Malajziai körutazás tengerparti pihenéssel Langkawin, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42877
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

729.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42877

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Izgalmas városok és szigetek: Kuala Lumpur, Penang és Melaka felfedezése!

Időpont

  • 2023. október 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Kuala Lumpur útvonalon, átszállással a Turkish Airlines járataival
  • Repülőjegy a Penang-Langkawi útvonalon, közvetlen Air Asia járattal
  • Repülőjegy a Langkawi-Kuala Lumpur útvonalon, közvetlen Air Asia járattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
  • Szállás két éjszakára Kuala Lumpurban a 4*-os Melia Hotel Kuala Lumpur szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás egy éjszakára a Taman Negara nemzeti parkban, a 3*-os Mutiara Taman Negara Resortban, kétágyas szobában
  • Szállás egy éjszakára a Cameron-fennsíkon, a 4*-os Strawberry Park Resortban, kétágyas szobában
  • Szállás két éjszakára Penangon, a 4*-os The Wembley St Giles szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás három éjszakára Langkawin, a 4*-os Holiday Villa Langkawi szállodában, kétágyas deluxe szobában
  • Szállás egy éjszakára Melakában, a 4*-os Ibis Hotel Melaka szállodában, kétágyas szobában
  • Bőséges büféreggeli minden nap
  • Vacsora a Taman Negara nemzeti parkban
  • Transzferek különbusszal
  • Magyar és helyi idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Városnézés Kuala Lumpurban, Penangon, Melakában
  • Belépőjegyek

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól / fő / nap
  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 30 USD/fő

Fakultatív program

  • Egész napos fakultatív kirándulás Langkawin Helyszínen fizetendő 120 USD /fő

Program

október 17. kedd

Elutazás Budapestről isztambuli átszállással Kuala Lumpurba (09:10-12:15, 15:50-07:10).

október 18. szerda

Érkezés reggel Kuala Lumpurba, majd egész napos városnézés a maláj fővárosban: megismerjük a Függetlenség terét, Kuala Lumpur történelmi központját: itt található a gyarmati időkből fennmaradt Royal Selangor Club, az óratornyáról és mór építészetéről híres Abdul Szamad szultán-épület és a világ egyik legmagasabb zászlórúdja. Megnézzük a központi piacot, valamint a közeli Jamek mecsetet, amely annál a folyóösszefolyásnál található, amelyről a város a nevét kapta. Felmegyünk a Petronas-toronyba is, ahonnan páratlan a kilátás a maláj fővárosra.

Szállás Kuala Lumpurban:Melia Hotel Kuala Lumpur 4*.

október 19. csütörtök

Utazás a Maláj-félsziget szívébe, a Taman Negara nemzeti park területére. 'Taman Negara' annyit tesz maláj nyelven, hogy nemzeti park. Itt található a világ egyik legrégebbi lombhullató esőerdője, amelyet mi is megismerhetünk közelebbről egy könnyű gyalogtúra keretén belül. Vacsora és szállás a nemzeti parkban: Mutiara Taman Negara Resort 3*.

október 20. péntek

Délelőtt elmegyünk a világ leghosszabb függőhídjához (530 m hosszú), melyen a trópusi esőerdő fái között mehetünk, illetve felkeressük a Teresek dombot, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a dzsungelre és a környező hegyekre. Később utazás a 800 és 1600 méteres magasság között fekvő Cameron-fennsíkra, ahol rendkívül szép tájakban gyönyörködhetünk, sok helyen fantasztikus panorámával. Szállás: Strawberry Park Resort 4*.

október 21. szombat

Délelőtt látogatás egy nagyon szép teaültetvényen és eperfarmon, majd továbbutazás Penangra. Penang sokak kedvence, Malájzia egyik leghangulatosabb, legjellegzetesebb szigete, melyet az ország gasztronómiai fővárosának tartanak. Szállás Penangon: The Wembley St Giles 4*.

október 22. vasárnap

Egész napos városnézés Penangon, amely Malajzia egyik legérdekesebb helye, talán a legkarakteresebb ázsiai sziget, ahol egyes városrészekben évtizedekkel ezelőtt érezhetjük magunkat. Láthatunk régi kínai kereskedőházakat, keresztény, kínai és hindu templomokat, a gyarmati időszakból megmaradt épületeket, ebédre vagy vacsorára pedig ízletes helyi különlegességeket kóstolhatunk meg. Szállás Penangon.

október 23. hétfő

Délután elutazás közvetlen Air Asia járattal Langkawira. Langkawi egy ritkán lakott trópusi sziget, gyönyörű tengerpartokkal, esőerdőkkel, magas hegyekkel, ahol igazi egzotikus nyaralásban lehet részünk. Szállás Langkawin: Holiday Villa Langkawi 4*, deluxe szoba.

október 24. kedd

Egész napos szabadidő pihenésre a tengerparton vagy a medencénél. Szállás Langkawin.

október 25. szerda

Egész napos szabadidő Langkawin a tengerparton vagy a medencénél, vagy fakultatív Langkawi szigettúra. A program során megismerkedünk a Kilim folyó mentén elterülő mangrove láp természetes élőhelyével és vadvilágával. A hoteltől a kikötő felé utunk keresztülvisz egy úgynevezett maláj kampong falun, de látunk rizsföldeket, kaucsukfa-ültetvényeket és egzotikus gyümölcsöskerteket is, mígnem elérünk a kikötőhöz, ahol motorcsónakokra szállva csodáljuk meg a Kilim Nemzeti Park természeti szépségeit. Ellátogatunk egy helyi halászfaluba is, ahol megnézzük, milyen sokféle halat fognak a halászok hálóikban. Ebéd után az Oriental Village-be látogatunk, ahol duty free üzletek várnak ránk, majd napunk fénypontja következik. A Mat Chinchang hegyen függővasúttal 708 méteres magasságba kapaszkodunk fel, amelynek tetején lélegzetelállító látvány tárul elénk a szigetre és környezetére. A program ára: 120 USD/fő, helyszínen fizetendő, min. létszám 16 fő.

október 26. csütörtök

Délelőtt elutazás közvetlen Air Asia járattal Kulala Lumpurba. Megérkezés után transzfer Melakába, a 15. században virágkorát élő egykori kereskedővárosba, mely a fűszerútvonal egyik fontos állomása volt. Városnézés a történelmi városközpontban, ahol a kínai, maláj, portugál és holland stílusú épületek keverednek. Szállás Melakában az Ibis Hotel Melaka 4* szállodában.

október 27. péntek

Reggel kijelentkezés a szállodából, majd városnézés Kuala Lumpurban. A gyorsan fejlődő maláj fővárosban egyaránt megtaláljuk a hagyományos maláj és kínai építészet hagyományait, a brit gyarmati idők emlékeit és az ultramodern, kreatív építészetű felhőkarcolókat - mozgalmas, vonzó trópusi nagyváros. Délután ellátogatunk a Batu-barlangokhoz, amely kihagyhatatlan látnivaló, ha Kuala Lumpurban járunk. A központtól mintegy 13 km-re található barlangok híven tükrözik a Malajziában uralkodó vallási sokszínűséget, ahol a kínai, a hindu és a többségi muszlim közösség békében él egymással. A négy barlang a legfontosabb hindu szentély az országban, amit Murugannak, a háború istenének szenteltek, akinek hatalmas aranyszobra a bejáratnál őrzi a helyet. Szállás a Melia Hotel Kuala Lumpura 4*-ban.

október 28. szombat

Kora reggel kijelentkezés a szállodából, majd hazautazás isztambuli átszállással Budapestre (08:50-14:30, 18:35-19:30).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Malajziai körutazás tengerparti pihenéssel Langkawin, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére