LK Baits: profi csalik horgászoknak

LK Baits
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -0%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
LK Baits
www.jdoqocy.com/click-9281348-14045417

Ajánlat leírása

Legyél sikeresebb horgász az LK Baits csalijainak segítségével!

Az LK Baits egy cseh vállalkozás, amely pár éves működése alatt a bojligyártásban és fejlesztésben az európai piac élvonalába került. Természetesen az LK Baits márkanév alatt a bojlin kívül még sok más minőségi horgászfelszerelés gyártásával is foglalkozik. Elsősorban az úszós, feederes és pontyhorgászatra specializálódtak. A TopRestart, ReStart és Euro Economic bojlik pár év leforgása alatt nagy sikert arattak. A bojli azonnali és hosszútávú hatással bír, amelyek segítségével a horgászok hihetetlen mennyiségű és méretű pontyokat fogtak.

LK Baits bemutatkozó

Az LK Baits egy cseh vállalkozás, amely pár éves működése alatt a bojligyártásban és fejlesztésben az európai piac élvonalába került. Természetesen az LK Baits márkanév alatt a bojlin kívül még sok más minőségi horgászfelszerelés gyártásával is foglalkozik.


Elsősorban az úszós, feederes és pontyhorgászatra specializálódtak. A TopRestart, ReStart és Euro Economic bojlik pár év leforgása alatt nagy sikert arattak. A bojli azonnali és hosszútávú hatással bír, amelyek segítségével a horgászok hihetetlen mennyiségű és méretű pontyokat fogtak.

LK Baits
www.jdoqocy.com/click-9281348-14045417

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

LK Baits: profi csalik horgászoknak

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner intézi

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére