Luxus nyaralás az egzotikus Seychelle-szigeteken, 7 éjszaka villában, a North Island Seychelles***** vendégeként, reggelivel, angol nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.135.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34775

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Lazíts a Seychelles szigeteken, minden igényt kielégítő, exkluzív luxusban!

A Seychelle-szigeteket az érintetlen természet, a pálmafás lagúnák, véletlenszerűen a tengerbe dobált sziklák, azúrkék víz, a hófehér finomhomokos tengerpart teszi felejthetetlenné az idelátogatók számára. Bármennyire csábítóak is a képek, egyszerűen nem vehetik fel a versenyt a valósággal, Praslin és La Digue káprázatos strandjaival vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdőivel.

A Seychelle-szigetek az a hely, ahol a kéknek és a zöldnek számos árnyalata létezik, s mind-mind magával ragadja az odalátogatót. A Seychelles-szigetek hihetetlenül gazdag flórával és faunával rendelkezik: a kókuszpálmák, a takamaka fák, a világ legnagyobb teknőse, a számos madárfajról már nem is beszélve. A szigetek közül a legnagyobb és legismertebb Mahé szigete.

North Island Seychelles*****

A kis luxuszálloda a nevével is megegyező nevű szigeten fekszik, Mahétól, a Seychelle-szigetek fő szigetétől 32 km-re északnyugati irányban. Mahé reptere kb. 20 perc helikopterrel.

A North Island-ot természetes anyagok és a helyre jellemző építészeti megoldások teszik teljessé. A fő szempontok az exkluzivitás, a privátszféra és a természet közelsége. E szálláshely egy különleges, Robinson Crusoe-stílusban kialakított luxusresort. A szigetre a magánszféra, a kitűnő kiszolgálás és a természethez illeszkedő rusztikus hangulat a jellemző. A North Island kitűnő példája a természeti értékek környezettudatos, felelős felhasználásának, egyfajta Noé bárkája ez veszélyeztetett növény- és állatfajok számára. A Trópusi környezetbe harmonikusan belesimulva élvezheti a sziget természeti szépségeit és az Indiai-óceánra nyíló panorámát.

Az exkluzív szállodában mind a 11 nagyszerűen berendezett villa abszolút privátszférát biztosít egy trópusi idill közepén, az érintetlen strandok közelében. A villák a fák közé rejtve helyezkednek el, panorámával az Anse d’Est-partra. Mindegyik villa egyedileg kialakított és a sziget felépítésének tökéletesen megfelelő. Az építkezés során helyi faanyagból, kőből és üvegből épültek a villák, melyek Seychelle-szigeteki és afrikai szakemberek mesterművei. Minden villában saját személyzet (1 fő) áll a nap 24 órájában rendelkezésre. A két hálószobával rendelkező villák egy fő-, valamint egy előszobaként és dolgozószobaként is funkcionáló hálószobát kínálnak, ahol a gyermekek is kényelmesen elférnek. A nagyméretű fő hálószobában egy öltözőasztallal rendelkező öltözőrész biztosított, továbbá a szobához egy nagy, káddal, valamint kültéri és beltéri zuhanyzóval ellátott, privát fürdőszoba kapcsolódik. Mindegyikben található egy merülő medence és fedett veranda is.

A második, jól felszerelt és légkondicionált, társalgóként is használható hálószoba kinyitható kanapéval, valamint kávézóasztalokkal rendelkezik, ahol a vendégek elfogyaszthatnak egy ital vagy különböző harapnivalókat. Ez a szoba moziszobává is alakítható, mivel kivetítővel, mozivászonnal és térhatású hangrendszerrel is fel van szerelve. A hálószobák légkondicionáltak, és minden szobában prémium kategóriás ventilátorok vehetők igénybe. A konyhasarok el van választva a társalgótól és az étkezőrésztől. A kulináris ajánlat első osztályú és a személyes kérésekhez illeszkedik. További felszereltség: hajszárító, szatellit-tv és CD/DVD-lejátszó, internetcsatlakozás, saját golfautó (kötelező vezetői engedéllyel).

A szállodában bár, társalgó, butik, tengerparti bár, úszómedence napozóterasszal, fitnesz-központ, búvárközpont, könyvtár – nemzetközi irodalommal és internetcsatlakozással, valamint spa is rendelkezésére áll a vendégeknek.

Étkezés: A különböző éttermekben a szigeten megtermett alapanyagok felhasználásával készült fogásokat kínálnak. A romantikus hangulatú Honeymoon Beach fehér homokos privát strandján piknikezhetnek az érdeklődők. A nyugodt környezetet kínáló West Beach bárban a vendégeknek tapas-stílusú grillezett fogásokat, pizzákkal és koktélokkal szolgálnak fel a naplementében. A villákban is lehet étkezni, ahol az otthoni ízeket idéző menüből és a kamrában található harapnivalókból választhatnak a vendégek.  A vendégek gyertyafényben és az óceán morajlását hallgatva fogyaszthatják el vacsorájukat a sziget szívében, a The Piazza-n.  Sommelier által vezetett borkóstolás is szervezhető a borospincében. A teljes panzió ára tartalmazza az alkoholos (kivéve a prémim márkék) és az alkoholmentes italokat.

Fitness & Wellness: A szállodában wellnesskezelések egész sora várja a vendégeket. A kezeléseket a gránit sziklákra és az óceánra néző wellnessrészlegben, vagy a villák nyugalmában is igénybe lehet venni. A wellnessközpont a szigeten összegyűjtött, természetes növényi összetevőkkel kényezteti a vendégeket. Arckezelések esetén a DR HAUSCHKA termékeivel dolgoznak. A wellnessrészleg alatt egy Techno-gym edzőterem várja a sportolni vágyókat. Az ingyenes, 30 perces üdvözlő wellnesskezelésen felül a vendégek számos szolgáltatást vehetnek igénybe.

Sport & Szabadidő & Kirándulás: A vendégek tartózkodásuk alatt részt vehetnek több programon is: búvár kurzusokon (Búvárkodás (PADI, angol nyelvű, beleértve a felszerelést és a csónakutat), a szervezett sznorkelezésen, a hajókiránduláson a naplementében, a vezetett túrákon, az ár tartalmazza a stand-up paddle boards szörfdeszkák, a tengeri kajakok, a kerékpárok használatát, klimatizált fittness-központot, a mélytengeri horgászást (félnaponta)is. Villánként egy kisméretű terepjáró jármű is rendelkezésre áll.  Térítés ellenében: csónak-charter, mélytengeri horgászás, helikopteres sétarepülés.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 11.900.000 Ft helyett 7.135.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 9 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Seychelle-szigeteken, kétágyas standard villában, a North Island Seychelles***** vendégeként
  • Reggelis ellátást
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 257.000 Ft-tól
  • Transzfer
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére