Luxus kalandok Dubajban, 7 éjszaka szállás a Habtoor Grand Beach Resort and Spa***** hotelben reggelivel, magyar nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34796

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Habzsold az élvezeteket és szerezz felejthetetlen sivatagi és tengerparti élményeket Dubajban!

Dubai mára megkerülhetetlen, és kihagyhatatlan! Nem is szabad sem megkerülni, sem kihagyni. Elsősorban Dubai, de az Emírségek más állama is elegendő látnivalót kínál minden korosztály számára, akkor is, ha csak egy rövid városnézésre utazunk, s akkor is, ha hosszabb időt szeretnénk ott tölteni. Ráadásul a látnivalók, az érdekességek folyamatosan szaporodnak, bővülnek, változnak.

Elsősorban Dubai látványa fogja meg a látogatókat, de ez nem minden, hiszen Dubaiban megvan még a régmúlt öröksége is, a souk, a bazár világa, az abrák, a régi komphajók a Creek-en vagy a teveversenyek hangulata. Persze a felhőkarcolók, a Burj Khalifa, a Burj el Arab, a Mohammed Zayed Mecset, az érdekesnél érdekesebb témaparkok és persze a tengerpart, a hatalmas bevásárló központok a Mall-ok mind újabb és újabb programot kínálnak.

Ha mindez nem lenne elég, a világ helybe jön a Global Village-ben, ahol a világ minden részéről találhatóak árusok, produkciók, érdekességek. Az Emirátusban minden arról szól, ha akarja, a vendég jól érezheti magát. A világ szinte mindegyik konyhája megtalálható, minden étkezési szokást tolerálnak, és minden kívánság teljesülhet.

Nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek is választhatnak a különlegesebbnél különlegesebb témaparkok választékából. Elég csak a Ferrari Worldre, a Legolandra vagy a vízi parkokra gondolni, garantált családi élmények várják a kisgyermekes vagy épp nagyobb gyermekekkel érkező családokat. Persze, ha Emirátus, akkor joggal felmerülhet egy sivatagi program lehetősége. Igen, akár felnőtteknek, akár gyermekeknek a sivatagi szafari jó program lehet, de ki lehet próbálni a homok boardozást vagy tevegelést is.

Sokáig a kulturális programok kedvelői kicsit úgy érezhették, hogy számukra szerényebb a kínálat, mára már ez sem így van. Színvonalas előadások, koncertek, világhírű előadók lépnek fel, és aki igazán különlegességre vágyik, nemrég nyílt meg a Louvre Abu Dhabi, ahol páratlan építészeti megoldások kapcsolódnak a különleges kiállítási anyaggal és fantasztikus „Louvre élményt” kínálnak az Arab-öböl partján.

Habtoor Grand Beach Resort and Spa*****

Dubai Marina szomszédságában, a világhírű Jumeirah Beach partján helyezkedik el, amely Dubai legvarázslatosabb tengerpartjainak egyike. Tökéletes szállást biztosít mind az üzletemberek, mind a szabadidős utazók részére. Több bevásárlóközpont is megtalálható a közelében.

3 medence, privát strand, napózóterasz napágyakkal és napernyőkkel, éttermek, bárok, teniszpálya, spa és fitness szolgáltatások felár ellenében

Resort szoba: 2 ágyas tower szobában, melyek maximum + 1 fő részére pótágyazhatók. Óceánra néző szoba felár ellenében kérhető. Családi tower szoba vagy club lakosztály lekérésre, mely 2 felnőtt és 2 gyermek részére is kényelmes elhelyezést biztosít. Babaágy kérhető. A szobák mindegyike légkondicionált, WiFi, SAT LCD TV, széf, mini bár (felár ellenében), kávé és teakészítési lehetőség, fürdőköpeny, papucs megtalálhatók a szobában.

Ellátás: Reggeli, igény esetén félpanzió és teljes ellátás kérhető (büfé rendszerben).

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 260.000 Ft helyett 119.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 8 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást kétágyas szobában, a Habtoor Grand Beach Resort and Spa***** hotelben
  • Reggelit
  • Helyi magyar nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 135.000 Ft-tól
  • Borravaló kb. 5 USD/fő/nap
  • Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó kb. AED 15-20/szoba/éj
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére