Mandarinszüret a Neretva völgyében és a boszniai piramisok, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42923
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42923

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Boszniában mandarinszüret idején!

Opciók

  • 2024.10.26.: , 99.900 Ft
  • 2024.11.01.: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás - 2 éjszaka Mostar környékén 3*-os panzióban, 1 éjszaka Szarajevóban 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • 3 reggeli
  • Idegenvezetés
  • VOX készülék (városnézéshez)

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő, programok költségei
  • Idegenforgalmi adó:  1,5 Euro/fő/éj
  • Várható költségek:
    • Fakultatív vacsora: kb. 17-18 Euro/fő/alkalom
    • Mandarinszüret: kb. 40 Euro/fő
    • Kravica vízesés: kb. 10 Euro/fő
    • Tito bunker: kb. 12 Euro/fő
    • Piramisok: kb. 15 Euro/fő

Felár

  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

Program

1. nap:
Indulás Budapestről reggel 5:00-kor. Folyamatos utazást követően érkezés Mostarba a késő délutáni órákban. Rövid ismerkedés az óvárossal: megtekintjük az Öreg-hidat, Koski Mehmet pasa dzsámiját, Biscevica utcát, majd elfoglaljuk szálláshelyünket Mostarban. Fakultatív vacsora lehetőség a Neretva partján.

2. nap: 
A reggelink elfogyasztását követően a Neretva folyó deltájában lévő mandarin ültetvényre utazunk, ahol több, mint egymillió mandarin- és narancsfa található. Köszöntőitalként mandarin likőrt és pálinkát kóstolhatunk, majd megismerkedünk a mandarin szedés technikájával. Ezt követően zsákokat ragadva nekilátunk mi is a mandarin szüretelésének. Ezután csónakos fotószafarin veszünk részt a Neretva-torkolatban, amely házigazdánk farmján ér véget. Itt tradicionális ebéd vár bennünket, ahol a jó hangulatról élőzene gondoskodik. Indulást megelőzően lehetőség lesz helyi termékek vásárlására is (mandarin méz, gránátalma, frissen aszalt füge, travarica pálinka, lekvárok…). A délutánt a Kravica - vízesésnél töltjük. Ez a természeti csoda Bosznia-Hercegovina egyik legnagyobb és legszebb látványossága. Úton a szállásunkra, egy kellemes naplementés fotószünet erejéig megállunk a festői szépségű, Neretva menti művésztelep, Pociteljnél is. Fakultatív vacsoralehetőség Mostarban.

3. nap: 
Szállásunk elhagyása után a Neretva - kanyonon keresztül Szarajevó felé indulunk. Útközben Konjic mellett meglátogatjuk az egykori Jugoszlávia legnagyobb katonai befektetését, Tito atombunkerét. Miközben körbejárjuk a hegy gyomrába épített labirintusszerű bunkert, bepillanthatunk a marsall dolgozószobáján kívül a titkos konferenciatermekbe, és a katonai hálószobákba is. Úton szarajevói szállásunkra vacsoralehetőség. Az esti szállásfoglalás előtt megismerkedünk még Szarajevó törökös belvárosával: a nyüzsgő Bascarsijával, a Balkán legnagyobb mecsetével, a Gazi Husrev bég dzsámival, Ferenc Ferdinánd elleni merénylet helyszínével és a híres Sebilj kúttal is. Szállásfoglalás Szarajevoban.

4. nap: 
Reggelit követően a Szarajevótól 30 km-re fekvő Visokoba, a boszniai piramisok völgyébe utazunk, ahol a helyi vezetőnk segítségével megtekintjük a legjelentősebb régészeti feltárásokat és körbesétáljuk a hegy gyomrában feltárt járatokat is: óriás megalitok, gyógyító energiák és ősmagyar rovásírás. Ezt követően hazafelé indulunk. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Mandarinszüret a Neretva völgyében és a boszniai piramisok, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
26 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére