Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ne koplalj! Tartsd meg az étrended és használd ki a technológia segítségét! Zsírfagyasztás csomag: Kriolipolízis, Nyomásterápia és Testtekercselés 90.000 Ft helyett most csak 24.900 Ft, melyből előre csak 9.900 Ft fizetendő!

Zsírfagyasztás csomag: Kriolipolízis, Nyomásterápia és Testtekercselés
Kontúr Alakformáló Központ
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

24.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
90.000 Ft 72% 65.100 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Akció Leírása

Ne koplalj! Tartsd meg az étrended és használd ki a technológia segítségét! Zsírfagyasztás csomag: Kriolipolízis, Nyomásterápia és Testtekercselés!

Állandóan visszatérő dilemma, hogy mennyit kell még koplalni a hőn áhított külső érdekében. Felejtsd el a diétát! Mostani ajánlatunkkal egy teljes zsírfagyasztás kezelésen vehetsz részt. Megtarthatod a kedvenc étkezési szokásaidat, sőt nassolj csak nyugodtan!

A Kontúr Alakformáló Központ fő célkitűzése, hogy vendégeik számára a leghatékonyabb testkezelést ajánlják. A legfontosabb a vendégek elégedettsége, és a szolgáltató minden egyes lefaragott centit saját sikerként él meg!

Az ajánlat értelmében a következő szolgáltatásokat kapod:

  • 30 perc Kriolipolízis
  • 20 perc Nyomásterápia
  • Testtekercselés választható testrészen

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul.

A kriolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethet.

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázzsal segít leküzdeni a rendellenességeket, ödéma és perifériás keringési rendellenességek esetén eredményes. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel.

Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és érkeringésre.

Réteges zsírbontás, fogyasztás. Diéta nélküli fogyás!

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Zsírfagyasztás csomag a Kontúr Alakformáló Központban, a VII. Kerületben. 30 perc Kriolipolízis, 20 perc Nyomásterápia és választható területen testtekercselés. Alakformálás a legmodernebb gépekkel, kulturált környezetben

Fontos

  • Előfoglalási akció! A kupon ára 9.900 Ft, a fennmaradó összeget (15.000 Ft) a szolgáltatónál kell kifizetned!
  • A kupon beváltható: 2012.05.28. – 2012.08.28.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Bármennyi kupon vásárolható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére