Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Napi 32 Ft az egészségért! 2 csomag Vita-Caps 60 szemes tőzegáfonya kapszula 35% kedvezménnyel 5.908 Ft helyett 3.840 Ft-ért!

2 csomag Vita-Caps tőzegáfonya kapszula
SP Nextone
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.840 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.908 Ft 35% 2.068 Ft
SP Nextone
2800 Tatabánya, Szent Erzsébet út 7.
rendeles@spnextone.hu
06 (34) 309-195
www.vivagold.hu/4/TermekReszlet

Akció Leírása

Nőgyógyászati problémák? Gyenge immunrendszer? Ne kapkodj rögtön az antibiotikumok után!

Itt a tél és a legyengülő immunrendszer időszaka. Sajnos a meg és felfázások egyre gyakoribbak. Ilyenkor szaladunk az orvoshoz és felíratjuk az erős antibiotikumokat, hogy hamar újra munkába tudjunk állni, ahelyett, hogy a megelőzésre és immunrendszerünk erősítésére fektetnénk a hangsúlyt.

A tőzegáfonya igazi csodaszer, nem csak a húgyúti panaszok ellen!

A tőzegáfonyáról már mindannyian hallottunk, a nevét jól ismerjük, de azt már kevésbé tudjuk, hogy mire lehet felhasználni. Pedig ez az apró bogyós növény igazán sok hatóanyagot tartalmaz, így számtalan egészségügyi előny tulajdonítható neki. A tőzegáfonyával meg lehet előzni bizonyos betegségeket, illetve azokat hatékonyan lehet gyógyítani, kezelni. Gyulladáscsökkentő, támogatja a szívet és az érrendszert is.

A tőzegáfonyáról:

Igen, a tőzegáfonya valódi csodaszer, gyógyhatásait az orvostudomány már évezredek óta felhasználja, azonban ma újból egyre népszerűbbé vált az alternatív gyógymódok virágzásának köszönhetően. A tőzegáfonya rokona a fekete áfonyának és az áfonyának is, hiszen mindannyian az örökzöld azáleák családját gyarapítják. Észak-Amerikából származó növényről van szó, ami elsősorban a mocsarak, lápok közelében nő, mivel kedveli a savas pH-jú területeket. A gyógyító erő érett gyümölcsében rejlik, amit többféle betegség gyógyítására is felhasználnak. Az áfonyák nálunk ugyan ritka növények, de a sarkkörtől a trópusokig, az északi féltekén sok helyen megtaláljuk az áfonyák mind a 300 faját. A tőzegáfonya a család egyik kiemelkedő tagja, amit általában a nedves közegekben lelhetünk fel. Kedveli a fényt, ezért inkább erdőszéleken, vágásterületeken telepszik meg. Nálunk a Zempléni-hegységben, illetve a Nyugat-Dunántúl néhány pontján (például az Őrségben, Göcsejben, a Kőszegi-hegységben, illetve a Mecsekben) található.

Válaszd a 15 éves múltú magyar márkát, a magyar tőzegáfonyát, a Vita-Caps-ot! Kizárólag tőzegáfonya port tartalmaz!!!

SP Nextone
2800 Tatabánya, Szent Erzsébet út 7.
rendeles@spnextone.hu
06 (34) 309-195
A kupon beváltható az Alkupon irodájában: 1066 Budapest, Teréz krt. 36. ( 62-es kapucsengő) Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges: 06 (1) 704-5146

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

mikrokeringés javítása. húgyúti panaszok. nőgyógyászati problémák. immunrendszer erősítése. gyulladáscsökkentő. szív és érrendszer támogató. magyar márka

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.10 - 2013.02.06

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére