Kubai körutazás és tengerparti pihenés Varaderóban, helyi buszos és hajós közlekedéssel, Trinidadban reggelivel, Varaderóban all inclusive ellátással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35443
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

498.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35443

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a Karib-tenger hűsítő hullámait Varaderóban és ismerkedj Kuba igazi arcával egy felejthetetlen körutazáson!

Időpontok

  • 2020. január 27 - február 6.: , 498.000 Ft
  • 2020. március 11 - március 21.: , 498.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal, hajóval
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban kétágyas, fürdőszobás szobákban, Trinidadban magánházakban
  • Trinidadban reggeli, Varaderóban all inclusive ellátás
  • Magyar nyelvű helyi idegenvezető, csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy, reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 252.000 Ft (változhat)
  • Vízum: 10.000 Ft
  • Sztornó biztosítás: 10.500 Ft (a részvételi díjra, repülőjegyre és a reptéri illetékekre)
  • 3. napi fakultatív program: 19.000 Ft (Vinales-völgy)
  • Belépők és a program szerinti étkezések: 95 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)

Felár

  • Egyágyas felár: 98.000 Ft
  • 15-19 fő közötti felár: 29.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Havanna

Elrepülés Budapestről egy átszállással Havannába. Érkezés, transzfer a szállodába. Vacsora, szállás Havannában.

2. nap: Havanna

Reggeli után megismerkedünk Kuba fővárosával, mely 2,2 millió lakosával a szigetország legnagyobb városa is egyben. Megtekintjük a gyarmati Havannát, mely 1982 óta az UNESCO Világörökség részét képezi, a Nemzeti Parlament épületét (kívülről), a Katedrális teret, a Fegyverek terét, a Régi teret, az Assisi Szent Ferenc teret, az Ambos Mundos hotelt, Hemingway is megszállt, stb. Meglátogatjuk a Havanna Club Rum Múzeumot, majd a modern Havannát a Forradalom térrel és a Miramar területtel. Vacsora, szállás Havannában.

3. nap: Havanna – Pinar del Rio/ Vinales Völgy - Havanna

Reggeli, majd szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás a sziget nyugati felében található Pinar del Rio tartományba. A Vinales völgyben terem a legjobb dohány a világon, amely a híres kubai szivar alapját is adja. A nap során felkeresünk egy szivargyárat, ahol megismerkedhetünk a dohánytermesztés folyamatával és a kézi szivarsodrás „művészetével”. Megállunk egy kilátópontnál, ahol szemügyre vehetjük a sziget legrégebbi geológiai formációit, az ún. mogote-kat (boglyahegyeket). Felkeressük az Indián- barlangot, amely egy nagyobb kiterjedésű barlangrendszer része, és amit a barlang mélyén húzódó folyó tesz még különlegesebbé. Csónakba szállva érjük el a hegy túloldalát. Visszautazás Havannába. (A program ára: 19.000 Ft). Vacsora, szállás Havannában.

4. nap: Havanna – Guama – Cienfuegos – Trinidad

Reggeli után utazás Guamaba, a Montemar Nemzeti Parkba. Itt található La Boca, ahol megtekinthetünk egy krokodil-költő farmot. Ezután hajóra szállunk, hogy átszeljük a Kincses lagúnát. A túlparton megismerhetjük, hogyan nézett ki egy indián falu, amikor Kolumbusz 1492-ben megérkezett a szigetre. Továbbutazás Cienfuegosba, melyet a „Dél gyöngyszemének” is neveznek, ez volt a sziget egyetlen városa, amit 1819-ben a francia gyarmatosítók alapítottak. Megtekintjük a Prado Promenade-t, a Jose Marti Central Parkot és a Terry Színházat, stb. Érkezés az elbűvölő Trinidadba a késő délutáni/ esti órákban. Vacsora, szállás Trinidadban.

5. nap: Trinidad – Cukorvölgy – Trinidad

Reggeli, kirándulás a Trinidad mellet fekvő Los Ingenios völgybe, amely valójában  három összefüggő völgy. A három völgy, a San Luis-, a Santa Rosa- és a Meyer- völgy a 19. század folyamán a cukortermelés központja volt. A cukoripar virágkorában több mint ötven cukorgyár működött a völgyekben; akkoriban a gyárakban és a környező cukornádültetvényeken közel 40.000 rabszolga dolgozott. Felkeressük az egykor cukornádtermesztéssel foglalkozó Iznaga Haciendat, ahol a rabszolgatartás emlékei is fellelhetőek. Útközben megállunk egy kilátónál is, ahonnan csodás látkép nyílik a vidékre. Délután visszautazás Trinidadba és városnézés ebben a különleges hangulatú városban. Trinidadot 1514-ben alapították és 1988-ban UNESCO Világörökségnek nyilvánították. Megtekintjük a Plaza Mayor-t, a Palacio de Canter Múzeumot és a Canchanchara Bárt, ahol megkóstolhatunk egy kubai trópusi koktélt, a Canchancharát. Vacsora és szállás Trinidad körzetében.

6. nap: Trinidad – Santa Clara – Sancti Spiritus – Varadero

Reggeli, majd utazás Santa Clarába, ahol megtekintjük az Ernesto Che Guevara Mauzóleumot és a forradalomban fontos szerepet játszó páncélvonatot (Tren Blindado - kívülről). Továbbutazás Sancti Spiritusba, séta a hangulatos városkában, ahol bepillantást nyerhetünk a kubai mindennapokba. Sancti Spiritusban található Kuba egyik legrégibb temploma, melynek eredete a XVI. századba nyúlik vissza. Továbbutazás Varaderoba. Érkezés a délutáni órákban. Szobák elfoglalása, pihenés. Vacsora, szállás Varaderoban.

7. nap: Varadero

Reggeli, majd egész nap szabad program, fakultatív programlehetőségek a helyszínen, egyénileg (általában angol nyelven): delfin show megtekintése, katamarán túra vagy a varaderoi barlang felfedezése. Szállás all inclusive ellátással Varaderoban.

8. nap: Varadero

Reggeli, majd egész nap szabad program, fakultatív programlehetőségek a helyszínen, egyénileg (általában angol nyelven). Szállás all inclusive ellátással Varaderoban.

9. nap: Varadero

Reggeli, majd egész nap szabad program, fakultatív programlehetőségek a helyszínen, egyénileg (általában angol nyelven). Szállás all inclusive ellátással Varaderoban.

10. nap: Varadero – Havanna

Reggeli, szabad program, transzfer a havannai repülőtérre és elrepülés egy átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

11. nap: Budapest

Érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kubai körutazás és tengerparti pihenés Varaderóban, helyi buszos és hajós közlekedéssel, Trinidadban reggelivel, Varaderóban all inclusive ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére