Nappali smink készítése a Beauty Deluxe Cosmetics Rózsadomb szalonban, természetes fényhez és hétköznapi öltözékhez igazítva

Beauty Delux Cosmetics Rózsadomb
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.990 Ft 29% 2.000 Ft
Beauty Delux Cosmetics Rózsadomb
1022 Budapest, Bég utca 3-5
0630 825 7288

Akció Leírása

Ragyogj a hétköznapokon is tökéletes sminkkel a Beauty Deluxe Cosmetics Rózsadomb jóvoltából!

Az ár tartalmazza

  • Nappali smink készítése a Beauty Deluxe Cosmetics Rózsadomb szalonban

Ha a hétköznapokon is törekszel a tökéletes megjelenésre, esetleg egy fontos megbeszélésed, előadásod lesz a munkahelyeden, készíttess kifogástalan, ragyogó nappali sminket a Beauty Deluxe Cosmetics Rózsadomb szalonban!

A nappali smink

A bőr előkészítése

Sminkelés előtt nagyon fontos az arctisztítás és a bőr előkészítése, letisztítása és hidratálása a bőrtípusnak megfelelő krémmel. Az előkészítés utolsó lépése a primer, ami mattítja az arcbőrödet és biztosítja, hogy a sminked hosszú órákon át a helyén maradjon.

Egyenletes alapozás

A bőr előkészítése után következik az alapozás, amely a smink legfontosabb része. Az alapozás után a korrektorozás, fixáló púder felvitele következik, ez adja meg a nappali smink alapját!

Pirosítás

Ezután a krémes pirosítás következik az arctípusnak megfelelő arcpír helyén.

A szem elkészítése

A nappali szépítő smink lényege a szem kiemelése. Ehhez egy világos szín javasolt, szépen elsatírozva. Ezután a szempillák kiemelése, végül a szemöldök formázása következik. Ezt követi zárásként a szájceruza, rúzs vagy szájfény.

Beauty Deluxe Cosmetics Rózsadomb

A barátságos szépségszalon a II. kerületben várja szépülni vágyó vendégeit kozmetikai kezelések egész sorával! A Beauty Deluxe Cosmeticsben nemcsak újjá varázsolnak, de jól is érezheted magad a kezelések közben!

Legyen szép napod!

1022 Budapest, Bég utca 3-5
0630 825 7288

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nappali smink készítése a Beauty Deluxe Cosmetics Rózsadomb szalonban, természetes fényhez és hétköznapi öltözékhez igazítva

Fontos

Beváltható: 2020.08.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 825 7288 • A vásárlást követő 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére