Múltidéző Top Shop: óriási választék, jobbnál-jobb kedvezmények!

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -32%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
www.anrdoezrs.net/click-9281348-14017186

Ajánlat leírása

1996. június 6. a legtöbb ember számára egy közönséges munkanap volt.

De a Studio Moderna néhány munkatársa számára ez a nap egy olyan, minden várakozást felülmúló történet kezdete volt, ami a világ egyik legnagyobb direkt marketing sikerévé vált. A történet maga három, a szlovén, Pop TV nevű kereskedelmi televízióban sugárzott, 2 perces tévészpottal, valamint a helyi újságban elhelyezett Contour párna hirdetésével kezdődött.

Sok év után azokról a termékekről lettünk ismertek, amelyek a minőségi életmód szempontjából egyedülállóak vagy éppen mókásak és viccesek, és amelyek számos kelet-európai fogyasztónál otthonra leltek. – Néhány közülük még most is beszédtéma, ha a TV shopping kerül szóba...

Talán Te is emlékszel ezekre?

Innovatív, élvonalbeli kínálatunknak köszönhetően trendalkotókká váltunk a minőségi és egészséges életmód termékeinek terén:

- A Dry Cooker segített az embereknek az előírt diétát betartani, másoknak pedig megtanította a gazdagabb ízvilágú, kevesebb zsiradékkal készülő, egészségesebb ételek élvezetét.
- A Power Juicer jelentős mértékben erősítette a természetes, frissen készült gyümölcslevek fogyasztásának kultúráját, mivel a készülék megkönnyíti a gyümölcslevek elkészítését.
- A H2O európa szerte meggyőzte az embereket arról, hogy a takarításhoz nincsen szükség agresszív vegyszerekre, és megtanította nekik, hogy a gőz hatékony és környezetbarát módon képes tisztítani.
- Dr Levine millióknak segített a fájdalom enyhítésében, és csökkentette a fájdalomcsillapítók használatának mértékét.

És ez csak a kezdet volt.

Több mint 1000 termék, több millió történet

Az évek során keményen dolgoztunk azon, hogy még több izgalmas terméket hozzunk el Neked a tévén keresztül.

Ezek milliók otthonába eljutottak, és az embereket egy jobb, egészségesebb élethez segítették hozzá. Büszkék vagyunk arra, hogy az emberek több mint 1000 termékünket használják otthonaikban, és hogy a világ öt legnagyobb, többcsatornás, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat egyikévé váltunk.

A Top Shop ma egy széles körben ismert márka, ami tévéreklámjairól és máshol nem kapható, egyedülálló termékeiről híres.

A Top Shop ma és holnap

Célunk, hogy egy olyan, igazán világszínvonalú kereskedőcéggé váljunk, amelyik több millió vásárlójának a vásárlás módjától függetlenül az elérhető legjobb és a leginkább személyre szabott vásárlási élményt kínálja.

Hiszen végső soron azért vagyunk itt, hogy a jó dolgokat a lehető legkönnyebben elérhetővé tegyük a lehető legtöbb ember számára. Ezért kelünk fel reggelente az ágyból, és ezért dolgozunk immár majdnem 20 éve.

Reméljük, hogy velünk tartasz és lehetővé teszed számunkra, hogy több örömöt vigyünk az életedbe.

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
www.anrdoezrs.net/click-9281348-14017186

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Háztartás. Konyha. Sport és szabadidő. Szépség és egészség. Gyermekeknek

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Top Shop) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 3-5 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére