Nagy körutazás az Egyesült Államok nyugati és keleti partján, repülőjegyekkel, illetékkel és reggelivel – vár New York, Los Angeles, a Grand Canyon és a Yosemite Nemzeti Park

Ajánlat kód: 36879
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.999.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36879

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy grandiózus körutazáson az Egyesült Államokban!

Időpontok

  • 2024.08.16.: , 1.999.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel és csomagdíjjal a Budapest – New York és Los Angeles – Budapest között európai átszállással és New York – San Francisco között menetrend szerinti repülőjárattal. A körutazáson légkondicionált autóbuszokkal.
  • Belföldi repülőjegy
  • Utazás a körutazáson légkondicionált autóbuszokkal.
  • Szállás a program szerint 3*-os szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Reggeli
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 100 USD
  • Hajó-és belépőjegyek ára: kb. 300 USD + 140 CAD. (Helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes útlemondási biztosítás 3%
  • Vízum: USA: az új bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgároknak vízum nem, de un. ESTA engedély szükséges. ESTA beutazási engedély és ügyintézési díja: 12.000,- Ft
  • Felár 25 - 29 fő esetén: 200 USD

Felár

  • Egyágyas felár: 750.000 Ft

Fakultatív programok

  • Grand Canyon helikopterrepülés (kb.280,- USD)
  • Hajókirándulás San Franciscóban (kb.50,- USD)
  • Esti városnézés Las Vegasban (kb.40,- USD)
  • Universal Studios Los Angelesben (kb.130,- USD)

Program

1. nap: Budapest – New York
Elutazás a délelőtti órákban Budapestről átszálással New Yorkba. Transzfer a Manhattanben található szállodába.
Az első benyomás a városról, egy kis séta keretében.

2. nap: New York
Reggeli után séta a Ground Zero-hoz (ahol egykor a World Trade Center tornyai emelkedtek), majd egész napos városnézés NEW YORK-ban. Fakultatív program keretében megcsodálható New York világhírű panorámája az Empire State Building kilátójából. Séta a Central Parkban, John Lennon emlékhelyének felkeresése a Strawberry fields-en, és természetesen nem maradhatnak ki olyan nevezetességek, mint a Museum Mile, St. Patrick Katedrális vagy a Rockefeller Center. Délután fakultatív hajózás, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Szabadság-szoborra és a Brooklyn-hídra is. Szállás Manhattanben.

3. nap: New York
A városnézés folytatása Manhattanen: Séta a Wall Street-en és a High Lane „lebegő parkjában”, megcsodáljuk a Times Square fényreklámjait stb. Délután szabadprogram. Sétáljon végig a Brooklyn-hídon, keresse fel az Amerikai Indián Múzeumot (ingyenes) vagy csak sétáljon a felhőkarcolók között és élvezze a sosem alvó város vibrálását. Szállás Manhattanben.

4. nap: New York – Niagara-vízesés (kb. 650 km)
Reggeli után utazás az Erie-tó és az Ontario-tó között található Niagara-vízeséshez. A híres természeti képződmény robaja már kilométerekről hallható, nem véletlenül kapta az indián őslakosoktól a „Messze dübörgő” elnevezést. Érkezés után első találkozás ezzel a különleges jelenséggel, amelyet kanadai és amerikai oldalról is megcsodálhatunk. Határátkelés idejétől függően program, majd szállás a vízesés kanadai oldalán.

5. nap: Niagara – Torontó (kb. 260 km)
Délelőtt kirándulás TORONTO-ba, Kanada pénzügyi és kereskedelmi központjába. Autóbuszos ismerkedés Ontario tartomány központjával: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Nem maradhat ki a világ egyik legmagasabb, szabadon álló szerkezete sem, a CN Tower. Egy kis szabadidő a belvárosban, vásárlási lehetőség az EATON’S áruházban. Délután visszatérünk a vízeséshez és megcsodálhatjuk, felfedezhetjük annak különböző arcát. A Skylon Tower kilátójából páratlan panoráma tárul elénk. Szállás a Niagara kanadai oldalán.

6. nap: Niagara – Hershey – Baltimore (650 km)
Reggeli után visszatérés az USA területére. Utazás New York és Pennsylvania állam erdőkkel és hangulatos folyóvölgyekkel tagolt tájain, ami egyben a modern technikát megtagadó életmódjukról híres Amish-ok vidéke is. Útközben rövid látogatást teszünk az amerikai csokoládégyártás fellegvárában, Hersheyben is! Szállás Baltimore belvárosában.

7. nap: Washington (80 km)
Utazás az Egyesült Államok fővárosába. Városnézés WASHINGTON-ban: Capitolium (az amerikai főváros hivatalos földrajzi központja, ami a washingtoni élet jelképe is), a Fehér Ház (ezek csak kívülről), a Washington-, Lincoln- és Jefferson emlékművek, az Arlington temetőben a Kennedy sírok, Repülési és űrhajózási múzeum stb. Szállás Baltimore belvárosában.

8. nap: Philadelphia – New York (370 km)
Délelőtt városnéző séta PHILADELPHIA-ban, az államok első fővárosában: Independence Hall / Függetlenség csarnoka (kívülről) és az amerikai forradalom jelképévé vált harang, a Liberty Bell (szabadság harangja) megtekintése. Továbbutazás a repülőtérre, New Yorkba. Átkelünk az Atlanti óceán partjáról a Csendes óceán partjára. Repülés New Yorkból San Franciscóba az esti órákban, kb. 6 órát repülünk és 3 időzónán kelünk át. Szállás San Franciscoban.

9. nap: San Francisco
Egész napos városnézés SAN FRANCISCO-ban: Lombard Street, Civic Center, Kínai városrész, Union Square, Golden Gate híd, móló, jó idő esetén a Twin Peaks (Iker csúcsok). Fakultatív hajókirándulás az öbölben, ahonnan az Alcatrazt, a hajdani börtönszigetet is megszemlélhetjük. Az estét már San Fransisco belvárosában töltjük a Városháza és a Union Square közelében, szállás San Franciscoban.

10. nap: Óriások földjén
Látogatás a festői sziklafalak, óriás fenyők és vízesések birodalmába, a SEQUOIA és a KINGS-KANYON NEMZETI PARK-ba. Öregebb fák máshol is léteznek, de a leghatalmasabbak itt találhatók, köztük a Sherman Tábornok Fája, mely a térfogatát tekintve a világ legnagyobb fája. Szállás Visalia környékén.

11. nap: Death Valley – Las Vegas
Átkelés a nevadai sivatagon a tengerszint alatt 85 méterrel fekvő „Halál-völgy”-én keresztül. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, a legnagyobb értéket (57 oC) 1913-ban mérték. A Badwater (rossz víz), Devil’s Golf Course (az ördög golfpályája), Zabriskie Point ahonnan csodás kilátás nyílik, néhány különleges helyszínre. Szállás Las Vegas egyik nagy kaszinó-hoteljében.

12. nap: Zion Nemzeti Park
Irány Utah állam legnépszerűbb természeti képződménye, a ZION Nemzeti Park. Ez az államok egyetlen nagy kanyonja, amit alulról, a Virgin folyó szintjéről tekinthetünk meg. A meredek sziklafalakat természetes függőkertek és „könnyező sziklák” tarkítják. A vidék gazdag ökoszisztémájáról a folyó menti vad mezők és a pompás növényzet tanúskodnak. Szállás Las Vegasban.

13. nap: Grand Canyon
A Colorado völgyéhez érkezve a természet egyik legnagyszerűbb alkotása, a GRAND CANYON tárul elénk. A folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Fakultatív programként helikopterrel leereszkedhetünk a völgybe és motorcsónakról is megcsodálhatjuk a világhírű kanyont, majd a Hualapai indián rezervátum területén épült SKYWALK U alakú kilátó üvegpadlóján át, 1.200 m-es magasságból, a meredek sziklafal teljes mélységét érzékelve szemlélhetjük a kivételes tájat. A Colorado folyó híres völgyzáró gátja a HOOVER DAM, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodaként ismerték el. Szállás Las Vegasban.

14. nap: Las Vegas – San Diego
Továbbutazás az óceán partjára San Diego-ba. SAN DIEGO Kalifornia második legnagyobb városa. Arculatát, mindig a tenger határozta meg. Pompás természetes kikötője vonzotta a spanyolokat és az aranykeresőket. Több mint 110 km hosszú partját nagyszerű strandok, sziklafalak, kis öblök, tengerparti üdülők tagolják. A mexikói határ közelében fekvő település több látnivalót kínál: Balboa park, „Gázlámpás negyed”, történelmi városközpont, lenyűgöző mexikói/gyarmati spanyol hangulat, hatalmas parkok, az USA legnagyobb katonai kikötője stb. Szállás San Diego belvárosában.

15. nap: San Diego – Los Angeles
Utazás Los Angeles-be. Érkezés után, fakultatív program: Látványos látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a filmek világában, vagy szabad program. Szállás Los Angelesben.

16. nap: Los Angeles
Városnézés a filmgyártás fővárosában, LOS ANGELES-ben, programunk során érintjük Hollywoodot, Beverly Hillst, a híres Rodeo Drive-ot, a divatos boltok főutcáját, teszünk egy sétát a „Hírességek sugárútján”, a Hollywood Boulevard-on. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Éjszaka a repülőn.

17. nap: Budapest
Átszállást követően érkezés Budapestre a koraesti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Nagy körutazás az Egyesült Államok nyugati és keleti partján, repülőjegyekkel, illetékkel és reggelivel – vár New York, Los Angeles, a Grand Canyon és a Yosemite Nemzeti Park

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
49 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére