Mediáció, konfliktuskezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban - 2 x 30 perc előzetes megbeszélés a felekkel és 3 órás mediáció választható témában

Mediáció, konfliktuskezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban
Hóvirág Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

18.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
40.000 Ft 53% 21.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Hóvirág Klub
1121 Budapest, Hóvirág utca 42.

Akció Leírása

Vonjatok be egy pártatlan profi mediátort konfliktusotok kezelésébe a Hóvirág Egészségügyi Klub jóvoltából!

Az ár tartalmazza

  • Mediáció, konfliktuskezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban
  • 2 x 30 perc előzetes megbeszélés a felekkel
  • 3 órás mediácó – megállapodás elkészítése

A mediátor meghallgat, beszélget, új nézőpontot, lehetőségeket vet fel, módszereket ad. „Külső szemként” segít súlyozni a problémákat. Mindkét fél érdekeit képviseli, miközben közvetít, egyeztet, békéltet.

A konfliktusok együttélésünk természetes velejárói. Általuk csiszolódunk össze, változunk, fejlődünk. Mindent, ami jó, és ami rossz a családban, kapcsolatainkban, együtt hozunk létre, így a probléma megoldása is csak közösen sikerülhet, abban a közegben, családban, munkahelyen, üzleti életben, ahol kialakult. Ezért fontos, hogy jól tudjunk bánni a konfliktusokkal!

A mediátor segíti a problémák tisztázását mindkét félt képviseli, elfogulatlan Célja, hogy a felek megállapodjanak úgy, hogy egyikük sem érzi magát vesztesnek. Különböző területeken lehet mediálni igény szerint. Ezt ajánlja a Hóvirág Klub, ahol meghitt, nyugodt környezetben tudjátok megbeszélni és feltárni a problémákat, keresve közösen a mediátor segítségével minden fél számára az elfogadható megállapodást.

Hóvirág Egészségügyi Klub

A Hóvirág Egészségügyi Klub Budapesten a XII. kerületben várja vendégeit csodálatos zöld környezetben. Könnyen megközelíthető az 53-as busszal vagy autóval, a parkolás ingyenes. A különféle kozmetikai és szépészeti szolgáltatások mellett uszodával, aquafitnesszel és úszásoktatással is szolgálnak.

Legyen szép napod!

1121 Budapest, Hóvirág utca 42.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Mediáció, konfliktuskezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban - 2 x 30 perc előzetes megbeszélés a felekkel és 3 órás mediáció választható témában

Fontos

Beváltható: 2019.10.27.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 654 1961 • A vásárlást követő 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Időpont-lemondás legkésőbb a találkozót megelőző 24 órával lehetséges, aki ezt elmulasztja, annak kuponját a szolgáltató felhasználtnak tekinti • Nyitva tartás: hétfő-szerda 10:00-17:00, péntek 16.00-20.00, szombat 10.00-14.00 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére