Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Lélegezz fel! Egyedülálló sóbarlang Budapesten! 5 alkalmas bérlet a Holt-Tengeri Sóbarlangba a Ráday utcánál 7.200 Ft helyett most csak 3.600 Ft

5 alkalmas bérlet a Holt-Tengeri Sóbarlangba a Ráday utcánál
Holt-Tengeri Sóbarlang
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.600 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.200 Ft 50% 3.600 Ft
Holt-Tengeri Sóbarlang
Budapest IX. kerület, Erkel utca 6.
(+36-30) 908-80-20
(+36-1) 210-78-78
tengerisobarlang.hu/

Akció Leírása

Lélegezz fel! Egyedülálló sóbarlang Budapesten! 5 alkalmas bérlet a Holt-Tengeri Sóbarlangba a Ráday utcánál!

A sóbarlang megálló a mindennapi hajszában. Az itt eltöltött 45 perc segít átalakítani a pihenésről eddig kialakult elképzeléseidet. A sóbarlang felépítéséhez holt-tengeri sót használtak, mert ez a világszerte ismert és keresett só rendkívüli koncentrációban tartalmazza az emberi test számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat.

Nézz be egy 45 perces revitalizációs pihenésre, hogy relaxációs zene és fényterápia mellett ellazulj, gyógyulj és felüdülj! Mindezt most fél áron!

A Holt-tenger vizében igazoltan nyolcszor annyi só van, mint az Atlanti-óceánéban, és negyvenszer annyi, mint például a Balti-tengerben. A Holt-tenger gazdag nátriumban, káliumban, magnéziumban és brómionokban. Ezek az elemek mind létfontosságúak az immunrendszer, a  légzőszervek, az idegrendszer és az agy számára.

A sóbarlang terápia mindenkinek használ, mellékhatások nélkül!

A tíz tonna holt-tengeri sóból épült barlang a Kálvin térnél egyedülálló Magyarországon. A levegő parányi részecskéi elpusztítják a kórokozókat, megtisztítják a tüdőt a szennyeződésektől és az allergénektől. A sós levegő fontos elemekkel gazdagítja a szervezeted, megerősíti és regenerálja az immunrendszert, szellemileg felfrissít és gyógyít.

A sóterápia természetes segítséget nyújt az allergia és az asztma kezelésében is!

Most 5 alkalommal látogathatsz el a nyugalom szigetére, hogy fellélegezz!

A sóbarlang falait holt-tengeri sóból építették, padlóját pedig néhány centiméter vastag holt-tengeri sóréteg borítja. A mennyezetről holt-tengeri sóból képződött cseppkövek függnek. A sóképződményeket megvilágító színes spotlámpák lassú színváltozása közben speciálisan erre a célra kialakított nyugágyakban figyelhetjük a kristályokat és élvezhetjük a különböző hullámhosszú fények lassú változásából eredő pihentető hatást, miközben a háttérben nyugtató hatású relaxációs zene szól. Itt a hétköznapi hajszában oly nagy igénybevételnek kitett idegek ellazulnak, a test pedig jótékony ásványi anyagokkal gazdagodik.

Egy sóbarlangi óra jótékonyan befolyásolja közérzetünket, erősíti immunrendszerünk és ellát bennünket új energiával és életerővel!

Holt-Tengeri Sóbarlang
Budapest IX. kerület, Erkel utca 6.
(+36-30) 908-80-20
(+36-1) 210-78-78

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 alkalmas sóbarlang terápia bérlet a Holt-Tengeri Sóbarlangban a Ráday utcánál. Egy alkalom 45 perc. A relaxációk során a sós levegő fontos elemekkel gazdagítja a szervezeted, megerősíti és regenerálja az immunrendszert, szellemileg felfrissít és gyógyít

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.07.11. – 2012.08.22.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére