Menedzserszűrés az újpesti Medina Egészségcentrumban, ultrahangos vizsgálatokkal, laborral, EKG-val, carotis doppler vizsgálattal

Medina Egészségcentrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

12.670 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
84.000 Ft 41% 34.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Medina Egészségcentrum
1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Akció Leírása

Mérd fel szervezeted állapotád és előzd meg az esetleges komolyabb bajokat!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 49.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 12.670 Ft, a fennmaradó 37.230 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Menedzserszűrés az újpesti Medina Egészségcentrumban

A menedzserszűrés mindenkinek fontos, akinek családjában örökletes betegségek előfordultak (rák, szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség stb.). Akik rohanó életmódot folytatnak, keveset tudnak pihenni, munkájuk stresszel jár. Fáradtság, levertség, alvásproblémák, koncentrációs problémák esetén, s azoknak is, akik több, mint egy éve nem voltak orvosnál! Azoknak, akik nem táplálkoznak egészségesen, keveset mozognak, gyakran fogyasztanak alkoholt, dohányoznak. Túlsúly, menopauza, magas koleszterin esetén.

Ne feledd, a súlyos betegségek korai szakaszokban tünetmentesek lehetnek! Ha bármelyik pont jellemző rád, javasoljuk, hogy jelentkezz a szűrővizsgálatra!

A csomag tartalma

  • Hasi, kismedencei ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang
  • Carotis doppler vizsgálat
  • Teljes labor, pajzsmirigy, vizelet
  • EKG
  • Testösszetétel mérés
  • Vérnyomásmérés, véroxigén mérés
  • Ajándék CEA vagy PSA (férfiaknak) tumor marker

Medina Egészségcentrum

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel és menedzserszűréssel foglalkoztak.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalatuk az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítanak pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is adnak.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Jó egészséget kívánunk!

1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Menedzserszűrés az újpesti Medina Egészségcentrumban, ultrahangos vizsgálatokkal, laborral, EKG-val, carotis doppler vizsgálattal

Fontos

Beváltható: 2020.12.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 619 4413 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére