Mikulás napi kalandok finn Lappföldön, repülővel, reggelivel, 4*-os szállással

Ajánlat kód: 42976
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

549.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42976

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Találkozz az igazi Mikulással!

Időpont

  • 2023. 12. 06.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Rovaniemi-Budapest útvonalon, a Finnair menetrend szerinti járataival
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként 1 db feladható poggyász (max. 23 kg) és 1 db kézipoggyász
  • Szállás három éjszakára a központi elhelyezkedésű 4*-os Arctic City Hotelben
  • Bőséges skandináv büféreggeli
  • Repülőtéri transzferek Rovaniemiben
  • Magyar csoportkísérő az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár
  • Amennyiben egy utas veszi igénybe a hómobilt 60 EUR felár fizetendő.
  • Amennyiben egy utas veszi igénybe a kutyaszánt 39 000 Ft felár fizetendő.
  • Félpanzió (felnőtt, 2 vacsora) 49 000 Ft /db
  • Félpanzió (felnőtt, 3 vacsora) 73 000 Ft /db
  • Félpanzió (gyerek 12 éves kor alatt, 2 vacsora) 25 000 Ft /db
  • Félpanzió (gyerek 12 éves kor alatt, 3 vacsora) 37 000 Ft /db
  • Családi hómobil szafari (felnőtt) Helyszínen fizetendő 150 EUR /fő
  • Családi hómobil szafari (gyerek, 4-14 éves kor között) Helyszínen fizetendő 75 EUR /fő
  • Családi hómobil szafari (felnőtt - 1 fős szánhasználat) Helyszínen fizetendő 210 EUR /fő
  • Esti kaland a sarki fény nyomában (felnőtt) Helyszínen fizetendő 70 EUR /fő
  • Esti kaland a sarki fény nyomában (gyerek) Helyszínen fizetendő 55 EUR /fő
  • Kutyaszánozás, látogatás egy kutyafarmon (felnőtt 1 fős szánhasználat) 109 000 Ft /db
  • Kutyaszánozás, látogatás egy kutyafarmon (felnőtt) 70 000 Ft /db
  • Kutyaszánozás, látogatás egy kutyafarmon (gyerek, 4-14 éves kor között) 40 000 Ft /db
  • Privát találkozó az igazi Mikulással (felnőtt) 75 000 Ft /db
  • Privát találkozó az igazi Mikulással (gyerek, 4-12 éves kor között) 59 000 Ft /db

Program

december 6. szerda
Elutazás Budapestről helsinki átszállással Rovaniemibe a Finnair járataival (11:35-15:00, 16:20-17:45). Érkezés után transzfer a szállodába.

december 7. csütörtök
Szabadprogram, fakultatív programlehetőségekkel:

Délelőtt: családi hómobil szafari (3 órás program, helyszínen fizetendő): 150 EUR/felnőtt, 210 EUR/felnőtt (egy fő/hómobil), 75 EUR/gyermek (4-14 éves  korig)
Ez a hómobiltúra minden korosztály számára igazi kikapcsolódást ígér! A program során hómobilokkal utazunk a hófödte tájon, majd a táborba érkezve lehetőség adódik a gyerekek számára is a kikapcsolódásra. Gyakorlatilag minden korosztály kipróbálhatja a lappföldi jármű vezetését! A legkisebbek számára kialakított pályán, megfelelő biztonságban vezethetnek a mini motorosok (2-4 éves); a felnőtt járművek tökéletes hasonmását próbálgathatják. A táborhelyen tábortűz, sült virsli és forró kávé, áfonyalé várja a vendégeket.

Délután felkeressük Lappföld legszínvonalasabb múzeumát, az Artikumot, mely a szállodánktól kb. 800 méterre található. Itt megismerkedhetünk a lappok múltjával és jelenével, valamint az Északi-sarkkör élővilágával.

Este: Esti kaland a sarki fény nyomában (3 órás program, transzferekkel): 70 EUR/felnőtt, 55 EUR/gyermek (4-14 éves korig). Vacsora után buszra szállunk, hogy a várostól távolabb eső, fényszennyezettségtől mentes táborhelyünkre induljunk. Idegenvezetőnk a tábortűz mellett mesél az északi fény kialakulásáról, az azt körülvevő helyi mítoszról, hiedelmekről. A túra során korlátozott számban hótalpak is rendelkezésre állnak, aki szeretné, rövid séta erejéig kipróbálhatja. A gyerekek pillecukrot sütögethetnek, miközben mi forró italunkat kortyolgatjuk. Megfelelő időjárási viszonyok esetén megcsodálhatjuk a téli égbolton táncoló zöld fényeket. Életreszóló élmény! Ha az északi fényt  - természeti jelenség lévén – garantálni nem is tudjuk, ez a program kiválóan alkalmas azoknak, akik természetközelben szeretnék élvezni a csodás sarki éjszakát.

december 8. péntek
Szabadprogram, fakultatív programlehetőségekkel:

Délelőtt: kutyaszánozás, látogatás egy kutyafarmon (2,5 órás program): 70 000 Ft/felnőtt, 109 000 Ft/felnőtt (egy fő/szán), 40 000 Ft/gyerek (4-14 éves korig)
A szánhúzókutyák csodálatos birodalmába nyerhetünk betekintést ezen a programon. Először megtanuljuk a kutyaszán vezetést, majd közel egyórás kutyaszán kirándulásra indulunk a hófödte tajgán. Miután visszaérkeztünk a farmra, kávé és forró áfonyalé mellett ismerhetjük meg a szánhúzókutya-tartás rejtelmeit.

Este: Privát találkozó az igazi Mikulással - erdei kaland manókkal, rénszarvasokkal és vacsorával: 75 000 Ft/felnőtt, 59 000 Ft/gyerek (4-14 éves korig) - Kérjük részvételi igényét már foglaláskor jelezze!
Esti transzferünkön manók kalauzolnak minket a városon kívül, a vadonban található rénszarvas farmra, ahol érkezés után gyertyák övezte úton érjük el az erdőben megbúvó kis faházakat. Az érkezés után finn forralt borral (glögi), meleg áfonyalével várnak minket, majd elkezdődik a készülődés: kipróbáljuk, milyen rénszarvasszánon utazni, a manók segítségével karácsonyi süteményt díszítünk, amit hazavihetünk emlékbe, vagy rögtön a sütőből, melegen csemegézhetünk és saját kívánságainkat rejtő üzenetekkel feldíszítjük a karácsonyfát. Mindeközben megkeressük Mikulás kunyhóját, ahol mindenkinek lesz alkalma privát időt tölteni a Mikulással, beszélgetni vele, közös fényképet készíteni. A program ára welcome drinket, sütemény és karácsonyfa díszítést, privát találkozót a Mikulással, gyermekenként egy kis meglepetést  és kétfogásos vacsorát tartalmaz.

december 9. szombat
Délelőtt szabadprogram a belvárosban, majd dél körül utazás a Mikulásfalvára. Lehetőség levélfeladásra a Mikulás hivatalos postahivatalában, szuvenír vásárlásra, ebédre; majd transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre (14:00-15:20, 17:05-18:30).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mikulás napi kalandok finn Lappföldön, repülővel, reggelivel, 4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére