground Zero, One World Trade Center, Wall Street, Brooklyn-híd stb.). A városnézés fénypontját jelenti majd egyrészt a panoráma az Empire State Building 86. emeletéről, másrészt a hajókirándulás a Szabadság-szigethez, ahol a város jelképe, a monumentális Szabadság-szobor áll.

5. NAP: NEW YORK

A városnézés folytatása New Yorkban (Soho, Chinatown, Times Square, Central Park stb.), majd szabad program. Lehetőség a Central Parkban található Metropolitan Múzeum megtekintésére (a világ egyik leggazdagabb múzeuma), illetve további nevezetességek felkeresésére.

A késő délutáni órákban továbbutazás délnyugati irányba, szállás Philadelphia környékén (1 éj).

6. NAP: PHILADELPHIA, BALTIMORE

Délelőtt városnézés Amerika egyik legfontosabb történelmi városában, Philadelphiában. Itt található az Independence Hall (Függetlenség Csarnoka), ahol 1776-ban aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot és megfogalmazták az Egyesült Államok alkotmányát is néhány évvel később (UNESCO világörökség). Délután továbbutazás a Washington környéki szállodába (2 éj). Útközben ismerkedés Baltimore modern városával, séta a hangulatos kikötőben.

7. NAP: WASHINGTON DC

Egész napos városnézés az Egyesült Államok gyönyörű fővárosában: Fehér Ház, Capitolium, Lincoln-emlékmű, Vietnámi Veteránok emlékműve, Arlington Nemzeti Temető stb. Délután lehetőség múzeumlátogatásra, pl. a világhírű Nemzeti Légi és Űrhajózási Múzeumban (Amerika egyik leglátogatottabb múzeuma).

8. NAP: WASHINGTON DC, LANCASTER (AMISH FARM)

Délelőtt szabad program, lehetőség további washingtoni múzeumok és nevezetességek megtekintésére.

Délután továbbutazunk Pennsylvania állam fővárosa, Harrisburg irányába. Útközben a Lancaster külvárosában található Amish farm megtekintése. A farm képet nyújt az amishok életmódjáról, arról, hogyan él a XXI. században, XVIII. századi körülmények között, a modern civilizációtól szinte teljesen elszigetelten ez a közösség.

Szállás Harrisburg környékén (1 éj).

9. NAP: HARRISBURG, CORNING

Utazás észak felé, a kanadai határon található Niagara-vízeséshez. Útközben rövid látogatást teszünk az amerikai csokoládégyártás központjában, a Harrisburg mellett felépített Hershey Csokoládémúzeumban, majd egy szép kisvárosban, Corningban a látványos üvegmúzeumot tekintjük meg.

Szállás Niagara Falls városban, a kanadai oldalon (2 éj).

10. NAP: NIAGARA (AMERIKAI ÉS KANADAI OLDAL)

Az egész napot a Niagaránál töltjük. Kilátópontok felkeresése az amerikai és a kanadai oldalon, valamint lehetőség részt venni a klasszikus hajókiránduláson, melynek végcélja a Kanadához tartozó, félelmetes robajjal lezúduló Patkó-vízesés.

11. NAP: TORONTO

Utazás az Ontario-tó partja mentén Torontóba. Autóbuszos városnézés (fotószünetekkel) Kanada legnagyobb, s talán legmodernebb városában (Yonge Street – a világ leghosszabb utcája, a régi és az új városháza, Ontario tartomány parlamentje, a belváros felhőkarcolói, CN-torony, Sky Dome, kikötő stb.).

Ezután transzfer a torontói repülőtérre, elutazás egy európai átszállással Budapestre.

12. NAP:

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

New York, Washington, Niagara – Körutazás az Egyesült Államok keleti partján, 12 nap/10 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére