Műtermi vagy szabadtéri, húsvéti-tavaszi fotózás Steiner Gábor fotóművésszel - Blende Fotó Műhely - gabor* photography

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 70% 35.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Húsvétra lepd meg családodat egy hangulatos ünnepi fotózással!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.790 Ft, a fennmaradó 11.110 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Műtermi vagy szabadtéri, húsvéti-tavaszi fotózás Steiner Gábor fotóművésszel - Blende Fotó Műhely - gabor* photography
    • 40-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére
    • 2 átöltözési lehetőség
    • Legalább 100 darab digitális fotó
    • 16 darab retusált fotó

Fontos

  • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

A gyerekek mindig boldogan fogadnak egy kellemes családi programot, főleg, ha az a nagyon várt tavaszi ünnephez köthető, sok játékkal, és nem utolsó sorban a kellemes emléket felidéző fényképekkel, de szerelmeseknek is kiváló alkalom ez, néhány kikeleti fotó elkészítésére.

Ha tetszik az ötlet, hozd el párodat, gyermekeidet, szüleidet egy tavaszünnepi fotózásra, egy általad választott helyszínre. Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed.

Az elkészült képekből rendelhetsz fotóalbumot, faliképet, naptárt, amiket akár korábbi saját képeiddel is kiegészíthetsz.

A 40-50 perces fotózásról legalább 100 képet kaptok, amelyből 16 általatok kiválasztottat retusálnak is. Mindeközben átöltözésre is van lehetőség.

A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

Helyszínként választhatsz bármilyen természetes vagy épített környezetet, műtermet, rendezvény helyszínt, nyilvános helyeket vagy akár saját otthonodat, kertedet is. (Néhány ötlet: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.

Fontos

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: 40-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan) 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama, sport)
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítanak ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesítesz).
  • Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látják, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

Legyen szép napod!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Műtermi vagy szabadtéri, húsvéti-tavaszi fotózás Steiner Gábor fotóművésszel - Blende Fotó Műhely - gabor* photography

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére