Körutazás Mianmarban, repülővel, helyi busszal és hajóval, félpanzióval, belépőkkel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34026
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

576.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34026

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj egzotikus tájakon és különleges városokban, ősi kultúrák és hagyományok nyomában, Mianmarban!

Időpont

  • 2019. december 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Bp. – Rangun – Bp. útvonalon, átszállással
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbuszokkal, nyitott teherautóval, hajóval/csónakkal
  • 10 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • A 12. nap este késői kijelentkezés a szállodai szobákból
  • Félpanziós ellátást (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően)
  • Városnézéseket és kirándulásokat az útiprogram szerint
  • Belépőjegyek árát a programokhoz
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 125.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • A belföldi repülések árát: 340 USD / fő (Irodánkban fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje:
  • Az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. szeptember 30.!
  • Burmai vízumot: kb. 50 USD/ fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • Vízum ügyintézési díja: 3.500 Ft / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Kötelező szerviz díjat / borravalót: 60 USD / fő (helyi idegenvezetők, és buszsofőrök részére)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 46.300 Ft-os / fő felárat
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 158.500 Ft

Program

1. nap: Budapest – Rangun (Yangon)
Repülés Budapestről dohai átszállással Rangunba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Rangun
Korareggeli érkezés Rangunba. A szobák elfoglalását és a reggelit követően városnézés a közelmúlt fővárosában: a zarándoklatok fontos központja a 48 méter magas, 8 szegletű Sule Pagoda, belváros és a gyarmati negyed, a Bogyoke piac, amit Scott Market-nak is hívnak. Mianmar legnagyobb buddhista temploma, szent helye és legfőbb nevezetessége a Shwedagon Pagoda, az UNESCO Világörökség része. Egyfajta 'buddhista mekka', minden hívőnek álma eljutni ide. A naplemente elképzelhetetlen látvány a 20.912 darab színarany téglából álló, több mint 10.000 gyémánttal és különböző drágakövekkel díszített sztúpákon. Szállás Rangunban.

3. nap: Bago– Arany Szikla – Kyaiktio
Bagóba, a második uralkodói dinasztia fővárosába utazunk. A település határában található a Kyaikpun Pagoda, melynek a 30 m magas, egymásnak háttal ülő Buddha szobrok a főbb látnivalói. Továbbutazás Kyaiktióba, az Arany Sziklához, mely a színarany bevonatról kapta nevét, és a legenda szerint Buddha egy hajszála tartja. Nemcsak a látvány, az utazás is különleges a hajtűkanyarokban gazdag úton, hiszen a terepviszonyok miatt csak nyitott teherautón tudjuk megközelíteni. A naplementét a Sziklánál töltjük, majd visszautazás a kyaiktioi szálláshelyre.

4. nap: Bago – Rangun
Visszatérünk Bagóba, és folytatjuk az ismerkedést az egykori fővárossal: a hatalmas fekvő Buddha pagodája (Shwethalyaung), a 16. században épült egykori uralkodói Kanbawzathadi Palota és Múzeum. Délután visszautazás Rangunba, szállás.

5. nap: Heho – Inle-tó
Reggeli órákban átrepülünk Heho-ba, onnan továbbutazás autóbusszal az Inle-tó partjára. Hajókázás a tavon és a tóra épült cölöpházak között kb. 4–5 fős csónakokon felejthetetlen élmény. A tóra épült szálláshely felé haladva, megállunk néhány helyi falu kézműves manufaktúrájánál, ahol sokféle ajándéktárgyat vásárolhatunk. Szállás az Inle-tónál.

6. nap: Inle-tó – Pindaya
A Shan-hegység által határolt, 900 méter magasan fekvő legendás Inle-tó igazi oázis. Ismét csónakokba szállunk, és folytatjuk a tó felfedezését. Az úszó kertek, úszó falvak, a természet szépsége és a találékony emberek munkája lenyűgöző! Megfigyelhetjük a halászok egyedi evezőtechnikáját: ők a lábukra erősítik az evezőlapátot és így hajtják a csónakjaikat, mert a halászathoz szükségük van mindkét kezükre. A nap során megnézzük még a Phaung Daw Oo pagodát, az Inn Paw Khon falut, amely selyemszövésről híres és felkeressük a térségben élő, nyakgyűrűt viselő Padaung törzset. A zsiráfnyakú nők nyakát gyermekkoruktól kezdve nyújtják fém karikák használatával. Délután továbbutazás Pindaya-ba. Szállás.

7. nap: Pindaya – Mandalay
Látogatás a Shwe U Min sztupáknál. Pindaya barlangjainak zegzugos járataiban több mint 8.000 különféle anyagból készült Buddha-szobor található. Továbbutazás Mandalay-be, szállás.

8. nap: Mingun - Mandalay
Délelőtt hajókirándulás a közeli Mingunba, Mianmar utolsó királyi városába, ahol a világ legnagyobb, épségben megmaradt harangja található. Séta a befejezetlen Mingun Pagodához, melynek tetejéről páratlan kilátás nyílik a környékre. Délután városnézés a Burma szívében található Mandalay-ben, amely az ország második legnagyobb települése és egykor fővárosa is volt. Látogatás a Mahamuni Pagodában, majd a Kuthodaw Paya-t nézzük meg, ahol a központi sztúpa körül miniatűr pavilonok találhatók és mindegyikben egy márványtábla kapott helyet. A 729 márványtáblát buddhista írásjelek díszítik, a világ legnagyobb könyve. Végezetül a Shwenandaw Kyaung fából épült kolostorba látogatunk, ahol a szerzetesek esti imához vonulását is láthatjuk. Szállás Mandalay-ben.

9. nap: Amarapura – Sagaing – Inwa – Mandalay
Egész napos kirándulás az egykori királyi városokba. Elsőként az ősi fővárosba, Amarapurába látogatunk, megtekintjük a Mahagandayon kolostorban élő kb.1200 szerzetes ételosztási ceremóniáját Továbbutazás az Ayeyarwardy-folyó túloldalán épült és „Kis Bagannak” tartott vallási központba, Sagaingba. Majd ismerkedés Inwával, a Burmai Királyság egykori fővárosával. Szállás Mandalay-ben.

10. nap: Mount Popa – Bagan
A kialudt Mount Popa vulkán Burma istenvilágának Olimposza, ahol az ősi szellemek palotája épült. Megtekintéséhez nehéz, meredek, lépcsős utat kell megtenni. Akinek ez megterhelő, a hegy lábánál gyönyörködhet a vulkán és a környék látványában. Továbbutazás Kyaukse és Meiktila városokon keresztül Baganba. A naplementét az Ayeyawady folyón hajózva csodáljuk meg. Szállás Baganban.

11. nap: Bagan
Egész napos városnézés a burmai civilizáció bölcsőjében, Baganban, a mianmari Angkor-ban. Ázsia legnagyobb régészeti területe az UNESCO Világörökség része, a több ezer pagoda leírhatatlan látványt nyújt. A romterületen barangolás során láthatjuk többek között: Shwezigon pagoda, Ananda templom, Dhanna Yangi templom, Bupaya pagoda, Byaukgyi templom. Szállás Baganban.

12. nap: Bagan – Rangun
Délelőtti órákban átrepülünk Baganból Rangunba. Ismerkedés a város további látnivalóival: a Chauk Htat Gyi Pagoda (hatalmas fekvő Buddha pagoda), a Kandawgyi tó környéke. Vacsorát követően pihenés a szállodában a későesti repülőtéri transzferig. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

13. nap: Budapest
Átszállást követően továbbutazás Budapestre, érkezés a déli órákban a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Mianmarban, repülővel, helyi busszal és hajóval, félpanzióval, belépőkkel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére