Az ázsiai konyhát gondolom, nem kell senkinek se bemutatni! A fűszerek választékos használata, a titokzatos, távol-keleti hangulat mindenkit rabul ejt. Akár a csípős exkluzív falatokat szereted, akár csak egy jóízű keleties ebédre vagy vacsorára vágysz, mi most visszautasíthatatlan ajánlattal rukkoltunk elő!
Három féle tál közül választhatsz kedvedre a Körönd Teaházban!
Elsőnek a Kung Pao csirke, a szecsuáni konyha egy klasszikus étele, amely Közép-Nyugat Kína Szecsuán tartományából ered. Állítólag az ételt Ding Baozhenról nevezték el, aki a késői Csing-dinasztia hivatalnoka volt. Guizhouban született, Shandong tartomány vezetője, majd később Szecsuán tartomány kormányzója lett. Hivatali címe Gōng Bǎo volt, vagyis a palota őrzője. A Kung Pao csirke neve ebből a címből származik.
A Kung Pao csirke a szecsuáni csirke egy csípősebb változata, amelyben a csirkét kockára vágják és mogyoróval, chili paprikával fokozzák az ízeket.
A második lehetőség a zelleres csirke, amely finom fűszerekkel és zellerrel párolva készül. A harmadik opció pedig a húsos táska, vagy más néven jiaozi, amely a kínai holdújév elmaradhatatlan étele. Aki ezt megkóstolja annak biztos, hogy a kedvenc eledelei közé kerül!
Jiaozi avagy húsos táska, a kínai holdújév csemegéje!
Ajánlatunk keretében a finom falatok mellé most egy teát vagy egy tetszőleges italt is választhattok kísérőnek. Térjetek be a Körönd Teaházba és kóstoljatok bele a kínai konyha remekeibe!
Autentikus, kínai hangulat és ízek a Kodály Köröndnél!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról