Körutazás Namíbiában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44608
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.085.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44608

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a busmanok földjére!

Időpontok

  • 2024. november 15-24.: , 1.085.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékekkel
  • BBP utasbiztosítás (EU Air&Cruise TOP: 7.400 Ft)
  • Közlekedés helyben a létszámtól függő nagyságú klimatizált különbusszal, minibusszal, terepjáróval, dzsipekkel
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*-3*+-os) szállodákban, lodge-okban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 180 USD
  • Namíbiai vízum: 33.000 Ft
  • Sztornó biztosítás: 13.845 Ft
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Felárak

  • Egyágyas felár: 145.000 Ft
  • 12-15 fő közötti felár: 45.000 Ft
  • A 6. napi fakultatív program: 34.800 Ft (Walvis-öböl)

Program                  

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről átszállással Windhoekba, Namíbiába. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: Windhoek (Namíbia) – Okahandja – Otjiwarongo

Megérkezés Namíbiába, ahol Afrika legelképesztőbb tájegységeit láthatjuk. Az egykor Délnyugat-Afrika néven ismert ország 1990-től független köztársaság. Fővárosa, amely egyben az ország legnagyobb városa, Windhoek 1650 méter magasan fekszik egy hegyekkel körülzárt völgyben. Északról az Eros-hegység, délről pedig az Auas-hegység határolja. Érkezést követően informális városnézés busszal. Látogatásunk során német stílusú épületekkel szegélyezett utcákat láthatunk, melyek Namíbia gyarmati múltjára emlékeztetnek. Parlament és kertje, a régi vasútállomás, a Christuskirche (Krisztus-templom) és az Alte Feste (régi erőd), továbbutazás Okahandján keresztül Otjiwarongoba. Okahandja még napjainkban is a legfontosabb központ a herero nép számára. Vacsora, szállás Otjiwarongoban.

3. nap: Etosa Nemzeti Park

Reggelit követően felkeressük Földünk legnagyobb ismert, egy darabból álló meteoritját, mely az utóbbi 80.000 évben hullott a Földre Grootfontein közelében. 1920-ban találták meg és méreténél fogva (3x3 méter hosszú és 1 méter vastagságú) sohasem mozdították el. Továbbutazás az Etosa Nemzeti Parkba. Vacsora, szállás a nemzeti parkban.

4. nap: Otjiwarongo – Etosha Nemzeti Park – Okaukuejo

Reggelit, majd a napot az egyedülláló Etosha Nemzeti Park felfedezésével töltjük. Etosa Afrika egyik legrégibb Nemzeti Parkja. Területe 22.270 km2. Az etosa szó ovambó nyelven „Nagy fehér síkságot” jelent és ezt a nevet a közepén található tómederről kapta. 114 emlősfaj, 340 madárféle, 16 hüllőfaj és számtalan rovarfaj védett élőhelye. Hatalmas só-sivataggal, változatos növényzettel és gazdag vadvilággal rendelkezik. Vacsora. Szállás az Etosha Nemzeti Parkban.

5. nap: Etosha Nemzeti Park – Erongo – Swakopmund

Reggeli után utazás az Erongo régión keresztül a terület székhelyébe, Swakopmundba, az Atlanti-óceán partjára. Útközben láthatjuk a 2350 méter magas gránit hatású Erongo-hegyet. Érkezés délután Swakopmundba. A város a német gyarmati időkben Namíbia legfontosabb kikötővárosa volt, valamint az építészetben is még mindig erős német hatás érezhető. Vacsora. Szállás Swakopmundban.

6. nap: Walvis-öböl – Swakopmund

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egy part közeli úton haladunk a Namíb-sivatag és az Atlanti-óceán közé ékelődött területen, a Walvis-öbölig. Érkezést követően katamáranba szállunk, majd az öbölben csónakázunk a Pelican Point-félsziget irányába. Utazásunk során bálna, delfin vagy fóka lesen vehetünk részt és különböző vizimadarakat csodálhatunk meg. Visszautazás Swakopmundba, majd a város felfedezése. (A program ára: 34.800 Ft.) Vacsora. Szállás.

7. nap: Swakopmund – Sossusvlei – Solitaire

Reggeli után utazás Sossusvlei-be, mely a világ legrégebbi sivatagja, a Namíb-sivatag déli részén található, óriási vörös homokdűnés terület. A Sossusvlei nevet gyakran az egész területre használják, mely egyike Namíbia legfőbb látványosságainak. Az itt található dűnék a világ legmagasabbjai között vannak; legtöbbjük 200 méter feletti. A legmagasabb a 380 métert is eléri, így kapta a „Big Daddy” becenevet. Utazás Solitaire-be. Vacsora, Szállás Solitaire-ben.

8. nap: Solitaire – Windhoek

Reggeli, majd szálláshelyünket elhagyva felkeressük néhány fentről készült fénykép erejéig a helyi üledékes kőzetbe a Tsauchab folyó által alakított Sesriem kanyont. Továbbutazás Windhoekba. Vacsora és szállás Windhoekban.

9. nap: Windhoek

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram. Transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

10. nap: Budapest/Bécs

Megérkezés menetrendtől függően Budapestre vagy Bécsbe.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás Namíbiában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére