Kozmetikai aromamasszázs 4 féle választható DoTERRA esszenciális olajjal

Beauty Labor
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 25% 2.500 Ft
Beauty Labor
1094 Budapest, Márton utca 19 fsz/2 üzlet
+36 70 771 0808

Akció Leírása

Tapasztald meg te is a DoTERRA megannyi lehetőségét!

  • A kezelés menete: arcdiagnosztika, sminkeltávolítás, lemosás, arc-, nyak- és dekoltázs, váll, kézfej masszázsok

Javul a hám ellenálló képessége- elősegíti az elhalt hámsejtek leválását.

Felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek, rostok képződése - lassítja az öregedést.

Egyenletessé teszik a mirigyek működését, az általuk termelt váladék gyorsabban, könnyebben távozik. Csökken a mitesszerképződés

A bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok felszívódását. Biztosított a bőr hidratációja, ami sima és bársonyos lesz.

Idegrendszerre nyugtató hatással bír.

A kezelés időtartama: 50 perc

Mik is azok a doTERRA Terápiás illóolajok? Egyre több helyről lehet hallani az aromákról, az aromaterápiáról. Az aromaterápiának valójában az esszenciális olajokkal való terápiát értjük- Ezt a természetes módszert egyre több és több család használja a világon. 1,5 éve már nekünk, magyaroknak is beszerezhető a Föld ajándéka, vagyis a doTERRA esszenciális olajok. A doTERRA cég garanciát vállal arra, hogy az ő általa előállított növényi kivonatok – a doTERRA olajok – amelyek 100% tisztaságúak, teljes bizalommal használhatók akár belsőleg is. De megsúgom nem belsőleg használva a leghatásosabb. Így én nem is szoktam ajánlani belsőleges fogyasztásra, csak kivételes esetekben. Az esszenciális illóolajokat a növény különböző részeiből nyerik, többnyire gőzlepárlással, préseléssel. Ez lehet a gyökér, szár, levél, virág, héj, gyanta. Mindíg abból a növényrészből, ami a legmegfelelőbb hatóanyaggal rendelkezik. A kis barna üvegcsék nagy kincseket rejtenek. Igazi növényi kivonatok, amihez nincs keverve semmilyen más vegyület vagy alkohol. Nincs hígítva, nem tartalmaz kőolaj származékot és egyéb bármilyen vegyszert vagy szintetikus anyagot.

1094 Budapest, Márton utca 19 fsz/2 üzlet
+36 70 771 0808

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kozmetikai aromamasszázs 4 féle választható DoTERRA esszenciális olajjal

Fontos

Beváltható: 2020.09.15.-ig
A kupon megvásárlását követően, beváltás és bejelentkezés céljából küld el email-ben a: beautylabskincare@gmail.com-ra • Lemondás 48 órával az időpont előtt lehetséges, kizárólag email-ben, máskülönben a megvásárolt kupon elveszik • Kérjük, pontosan érkezz a megbeszélt időpontra!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére