Mókázás a Fertő-tavi meseparkban, a Familyparkban, Európa egyik legnagyobb vidámparkjában – 1 napos buszos utazás

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Kalandozzatok a Familyparkban a gyereknapi hétvégén vagy a nyár utolsó szombatján!

Időpontok

  • 2024. május 25.: Előleg: 1.500 Ft
  • 2024. augusztus 31.: Előleg: 1.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 14.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 13.490 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
  • Parkolási díj : 4 €/fő
  • Family park belépő: 39 €/fő (3 évtől), 3-14 éves korig aznapi születésnaposok ingyen mehetnek be a parkba, de ezt előre szükséges jelezni!

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás 06:00 kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Familyparkba rövid pihenőkkel.

A délelőtti órákban érkezünk meg az ausztriai Familyparkba, amely Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, mintegy 140.000 négyzetméteren várja a látogatókat egy felejthetetlen kalandra! A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.

Számtalan játéklehetőség várja a kicsi és a nagyobb gyerekeket, s persze az örök gyerek felnőtteket is! Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta, stb. A mókás erdei futam nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek vaddisznók és rókák hátán galoppozzanak. A Sárkánybarlangban egy "igazi" sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát, a Krokó-vízipályát és az "Isteni villám" hullámvasutat. Az Őrült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet. 2020-ban nyitott meg a Vizierőmű játék, amelyben a meleg nyári napokon igazán felfrissülhetünk!

2022-ben megnyílt Ausztria legnagyobb vadvízi túrája is a Familypark területén! A gyerekek több mászó labirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval. Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben (Filippo Vendéglője, a Várkocsma, az Erdei Vendéglő vagy a Parasztkocsma, a Szamáritató, a mediterrán jellegű Római Étterem és a Kikötői Taverna) pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható ajándékkal. A babaételeket mikróban is felmelegíthetjük.

A szabadidő parkban minden gyerek jól érzi magát, egy nap sokszor kevés is arra, hogy mindent kipróbáljunk!  A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket!

Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Mókázás a Fertő-tavi meseparkban, a Familyparkban, Európa egyik legnagyobb vidámparkjában – 1 napos buszos utazás

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
37 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére