Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Lézerharc Szentendrén FÉLÁRON, 3.490 Ft-ért! 4 órás soviet invasion laser attack harcos amazonoknak és vagány szuperhősöknek!

Lézerharc Szentendrén FÉLÁRON
Soviet Paintball
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.985 Ft 50% 3.495 Ft
Soviet Paintball
2000 Szentendre, Dózsa György út 80.
info@sovietpaintball.hu
06 (30) 397-8533
06 (1) 351-0655
sovietpaintball.hu/

Akció Leírása

Imádsz játszani és a szabadban lenni, de a tél közeledtével egyre lustább vagy?

Ne hagyd magad legyűrni a hideg által! Az adrenalin melegít nem tudtad? Márpedig a szobában való ücsörgés nem fogja elűzni a tél okozta levertséget és fáradékonyságot!

Itt a lézerharc! Igazi izgalmakkal teli kaland nőknek-férfiaknak, 6-tól 96 éves korig! Ráadásul teljesen fájdalommentesen!

A lézerharc (lasergame vagy lasertag) a paintballhoz hasonló életszerű, infravörös fegyverekkel játszott harci szimuláció, mely nem jár semmiféle kellemetlen fizikai hatással vagy sérülésveszéllyel, ezért akár az apróságok is beszállhatnak a játékba. A játék aktív kikapcsolódást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Iskolák és osztályok közötti izgalmas csaták színterei is lehetnek speciálisan kialakított küzdőterek.

Mi szeretnél lenni? Testőr, mesterlövész vagy terrorista? Leon, Rambo vagy Jason Bourne? Válassz kedvedre!

A lézercsatában kiválaszthatod, melyik oldalon szeretnél állni. A lézerharc játékosok számtalan játékverzió közül választhatnak, továbbá a saját státuszukat is beállíthatják. A legmodernebb piacvezető technológiának köszönhetően ráadásul a lézerfegyverekkel lehetőség nyílik teljes napsütésben is játszani, nem kell merev mellényeket viselni. A felszerelés tartalmaz egy darab speciális lasergame fegyvert és hozzá tartozó fejérzékelőt. Hogy ne tévesszétek el a célpontot, a két csapat megkülönböztető fejfedőt kap majd. A ruházatról a te feladatod lesz gondoskodni. Vedd elő a legkényelmesebb „macinacidat”, ugyanis a harci akcióknak csak a te fantáziád szabhat határt!

Hogy miért a soviet infracsata, és ez miért különleges?

A Budapestről könnyen megközelíthető bázis ugyanis nem más, mint egy volt orosz laktanya területe, tehát egy igazi katonai objektumban harcolhatsz 7 hektár területen, 3 kültéri pályán (speed, partraszállás, Vietnám) és 3 épületben (hangár, kisház, kétszintes nagyház). Az öltöződ fűtött lesz, a parkolás pedig ingyenes.

A játék ára tartalmazza:
  • raptor infralézer fegyver
  • fejérzékelő
  • megkülönböztető jelzés
  • pályahasználat (4 órán keresztül)
  • játékvezetői díj

Egyéni jelentkezőknek, baráti társaságoknak, cégeknek is ajánljuk!

Soviet Paintball
2000 Szentendre, Dózsa György út 80.
info@sovietpaintball.hu
06 (30) 397-8533
06 (1) 351-0655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 óra játékidő. teljes játékfelszerelés. életkori megkötés nélkül. fájdalommentes. nincs káros hatással a környezetre. védőfelszerelés nélkül is játszható

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.20 - 2013.02.28 • A játékhoz előzetes bejelentkezés szükséges • A kedvezményre vonatkozó pályafoglalás lehetséges időpontjai hétfőtől szombatig: 9:00-12:00 vagy 13:00-16:00 • A játékszervezés jogát fenntartják, kis csoportok összevonására számítani lehet • Az akció által nyújtott kedvezmény más egyéb kedvezménnyel nem vonható össze • A kedvezmény érvényessége 3 hónap

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére