Nagy indiai körutazás, 14 éjszaka 4*-os szállodákban reggelivel és vacsorával, buszos közlekedéssel, belépőkkel, idegenvezetéssel – vár Delhi, Agra, Jaipur és Mumbai

Ajánlat kód: 34810
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.380.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34810

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj egy különleges világgal, a mesebeli Indiával egy fantasztikus élményekben bővelkedő, 16 napos körutazáson!

Időpontok

  • 2023.11.25 - 2023.12.10: , 1.380.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 485.000 Ft)
  • 14 éjszaka szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Svédasztalos reggelit és vacsorát (italok nélkül)
  • A helyszíni közlekedést külön busszal
  • Belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • E-vízum díját ügyintézéssel kb. 2.000 Ft
  • A borravalókat kb. 120 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 305.000 Ft

Tengerparti pihenéssel hosszabbítható Goán

  • 5 nap/4 éjszaka, kétágyas 4*-os szállodai szobában, reggelivel, transzferrel (min. 2 fő) 259.000 Ft-tól + repülőjegy.

Program

1. nap: Budapest – Delhi

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, egy átszállással Delhibe.

2. nap: Delhi

Érkezés után kezdődik az autóbuszos városnéző programunk. Ismerkedés India vallásaival, kultúrájával, az időszámításunk szerinti 6. század óta lakott város, Delhi műemlékeivel. Meglátogatjuk a Laksmi Narayan hindu templomot és a Jama Masjid, Pénteki mecsetet. A mecset megtekintése után teszünk egy a 4 bazárt körbeölelő, kerékpáros riksa túrát. A nap zárásaként felkeressük a Raj Ghat-ot, Mahatma Gandhi emlékhelyét, valamint az egykori lakóházát is, amely ma múzeum, és őrzi az egykori „nagy lélek” emlékét. Vacsora és éjszaka a szállodában, Delhiben (2 éj).

3. nap: Delhi

Reggeli után folytatódik a városnéző programunk. A városnézés során megtekintjük a Qutab minaretet, a Parlamentépületét (kívülről), az India Kaput, a Vörös Erődöt, valamint a legnagyobb szikh templomot a Birla Bangla Sahib Gurudwara-t, ahol segítünk is egy kicsit az ingyen konyhán. A napot a Lótusz bahai szentély – komplexum meglátogatása zárja. Vacsora és éjszaka a szállodában.

4. nap: Delhi – Varanasi

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás a Gangesz partján fekvő szent városba Varanasi-ba, az egykori Benáreszbe. Érkezés után felkeressük Sarnath-ot az egyik legfontosabb buddhista zarándokhelyet. Buddha itt a Szarvas parkban adta az első tanításait és „forgatta meg a tan kerekét”. A Régészeti Múzeumban számos Buddha ábrázolást láthatunk (az ország egyik leggazdagabb gyűjteménye), valamint az Asóka király által emelt egyik oroszlános oszlopot, amely ma India hivatalos jelképe. Este a szent Gangesz folyó partján részt veszünk az Aarti szertartáson. Éjszaka Varanasiban (2 éj).

5. nap: Varanasi

A napfelkelte már evezős csónakban talál minket a Gangeszen. Ilyenkor ezrek köszöntik a napfelkeltét a folyóparti ghatokon és fürdenek a Gangesz vizében. Később gyalogosan felfedezzük a világ egyik legrégebbi lakott városának nevezetességeit. Az Arany templom, Durga templom, ismertebb nevén Majom templom, Rama templom (Tulsi Manas Templom) Bharat Mata templom, mind szerepelnek a sétánk látnivalói között. Megismerkedünk a város és lakóinak életével, megnézünk minden érdekességet, különlegességet, amiből bőven találunk Varanasiban.

6. nap: Khajuraho

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Khajurahoba a világhírű templomok városába. Ezer évvel ezelőtt a Chandela királyok építették a 85 templomból álló komplexumot, amelyből 22 templom élte túl az évszázadok viharait. A gyönyörű, szobrokkal, domborművekkel, erotikus tartalmú életképekkel, faragványokkal ellátott hindu templomlomok közül a keleti és nyugati csoport templomait keressük fel pl. az Adinath Templomot és a Kandariya Mahadev templomot is. Éjszaka Khajurahoban (1 éj).

7. nap: Khajuraho – Orcha – Agra

Reggelit követően Jhasi felé folytatjuk tovább az utunkat. Megállunk Orchaban, ahol a Raja Bir Singh Ju Deo által építtetett erődöt nézzük meg, valamint a Ram Raja templomot. Egyetlen hely Indiában, ahol Rámát, nem istenségként, hanem királyként imádják. Később vonatra szállunk és Agrába utazunk. Éjszaka Agrában (2 éj).

8. nap: Agra

Napfelkeltekor – amikor a legszebb – nézzük meg a Taj Mahalt, a világ egyik legcsodálatosabb épületét, amelyet Jahan sah építtetett Mumtaz Mahal, az elhunyt feleség emlékére. Később meglátogatjuk a 20 méter magas és 12 méter vastag falakkal körbevett Vörös erődöt is, a mogul korszak uralkodóinak egykori palotáját. A nap zárásaként felkeressük a „mini Taj Mahal”- ként ismert I’timád-ud-Daulah síremléket is, mely a Taj Mahal egyik „előképe” volt, hasonló stílusban, anyagban, „pietra dura” kőberakásos technikával készült a díszítése. Vacsora és éjszaka a szálláshelyen.

9. nap: Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur

A mai napon időben útra kelünk, hogy minden tervezett látnivalónkat fel tudjuk keresni. Először a z Agrától 40 – km-re található, akbar sah idejében épült, egykori uralkodói székhelyet, Fatehpur Sikrit nézzük meg, a Divan-i-Khász egykori épületét, az Ötemeletes palotát - a Panch Mahalt, Szalim Csiszti sírját, és a Dzsama Maszdzsid mecsetet, az akkori világ legnagyobb mecsetét. Folytatva tovább az utunkat, késő délután érkezünk Jaipurba, Rajasthan állam fővárosába. Éjszaka Jaipurban (2 éj).

10. nap: Jaipur

Reggeli után utazás a Jaipurtól 11-km-re fekvő Amber – erődhöz, ahova elefántháton jutunk fel. Az erőd megtekintése után, felkeressük Jaipurban a Városi palotát és Múzeumot, látni fogjuk kívülről a Szelek Palotáját, valamint a Jantar Mantar obszervatóriumot. A program végeztével szabadidő, majd utazás a szálláshelyre. Vacsora és szállás Jaipurban.

11. nap: Jaipur – Jodhpur

Reggel folytatjuk tovább az utazásunkat a Rao Jodha által 1459-ban alapított Jodhpurba, a Thar sivatag szélén álló kék városba. A város a Delhit Gujarattal összekötő fontos kereskedelmi útvonal mentén fekszik. Érkezés után szabad program, majd vacsora és éjszaka a szállodában (1 éj).

12. nap: Jodhpur – Udaipur

Reggeli után kezdődik a városnéző programunk, először a város fölött 122 méterrel magasodó hatalmas Mehrangarh erődöt keressük fel. A36 méter magas és 21 méter széles falak mögött csodálatos paloták, kertek a maharadzsák régi életének számos elbűvölő emléke található. Következő látványosságunk Jodhpurban a Jaswant Thada a II. Jaswant singh maharadzsa emlékére épített fehér márvány mauzóleum. Útközben Udaipur felé megállunk a Ranakpur-i Jain templomnál is. Késő délután érkezünk Udaipurba India egyik legromantikusabb helyére, a „tavak és paloták” városába. Szállás Udaipurban (2 éj).

13. nap: Udaipur

Napi programunkat a Pichola-tó keleti partján álló Városi palotában és a Múzeumban kezdjük. Következő programunk az Udaipur-i Jagdish, hindu templom megtekintése lesz. Az 1651-ben készült templom az indo-árja építészet egyik legszebb példája. a nap zárásaként teszünk egy csónaktúrát a Pichola – tavon.

14. nap: Udaipur – Mumbai

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Mumbai-ba az Arab – tenger partján fekvő, egykori halászfaluból metropolisszá vált városba. Előbb a portugál majd az angol gyarmatosítók uralma alá került a város, mára felhőkarcolók mellett álló viktoriánus épületek emlékeztetnek a gyarmati időkre. Munbay nem csak a nyüzsgő életéről, a zajos bazárjairól, vásárlási lehetőségeiről híres, hanem itt található a híres indiai filmgyártás, Bollywood központja is. Érkezés után transzfer a szállodába. Éjszaka Mumbayban (2 éj).

15. nap: Mumbai

Reggeli után az UNESCO világörökség részét képező, a leggyönyörűbb Siva szobrokat rejtő Elefánt barlangokat keressük fel. Majd megismerkedünk a világ legjobb logisztikai hálózatával a híres Dabbavala ételszállítóival, akik naponta 200000 adag ebédet szállítanak ki és csak 1 adag étel veszik el 16 millió közül. Mumbay – ban járva nem maradhat el, egyben hálás fotós téma is a híres mosodák meglátogatása sem a Dhobi ghat-on. A nap folyamán még megnézzük egy foto stop erejéig a híres viktoriánus pályaudvart a Victoria Terminust, az India kapuját, és a „Királynő nyakékének” is nevezet híres tengerparti sétányt és utat.

16. nap: Mumbai – Budapest

Kora reggel transzfer a repülőtérre és megkezdjük az utazásunkat Budapestre, átszállással. Érkezés a menetrend szerint.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nagy indiai körutazás, 14 éjszaka 4*-os szállodákban reggelivel és vacsorával, buszos közlekedéssel, belépőkkel, idegenvezetéssel – vár Delhi, Agra, Jaipur és Mumbai

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére