Natúrszappan készítés, 10 recepttel, természetes alapanyagokból, a Naturpolc jóvoltából

Naturpolc
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.200 Ft 61% 8.710 Ft
Naturpolc
1171 Budapest, Erzsébet körút 43. Ikerház, fehér kapus ajtó

Akció Leírása

Szappanfőzés tanfolyam, 10 recepttel!

A kialakult COVID -19 helyzet miatt a személyesen elvégezhető tanfolyamokat átalakítottam, és offline is elvégezhetővé tettem.

Az offline workshop tartalma:

A foglalkozáshoz tartozó teljes tanfolyami anyag PDF-ben.
Kisokos, mely a teljes felhasznált olaj és illóolaj listát tartalmazza, felhasználhatósági területüket is beleértve.
Legalább 10 szappanrecept.
Videó- mely segíti az otthoni munkádat.
Ingyenes telefonos konzultációs lehetőség, bármilyen kérdés esetén. ( írásban is kereshetsz bármikor, segítek szívesen.

Manapság egyre többen készítenek otthon szappant, védve magukat a kémiai behatásoktól, vegyszerektől, vagy csak az irreálisan elrugaszkodott bolti árakból lett elegük.

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a hidegeljárásos szappankészítést, mely számtalan lehetőséget rejt magában.Elöljáróban- ez az a tanfolyam, melyet követően a szappannak 4-6 hetet száradnia kell, ahhoz hogy használható legyen, de minden bizonnyal kárpótolni fog az eltelt hetek miatt a gyönyörű és saját készítésű szappan élménye, mely nem szárítja a bőröd, nem viszketsz tőle – viszont ápol, és ha akarod segít az ekcéma vagy a narancsbőr kezelésében. Bővebben a tanfolyami anyagban.

Célom, hogy stabil alaptudást szerezz meg, ezt követően az interneten a különféle öntési technikákat már könnyedén elsajátíthatod. Sokan félnek a szappanfőzéstől- hála égnek, mindenki aki eddig nálam járt, beleszeretett a szappanfőzésbe és átlendült ezen a félelmén egy egészséges és közösségi hobbit kapsz ezáltal.

Elmélet

Az anyagban olvasni fogsz a szappankészítéshez szükséges alapanyagokról. Tételesen átvesszük a bázis olajokat és zsírokat, adalékanyagokat, természetes színező anyagokat/festőnövényeket, hatásfokozókat, illóolajokat, tárolást, formákat, biztonságos lúgoldást és mennyiségének kiszámolását, hogy a tanfolyam után saját receptet tudj alkotni.

1171 Budapest, Erzsébet körút 43. Ikerház, fehér kapus ajtó

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Natúrszappan készítés, 10 recepttel, természetes alapanyagokból, a Naturpolc jóvoltából! Kizárólag 100% tiszta, vegyszermentes alapanyagokból!

Fontos

A megvásárolt kupont küld el a judit@naturpolc.hu-ra, ahol lehetőséged van feltenni kérdéseidet, és informálódni a tanfolyammal kapcsolatban

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére