Körutazás Szardínia és Korzika csodáihoz, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42463
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

269.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42463

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Szardínián és Korzikán!

Opciók

  • 2024. 05.31-06.08.: , 269.900 Ft
  • 2024. 10.04-10.12.: , 289.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást
    • 2 éj kabinokban, oda-vissza a komphajón Livorno-Olbia és Olbia Livorno
    • 6 éj Hotel***  Szardínia szigetén, Castelsardo környékén
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Audio-guide: 4 950 Ft/fő/tartózkodás
  • Kompdíj:oda-vissza összesen - alvókabinnal (helyszínen kötelezően fizetendő): 110 EUR/fő
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 20 EUR/fő/tartózkodás
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • Útlemondási díjat (3%)
  • Belépők
    • Nettuno cseppkőbarlang:               kb.  14 Eur/fő
    • San Francesco templom Alghero:  kb.    3 Eur/fő

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 59 900 Ft/fő (154 EUR/fő) a hajókabin egyágyas felárával együtt. Amennyiben a szállodában egyágyas szobában kérte az elhelyezést, akkor a hajón is egyágyas kabinos elhelyezést biztosítunk.
  • Vacsora felár:  39 900 Ft/fő (102 EUR/fő)  6 vacsora a szállodában. A reggelis kapacitásunk elfogyott, az út csak félpanzióval foglalható!

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő)

  • Alghero- Nettuno barlang                                        40 EUR/fő
  • Kishajókázás a barlanghoz                                        kb.15 Eur/fő
  • Maddalena szigetek-hajókirándulás fürdőzéssel  70 EUR/fő
  • Tempio Pausania  - Limbara hegy                          35 EUR/fő
  • Korzika hajókirándulás                                            80 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest -Livorno
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, helyismerettel rendelkező idegenvezetővel. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Utunkat a híres, hangulatos kikötőváros Livorno felé folytatjuk, ahol kompra szállunk és éjszaka áthajózunk Szardína szigetére. A kompon egyéni vacsorázási lehetőségre van mód, valamint az éttermeken kívül van 2 bár is a fedélzeten.

2.nap: Olbia – Castelsardo - La Mudizza
A reggeli után érkezés a kora reggeli órákban. A sziget északi részén található föníciai eredetű Olbia-ban szállunk partra. Vadregényes utakon elindulunk szálláshelyünkre, mielőtt elfoglalnánk azt, különleges kirándulást teszünk, megcsodáljuk Szardínia híres gránitformációjának egyikét, az Elefánt sziklát melyet a vad szelek formáltak, majd Castelsardo-ba látogatunk, a kivételes szépségű a középkori városfallal körülvett településre. A Castel Genovese néven emlegetett erődítmény falának tetejéről csodálatos panoráma nyílik az Asinara-öbölre. Séta a kicsi főtéren, a Piazza Municipio-n, és tovább ismerkedünk a látnivalókkal, többek között a 12. században épült Santa Maria delle Grazie templommal, sétánk után szabadidő és vásárlási valamint akár egyéni kóstolási lehetőség a helyi piacon. A kora délutáni órákban érkezünk meg szálláshelyünkre. A nap hátralévő részében sétával felfedezhetjük a tengerpartot, vagy La Mudizza települést. 

3. nap: Alghero és a fantasztikus Nettuno cseppkőbarlang látogatása kishajóval
Szabadprogram, strandolás/pihenés vagy egész napos fakultatív kirándulás. Felfedezzük a sziget katalán-aragón építészeti jegyeket viselő városát, Alghero-t. Sétát teszünk a középkori városfalon, melynek kövei mesélnek a múltról, ahol a csodás látványt csak a bástyák szépsége szakítja meg. Ellátogatunk Szent Ferenc templomához, ahol lehetőség lesz felmenni a toronyba, hogy felülről is rátekinthessünk az óvárosra. Alghero ötvös üzleteiben a védett vörös korallból, aranyból és ezüstból készült ékszereket csodálhatjuk meg. Következő állomásunk egy igazi gyöngyszem, a kétmillió éves mesebeli Nettuno cseppkőbarlang kishajós látogatása lesz, melyet helyi halászok fedeztek fel a 18.században. Nem csak maga a barlang a különleges cseppkőképződményeivel, kis sósvízű tavacskájával nagyon szép, hanem az oda vezető út is. A barlang a gyönyörű és vadregényes Capo Caccia sziklafalában található, és a leglenyűgözőbb ékszer a Földközi-tenger medencéjében. Jó idő esetén fürdőzés Alghero tengerpartjánál. Szálláshelyünkre  az esti órákban érkezünk vissza. (Program ára: 40 Eur/fő)  *Rossz idő esetén látogatás a Nuraghe Palmavera bronzkori * maradványaihoz.

4. nap: Maddalena szigetek – hajókirándulás - fürdőzéssel
Szabadprogram, strandolás/pihenés, vagy egész napos fakultatív hajókirándulás Olaszország egyik legszebb partszakaszának felfedézésére, fürdőzéssel. Ez a nap a vadregényes természetről szól. Santa Teresa di Gallura kikötőjéből indulunk, és a lenyűgöző Maddalena szigetcsoport felé vesszük az irányt. A sok szigetecskéből és zátonyból álló szigetcsoport a Nemzeti Park része. A hajózás során meseszép látnivalók sora kísér minket, smaragdzöld tenger, fehér homok, a Budelli szigetnél pedig a híres rózsaszín színű homok, ami hírével ellentétben nem homok. A fürdőzést sem hagyjuk ki,hiszen Santa Maria szigetén strandolhatunk is, és a hab a tortán, hogy a hajó fedélzetén ebéd is vár minket. Az ebédet követő szabadprogram alatt a barangolást kedvelők egy kis séta után eljuthatnak a sziget régi világítótornyának romjaihoz is. Utolsó megállónk során meglátogatjuk a terület legnagyobb szigetetét, a történelmi Maddalenát, ahol megkóstolhatjuk a térség egyik legfinomabb kézműves fagylaltját is. A türkizkék színű tenger, a fehér homok az illatos mediterrán növényzet, és a hajón elfogyasztott ebéd felejthetetlen élményt ígér. Érkezés az esti órákban a szálláshelyünkre. (Program ára: hajójeggyel, ebéddel: 70 Eur/fő)   

5.nap: Természeti csodák:  Tempio Pausania városa a Limbara hegy ölelésében
Szabadprogram, fürdőzés, vagy részt vehetnek, egy igazán különleges fakultatív kiránduláson.  A Limbara hegy ölelésében, különleges parafatölgy erdőkön keresztül vezető úton egy édes kis megbúvó városkába látogatunk, Tempio Pausania-ba, melynek épületei Korzika építészetét tükrözik-kihagyhatatlan! Nemrég vendégeket hívogató, új színezetet kapott a kisvároska, hiszen az utcák kövezetét egy művészeti kezdeményezés keretében különböző színekre festették. Sétát teszünk az ódon utcákon, ellátogatunk a főtérre, ahol a városka bazilikája ékeskedik. Megcsodáljuk egyedülálló parafa divatboltját, valamint gasztronómiai kitérőt teszünk egy a magnóliafák által árnyékolt kis térre. Visszaérünk szálláshelyünkre, jó idő esetén a nap hátralévő részében szabadprogram, fürdőzési lehetőség.(Ár: 35 EUR/fő) 

6. nap: Korzika – Bonifacio  - hajókirándulás- fürdőzési lehetőséggel
Szabadprogram, strandolás, vagy egész napos fakultatív kirándulás, melynek keretében Korzikára látogatunk. Korzika, ez a sokszínű sziget, Szardíniától 12 km- re helyezkedik el, ahol ugyanúgy megtalálhatóak a fenyőerdők, a havas hegycsúcsok, mint a trópusi tájakra emlékeztető hófehér homokos partok. Egyórás hajóút vár ránk, mely a hírhedt Bonifacio szorost szeli át. Első állomásunk a fehér mészkősziklára épült és azon magasodó középkori város, Bonifacio, melyet a szaracénok ellen alapítottak és nevét a toszkán őrgrófról, Bonifácról kapta. Ez a kis csoda a Világörökség része. Meredek lépcsőkön gyalogosan járjuk be ezt a középkori épületekkel és bástyákkal tarkított várost. Óvárosa egy magas sziklafalon húzódik. Sétánk először a Fellegvárhoz, Cittadellához vezet, majd a sétát tovább folytatva eljutunk - a legenda szerint egyetlen éjszaka alatt kifaragott, 1420 - ban épült Aragon lépcsőhöz. Az óváros templomai, kis utcácskái, az ajtó nélküli házak nyűgöznek le minket, mely egyikében még Napoleon is lakott. Nem maradhat ki a Genovai kapu sem, mely az egyetlen bejárata volt a városnak hosszú évszázadokon keresztül. Sétánk után szabadidő, vásárlási - és idő függvényében fürdési lehetőség. A nap végén kompra szállunk, és visszahajózunk Szardíniára. Érkezés az esti órákban a szállodába. (Ár hajójeggyel: 80 Eur/fő)

7.nap: Tengerparti pihenés
Ezen a napon a pihenésnek szentelhetjük időnket. A part a szállodától kellemes sétával elérhető, ahol napágyak, napernyők bérelhetőek. Bár, étterem is található ezen a partszakaszon.  

8. nap:   Porto Cervo- Olbia
Reggeli után elbúcsúzunk a szálláshelyünktől, majd elindulunk Olbia városa felé, előtte teszünk egy kitérőt Costa Smeralda híres, a tenger kékségével csábító partszakaszához.  Aga khan tervei szerint alkotott igazi helyi építészeti sehol máshol nem megtalálható, gallurese stílusban megépült Porto Cervo a mai napig lázban tartja a látogatókat. Itt található Stella Maris kistemploma, ahol egy eredeti El Greco festményt is őriznek, valamint otthona a világ legnagyobb vitorlásversenyeinek, a luxusmárkáknak, a hírességeknek. Porto Cervo után Olbia városába érkezünk, ahol egy fakultatív séta keretében, a főutcán keresztül érjük el San Simplicio román stílusú bazilikáját, mely a legfontosabb keresztény temploma  a térségnek. A városnézés után szabadidő, majd este találkozás a busznál, hogy kezdetét vegye a hazautazásunk. Beszállás a kompba, az éjszakát a lefoglalt kabinokban töltjük.  

9. nap: Livorno-Budapest
Reggeli után kompkikötés, majd hazaindulunk Budapestre autóbusszal. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás Szardínia és Korzika csodáihoz, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére