Krémkészítés 10 recepttel, természetes alapanyagokból, a Naturpolc jóvoltából

Naturpolc
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.500 Ft 61% 9.510 Ft
Naturpolc

Akció Leírása

Krémkészítő tanfolyam 10 recepttel, offline workshop!

A kialakult COVID -19 helyzet miatt a személyesen elvégezhető tanfolyamokat átalakítottam, és offline is elvégezhetővé tettem.

Az offline workshop tartalma:

A foglalkozáshoz tartozó teljes tanfolyami anyag PDF-ben.
Kisokos, mely a teljes felhasznált olaj és illóolaj és virágvíz listát tartalmazza, felhasználhatósági területüket is beleértve.
Legalább 10 krémrecept.
Videó- mely segíti az otthoni munkádat.
Ingyenes telefonos konzultációs lehetőség, bármilyen kérdés esetén. ( írásban is kereshetsz bármikor, segítek szívesen 

Az anyagban mindenki számára érthető módon van leírva- nem kémikus nyelven,  hogyan készülnek a krémek. Milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan kell receptet alkotni, milyen szabályokat kell betartani.Az írásos anyagban olvashatsz a felhasznált alapanyagokról és adalékanyagokról. Az elkészítés módjáról. A tartósítás szükségességéről, mikor kell és mikor nem, mivel válthatod ki etc. Illatosításról- mikor igen, mikor nem és mivel.

Mitől lesz egy krém nappali vagy éjszakai, zsírosabb- vizesebb, vagy épp tej állagú.

Információt kapsz az értékes hozzávalókról, mellyel segítséget nyújthatsz pszoriázissal vagy ekcémával küzdőknek, túlszáradt vagy repedezett bőrt is normalizálhatsz általuk.

Receptek:

— ránctalanító krém

– 2 nappali krém – zsíros és vízhiányos bőrre

– 2 éjszakai krém – száraz és normál bőrre

– 2 testápoló – normál és száraz bőrre

– 2 kézkrém – normál és száraz bőrre

– sarokápoló krém

 A tananyagban csak olyan anyagokat használunk, amik a webshopban is megtalálhatóak- megkönnyítve ezzel a dolgodat, hogy ne vigye az időd, míg x webshopból összeszedegeted az alapanyagokat. Természetesen, vannak anyagok, amik nálam nincsenek-majd amikor már továbbfejlődsz a kozmetikum készítésben, és bővebben beleásod magad a hatóanyagokba- számos szuper oldal kínál majd palettát a számodra. Nekem továbbra is az a célom, hogy a stabil alapokat biztosítsam Számodra az otthoni kozmetikum készítés területén. Szeretettel.

 

 

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Krémkészítés 10 recepttel, természetes alapanyagokból, a Naturpolc jóvoltából! Kizárólag 100% tiszta, vegyszermentes alapanyagokból!

Fontos

A megvásárolt kupont küld el a judit@naturpolc.hu-ra, ahol lehetőséged van feltenni kérdéseidet, és informálódni a tanfolyammal kapcsolatban

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére