Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ne koptasd tovább a téli gumikat! Nyári gumi csere (szerelés, centírozás, súlyok, szelepek), folyadékszintek ellenőrzése és akciós futómű állítás most csak 4.450 Ft!

Ne koptasd tovább a téli gumikat! Nyári gumi csere (szerelés, centírozás, súlyok, szelepek), folyadékszintek ellenőrzése és akciós futómű állítás.
Zengő Gumi, Autó- és Futóműszerviz
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.450 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.900 Ft 50% 4.450 Ft
Zengő Gumi, Autó- és Futóműszerviz
1119 Budapest, Tétényi út 89.
06(1) 464-3131
www.ingyengumi.hu/

Akció Leírása

Itt az ideje, hogy a téli gumiabroncs garnitúrát lecseréljük a nyári gumi garnitúrára! Hogy miért is? A téli gumi keverék-összetételének (magasabb szilikon tartalom) köszönheti lágyságát, ebből adódóan a jó tapadást!

Végre itt a tavasz, és ilyenkor szokás szerint felgyorsul az autózás ritmusa, miközben egyre szárazabbak az utak. Ilyenkor a téli gumi vészesen kopni kezd, a jó tapadási kondíciók miatt. Azonban a szükséges tapadást plusz 7 fok fölött a nyári gumi is tökéletesen tudja nyújtani, viszont keverék összetételének köszönhetően sokkal kevésbé kopik.

Nyári gumi csere a Zengő Gumi, Autó- és Futóműszerviz telephelyén most féláron!

Milyen kuponos oldal lennénk, ha nem kínálnánk számotokra egy kedvezményes nyári gumi csere ajánlatot?! Sőt! A gumik cseréje mellett a szakemberek most elvégzik az abroncsok centírozását is. Ajánlatunk természetesen az ehhez felhasznált segédanyagok (szelep, súlyok) árát is tartalmazza! Továbbá élhetsz a lehetőséggel, hogy 20% kedvezménnyel beállítasd a futóművet is. Most ez csak 6.720 Ft!

A biztonságos közlekedéshez a gumik cseréje mellett, a folyadékok szintellenőrzősét is el kell végezni!

Tudj le most egyszerre mindent amire kedvenc négykerekűdnek szüksége van a hosszú tél után! Miután a kerekek rendben vannak lássuk a folyadékszintet! A gyakorlott munkatársak pillanatok alatt elvégzik azt, amit te valljuk be sokkal ritkábban csinálsz és nem is szívesen.

Várnak a fagymentes utak és a napsütötte tájak!

Zengő Gumi, Autó- és Futóműszerviz
1119 Budapest, Tétényi út 89.
06(1) 464-3131

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Komplett nyári gumi csere a Zengő Gumi, Autó- és Futóműszerviz Tétényi úti telephelyén. Szerelés, az abroncsok centírozása, az ehhez felhasznált segédanyagok (súlyok, szelepek) költsége. Folyadékszintek ellenőrzése (fékolaj, motorolaj, hűtővíz). Akciós futómű beállítás 20% kedvezménnyel

Fontos

  • Beváltható: 2012.03.12. – 2012.03.23.
  • Az ajánlat személyautóra vonatkozik (17”-ig)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére