Nagy távol-keleti körutazás: Laosz, Vietnam és Kambodzsa, 16 nap/13 éjszaka 1 főre félpanzióval, buszos utazással, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31864
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

485.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31864

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezz fel egy rejtélyes, távoli világot a Távol-Keleten! Vár a híres Angkor Wat, Saigon, a Ha Long-öböl és megannyi elfeledett csoda!

Időpont

  • ​2019.11.03. - 2019.11.18.: , 485.000 Ft
  • 2020.02.19. - 2020.03.05.: , 485.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 13 éjszakai szállást, helyi 4* szállodákban, ebből egy éjszakai szállás hajón a Halong-öbölben
  • Félpanziós ellátást (kivéve a repülések napjain), Halong-öbölben teljes ellátás (italok nélkül)
  • Légkondicionált autóbuszt a körutazás és a transzferek során
  • Belépőjegyek a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • Magyar nyelvű idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Belföldi és nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 475.000 Ft
  • Vízumok kb. 39.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Borravaló kb. 75 USD/fő/

Egyéb költségek

  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 195.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Luang Prabang

Utazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, Dubaiban és Bangkokban átszállással Laoszba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Luang Prabang

Délután érkezünk Luang Prabang-ba, körutazásunk első állomására. Érkezés után transzfer a szállodába, majd az est hátralévő szabad program és pihenés. Szállás Luang Prabangban (2 éj).

3. nap: Luang Prabang

Reggeli után városnézés az UNESCO Világörökség listáján is megtalálható Luang Prabangban, első állomásunk a Királyi Palota, mely ma a Nemzeti Múzeumnak ad otthont. Ezt követően hajóra szállunk és felhajózunk a Mekong folyón a Pak Ou Barlangokig. A barlangrendszerben közel ötezer kisebb-nagyobb aranyozott Buddha szobor található. Visszatérve Luang Prabangba megtekintjük Wat Xiengthong híres épületét, majd Wat Siphoutthabat templomából csodáljuk meg a lenyugvó napot. A programunkat az éjszakai piacon zárjuk.

4. nap: Luang Prabang – Hanoi

Reggeli előtt lehetőségünk lesz betekinteni a helyi szerzetesek szokásaiba, akik hajnalban, az utcákat járva adományt gyűjtenek a hívőktől. Reggeli után felmegyünk a Phousi hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Mekong-folyóra. Ezután megtekintjük a lenyűgöző Kuang Si vízesést, és betekintést nyerhetünk a selyemkészítés rejtelmeibe. Majd a repülőtérre utazunk, és átrepülünk Vietnámba. Szállás Hanoiban (2 éj).

5. nap: Hanoi

A Vörös folyó partján fekvő Hanoit, Vietnam fővárosát a Tavak városának is nevezik. Városnézés Hanoiban: Ba Dinh tér, Ho Si Minh mauzóleum, a népvezér háza, Egy Oszlopú Pagoda, Irodalom Temploma, Etnológiai Múzeum, a napi programunkat egy vízibáb előadás zárja. A nap végén éjszaka Hanoi-ban.

6. nap: Ha Long-öböl

Reggeli után utazás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. Érkezés délben, majd beszállás a tradicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Cseppkőbarlang látogatás, kajakozás színesítik a programunkat, majd szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcseiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás a hajón a Halong-öbölben. (1 éj).

7. nap: Ha Long-öböl – Hoi An

A korán kelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, korai reggeli, majd hajózás azokon a helyszíneken, ahol az Indokína című filmet forgatták. Túránk után visszatérés a hajóra, könnyű korai "ebéd", majd 11 óra körül kikötünk Halong városban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkezés után transzfer a repülőtérre, majd repülés Danangba. Transzfer Hoi Anba. Szállás Hoi An (2 éj).

8. nap: Hoi An

Reggeli után gyalogos városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, a „vietnámi Szentendrét” bemegyünk több XVIII. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a fedett Japán hidat. Felkeressük a kínai negyedet, megnézzük a Fukien egyesület templomát, a Kerámia Múzeumot és a Chua Ong templomot. Délután szabad program.

9. nap: My Son - Hue

Reggeli után utazás az egykori Champa királyság szakrális központjába, My Son szent földjére. Sajnos a területen található örökség jelentős része a vietnámi háború bombázásai során helyrehozhatatlan károkat szenvedett. A terület az UNESCO Világörökség része. A fennmaradt romok különleges atmoszférát kínálnak. A program után a Danang és Hue között félúton fekvő Hai Van hágón utazunk keresztül, amely egyben észak és dél klimatikus választóvonala. Innen felejthetetlen kilátás nyílik My Khe tengerpart szakaszra. Rövid megállót tartunk Lang Co tengerpartján, majd érkezés Hue-ba. Szállás Hue-ban (2 éj).

10. nap: Hue

Hue 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen – dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. A városnézés során az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Minh Mang és Khai Dinh uralkodók sírjait, valamint Hue fellegvárát, a Citadellát. Megállunk a Zászló toronynál, a Noon kapunál, a kilenc dinasztikus urnánál, a Kilenc szent ágyúnál, a Thai Hoa Palotánál és a tiltott Bíbor városnál. Hajókirándulás (vízállás függő) a Parfüm folyón a nyolcszögletű, hétszintes Thien Mu pagodához. A nap végén időt szakítunk egy kis vásárlásra és nézelődésre a Dong Ba piacon.

11. nap: Hue - Saigon

Reggel Saigonba repülünk, hogy megismerkedhessünk Vietnám legnagyobb városával. Érkezés után autóbuszos városnézés: Notre Dame katedrális, Újraegyesítési Palota, Thien Hau Pagoda, Városi Postahivatal, Ben Thanh piac. Szállás Saigonban (1 éj).

12. nap: Cu Chi alagutak – Siem Reap

Reggeli után az egykori híres alagútrendszert keressük fel. A vietnámi háború alatt épített, közel 200 km hosszú rendszerben egyes szakaszain megismerhetjük a találékony vietnámi gerillamozgalom taktikáit, csapdáit. Délután Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Szállás Siem Reap-ben (3 éj).

13. nap: Az „ezer linga folyójától – a kezdetektől Banteay Srei – Angkor – ig

Reggeli után utazás az „ezer linga folyójához” Kbal Speanhoz az angkori kultúra bölcsőjéhez. (Gyalogtúra nehéz terepen! Túracipő - mindenképpen zárt cipő - ajánlott. Aki nem vállalkozik rá, lent megvárhatja a csoportot). Onnan utazás Banteay Srei - be, a klasszikus khmer építészet gyöngyszeméhez, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Következő megállónk Bantey Samre temploma. Majd a délután folyamán felkeressük még a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait is.

14. nap: Angkor Thom – Angkor Wat

Egész napos kirándulásunkat Angkor Thom Déli Kapujánál kezdjük. Megtekintjük a Bayon templomot, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Leprás király teraszát a Phimeanakas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik, és záródik, majd visszatérünk a szállodánkba.

15. nap: Siem Reap - Bangkok

Reggeli után rövid utazással felkeresünk egy selyem farmot. Megismerkedünk a selyemkészítés folyamatával, adunk egy kis szabad időt nézelődésre és vásárlásra, majd továbbutazás Chong Khneas úszó városába, amely Siem Reaptól 13 km-re, a Tonle-tavon található. Tradicionális csónakokba ülve fedezzük fel Kambodzsa „Nagy-tavát”, amely az egyik legnagyobb természetesen tó Ázsiában. Érdekessége, hogy a tavon nem csak úszó, lebegő települések, de iskolák, kórházak és éttermek is találhatók. Ezzel a programmal búcsúzunk Kambodzsától, transzfer a repülőtérre, átszállással hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülő fedélzetén.

16. nap: Bangkok - Budapest

Érkezés Budapestre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nagy távol-keleti körutazás: Laosz, Vietnam és Kambodzsa, 16 nap/13 éjszaka 1 főre félpanzióval, buszos utazással, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Időpont • 2019.11.03. - 2019.11.18

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére