Mauritius és Réunion – körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel/félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42873
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.479.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42873

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörű természeti környezet, izgalmas kultúra, változatos programok mindkét szigeten!

Időpont

  • 2024. október 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest-Réunion, Réunion-Mauritius és Mauritius-Budapest útvonalon az
  • Air France és az Air Mauritius járataival
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (7 kg) és 1 db feladandó poggyász (23 kg)
  • Szállás négy éjszakára, kétágyas szobában, reggelivel, Réunion szigetén
  • Szállás hat éjszakára, kétágyas szobában, félpanzióval, Mauritiuson
  • Cilaos kirándulás Réunion szigetén
  • Városnézés Saint Denis-ben
  • Déli szigettúra Mauritiuson
  • Oda-vissza repülőtéri transzferek
  • Magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Javasolt szervizdíj: 40 Euró/fő.

Felár

  • Félpanzió Réunion szigetén 4 vacsora a szállodában 70 000 Ft /fő

Fakultatív programok

  • Fakultatív kirándulás - Réunion, Volcano 55 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás - Réunion, Salazie 55 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás - Mauritius, északi szigetkör Helyszínen fizetendő 110 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás - Mauritius, Ile aux Cerfs Helyszínen fizetendő 120 EUR /fő

Szállások: 

Réunion - Ness by D Ocean 4*
A néhány éve megnyitott szálloda a La-Saline-Les-Bains lagúnái mentén fekszik, a sziget nyugati oldalán, Saint Gilles közelében. A tradícionális elemeket ötvöző modern épületek megbújnak a dús trópusi kertben. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a sziget legszebb nemzeti parkjai és látványosságai könnyűszerrel elérhetők innen.
Étterem, bár, wellness részleg, medence, fitness terem szolgálja a vendégek kényelmét.
Elhelyezés superior szobában: a 36 m2-es szobák a trópusi kertre vagy a hegyekre néznek, légkondicionálóval, síkképernyős TV-vel, ingyenes wifivel, minibárral, széffel, privát fürdőszobával és erkéllyel rendelkeznek.

Mauritius - Tamassa Resort 4*
A közvetlen tengerparti szálloda Mauritius déli partjainál található, gyönyörű trópusi környezetben. A szálloda előtt fehér homokos tengerpart, pálmafák és kobaltkék lagúna terül el, míg a szálloda mögött zöldellő hegyek teszik teljessé a festői környezetet. A cukornádmezők tökéletesek kerékpározáshoz és sétákhoz, míg a kristálytiszta víz fantasztikus snorkeling élményt kínál. A környék kiemelkedő természeti szépsége a Black River Gorges Nemzeti Park és a Le Morne strand.
Éttermek, bár, medencék, wellness-részleg, valamint számtalan sport- és programlehetőség gondoskodik a kikapcsolódásról.
Elhelyezés standard szobában: a 43 m2-es szobák bútorozott erkélyeiről vagy teraszairől a trópusi kertre és az üdülőhely medencéire nyílik a kilátás  A szobák mindegyike légkondicionálóval, síkképernyős TV-vel, ingyenes wifivel, minibárral, széffel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel és privát fürdőszobával rendelkezik. 

Program

október 9. szerda
Elutazás Budapestről az Air France járataival, párizsi átszállással Réunion szigetére (12:50-15:15; 18:05 - másnap 07:05).

október 10. csütörtök
Érkezés a reggeli órákban. Délelőtt városnézés a sziget fővárosában, Saint Denis-ben. A 17. században alapított települést számos múzeum, park és a hagyományos kreol épületek teszik vonzóvá. Felkeressük a sziget híres szülöttének, Roland Garrosnak szobrát, a városházát, a katedrálist, a Malagasy piacot és a Maréchal Leclerc sétálóutcát.
Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása a délutáni órákban. Pihenés és szabadidő.

október 11. péntek
Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív kirándulás - Volcano, a kráterek és holdbéli tájak vidéke: 55 000 Ft/fő.
A sziget vulkáni működéseknek köszönheti csodás formavilágát, és ebből kapunk ma ízelítőtl. Saint Pierre felé indulunk - itt még trópusi növényvilág vesz körül - majd hegyvidéki tájakon utazunk a sziget közepe felé, egészen a kopár Plaine des Sables-ig: a nagy kiterjedésű "homoksíkságon" már teljesen más világban találjuk magunkat, mint ahonnan reggel indultunk. Következő megállónk Pas de Bellecombe: a hegyi kirándulóútról és kilátópontról gyönyörűen rálátunk a sziget legnagyobb aktív vulkánjának, a Piton de la Fournaise-nek krátereire. Ebédünket egy helyi étteremben fogyasztjuk el, délután pedig a Cité du Volcan múzeumba látogatunk, ahol a vulkánok működéséről, különösen pedig a szigetet uraló Piton de la Fournaise-ről bővítjük ismereteinket. Újabb fantasztikus látvánnyal zárjuk a mai túrát: a Bois Court kilátóból gyönyörködhetünk az alattunk elterülő csipkés hegyláncokban.
A részvételi díj tartalmazza a szükséges belépőket és transzfereket, valamint az ebédet.

október 12. szombat
Reggeli után Cilaosba kirándulunk. A helyiek úgy tartják, hogy a Cirque de Cilaos (Cilaos-t körülzáró hegylánc) maga a szabadság. Gyönyörű hegyi utakon, vadregényes tájak mentén jutunk fel Ciaosba, ahonnan könnyű sétával közelítjük meg a La Roche Merveilleuse-t, vagyis a "lenyűgöző sziklát", ahonnan letekintünk az alattunk húzódó völgyre. Felkeressük a természetesen forrásokból táplálkozó, közeli kis tavakat, majd Cialosban hagyományos kreol ebédünk elfogyasztása után egy helyi csipkekészítő hölggyel és munkáival ismerkedünk meg. Délután ismét változatos tájak mentén utazunk vissza szállásunkra.

október 13. vasárnap
Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív kirándulás - Salazie, a zöld paradicsom: 55 000 Ft/fő.
Salazie a nyugalom, a harmónia, a vízesések és a banánültetvények földje, a sziget legzöldebb hegylánca. A sziget északi, majd keleti partja mentén utazunk Saint André településig, amely a Salazie-völgy bejárata. A folyó mentén elindulunk a sziget belseje felé. Utunkat több vízesés is kíséri, melyek közül a legszebb a Voile de la Mariée (a menyasszzony fátyla). Innen érkezünk meg a bájos kreol faluba, Hellbourg-ba. A szabadtéri múzeumnak is beillő településen egymás mellett sorakoznak a buja kertekkel körülvett, fehér korlátos, színes házak. Itt igazán a béke szigetén érezhetjük magunkat. Ebéd után, visszaútban a szállodánk felé, megállunk még Saint Andréban, egy vanília ültetvénynél.
A részvételi díj tartalmazza a szükséges belépőket és transzfereket, valamint az ebédet.

október 14. hétfő
Reggel kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre. Utazás Mauritiusra az Air Mauritius járatával (14.30-15.20). Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása és szabadidő.

október 15. kedd
Reggeli után kirándulunk a sziget déi részében. Első megállója a Grand Bassin (Ganga Talao) szent tóhoz vezet, ami a hindu vallás legfontosabb zarándokhelye a szigeten. Ez a csodálatos hely egy már kihunyt vulkán kráterében kialakult, mintegy 18 méter mély tó körül található, ahol templomokat, hindu isteneket ábrázoló szobrokat tekinthetünk meg. Utunk folytatódik az Alexandra és Gorge kilátóponthoz, melyek egy csodálatos völgyre néznek. Végül Chamarel mellett megtekintjük a 100 méter magasból alázúduló vízesést, és a látványos Hétszínű földet.

október 16. szerda
Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív katamarán kirándulás Ile aux Cerfs szigetére: 120 Euró/fő, helyben fizetendő.
A program során a keleti parton hajózunk, ahol lehetőség nyílik snorkelezésre is: merüljünk el a kristálytiszta kék vízben, a szivárvány színeiben pompázó halak társaságában! Ebéd a katamaránon, ahol frissen grillezett finomságokat szolgálnak fel. Ezután megközelítjük hajóval a GRSE (Grand Rivel South East) vízesést, majd mangrove erdők mellett haladva érjük el Ile aux Cerfs lakatlan szigetét. A vakítóan fehér homokos tengerpartja és azúrkék színe miatt már önmagában is különleges élmény, de a látványt a tűlevelű fák még érdekesebbé teszik. Szabadidő a szigeten.
A részvételi díj tartalmazza a szükséges transzfereket és ebédet a hajón.

október 17. csütörtök
Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív kirándulás - északi szigetkör: 110 Euró/fő, helyben fizetendő.
A nap során a sziget északi részét és a fővárost fedezzük fel. A kozmopolita városban egymás mellett találunk mecseteket, hindu szentélyeket, kínai pagodákat és keresztény templomokat. Megtekintjük gyönyörű koloniális épületeit, sétálunk a kínai-negyedben, majd felkeressük a nyüzsgő központi piacot. A hagyományos, mauritiusi ebédünk után a Pamplemousses botanikus kertbe látogatunk. Zömében őshonos trópusi növényeket találunk itt, a majomkenyérfáktól kezdve az óriási vízililiomokon át a legritkább növényfajokig. Az Aventure de Sucre cukornád múzeumban betekintést nyerhetünk a sziget teljes történelmébe, és alkalmunk lesz cukor- illetve rumkóstolásra is. Napunkat Cap Malherureux-nél avagy a “Szerencsétlenség-foknál" zárjuk, ami a sziget legészakibb pontja, és gyönyörű panoráma mellett történelmi jelentőségét is megismerhetjük: itt szálltak partra a britek 1810 decemberében.
A részvételi díj tartalmazza a szükséges belépőket és transzfereket, valamint az ebédet.

október 18-19. péntek-szombat
Pihenés és szabadprogram.

október 20. vasárnap
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás az Air France járataival, párizsi átszállással Budapestre (09:30-19:10; 20.45-22:55).

október 21. hétfő
Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Mauritius és Réunion – körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel/félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
37 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére