Látványtorták, design torták tanfolyama a legmodernebb díszítési technikákkal az Ars Socolata jóvoltából

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
21.990 Ft 10% 2.090 Ft
Ars Socolata
1078 Budapest, Nefelejcs u. 19.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822
arssocolata.com/

Akció Leírása

Sajátítsd el a legmodernebb, leglátványosabb tortadíszítési technikákat!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 19.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.500 Ft, a fennmaradó 16.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Látványtorták, design torták tanfolyama a legmodernebb díszítési technikákkal az Ars Socolata jóvoltából

Merj nagyot álmodni! Készítsd el a legmodernebb és leglátványosabb tortákat, ezentúl otthon is! Az Ars Socolata kurzusán mindent megtanulhatsz, ami ahhoz szükséges, hogy ünnepi hangulatot varázsolj otthon saját tortakreációkkal. Több zseniális trükköt öntötte egyetlen kurzusba. E technikák kezdőknek sem bonyolultak, mégis mindenki ledöbbenve fogja csodálni a remekművedet!

  • Hogyan kerülnek a cukorgyöngyök a tortába?
  • Hogyan készíts izomaltból (cukorüvegből) díszeket?
  • Milyen anyagból és hogyan készítsü hatalmas lángot, szívet és más díszeket a tortára?
  • Hogyan készül a meztelen torta, a pucér torta?
  • Hogyan, milyen krémmel lehet a tortát nagyon vékonyan, ám egyenletesen bevonni?

E kérdéseket a kurzus alatt gyakorlatban is megválaszolják Neked. Minden résztvevő elkészítheti álmai kb 10 szeletes tortáját, amit mindenki haza is vihet a kurzus elvégzése után.

A workshopon előre lesütött kerek piskótával dolgoztok, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megismerheted! A program végén mindenki a saját látványtortájával és kis cukrászként tér haza.

A kurzus tematikája

  • Különböző burkoló krémek és tortatöltő krémek elkészítése
  • Piskóta felvágás és torta megtöltése
  • Díszítések készítése különböző anyagokból és ezek felhelyezése a tortára ízlésesen

Megtudhatod azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Erről és a receptekről jegyzetet is kapsz. A több órás kurzuson biztosítják számodra a hűsítő italokat, alacsony létszámú csoportokat, a barátságos légkört, családias hangulatot - Te pedig biztosítod a kreativitást, amivel az elképesztő remekművet megalkotod!

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1078 Budapest, Nefelejcs u. 19.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Látványtorták, design torták tanfolyama a legmodernebb díszítési technikákkal az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 291 1822 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére