Macaronkészítő kurzus adalékanyagmentesen az Ars Socolata jóvoltából

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.630 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 12% 2.100 Ft
Ars Socolata
1078 Budapest, Nefelejcs u. 19.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822
arssocolata.com/

Akció Leírása

Készíts Te is mennyei adalékanyagmentes macaronocat az Ars Socolata workshopján!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 15.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.630 Ft, a fennmaradó 12.270 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Macaronkészítő kurzus adalékanyagmentesen az Ars Socolata jóvoltából

Gyakorlat teszi a mestert - ezt be is bizonyítják a workshop során, ahol egymás után kétszer is meg fogjátok sütni e roppanós csodát, hogy otthon is bátran neki merjetek állni a készítének és bármikor élvezhessétek saját macaronjaitokat.

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes macaronját. A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a receptet és a fortélyokat és megsütik a mennyei roppanós csodát, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a macaron burkokat. A program végén mindenki ízletes macaronokkal és kis cukrászként tér haza.

Megtudhatod azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre van szükséged, és azokat akár a workshopon is beszerezheted a további otthoni sütögetéshez. Részletes jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtalálod.

A programot bátran ajánljuk lisztérzékenyeknek is, akik szeretnék elsajátítani a mandulaliszttel készülő finomság elkészítését. Jó hír a laktózérzékenyeknek is, hogy laktózmentesen készíthetik el a macaronhoz a ganache-t (tölteléket).

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre használatba venni a sütőt és valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is ott a helyed a workshopon! A macaron az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyamvezető Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

A program végén mindenki ízletes macaronokkal (kb 20 db) és kis cukrászként tér haza!

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1078 Budapest, Nefelejcs u. 19.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Macaronkészítő kurzus adalékanyagmentesen az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.02.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: arssocolata@gmail.com • A kurzusok rendszeresen hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal indulnak • Lemondás vagy időpont módosítás a kurzus kezdése előtt legalább 5 nappal lehetséges • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére