Körutazás Madeirán és az Azori-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39345
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

545.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39345

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd az örök tavaszt az Atlanti-óceánon, az egzotikus Madeirán és az Azori-szigeteken!

Opciók

  • 2021. október 12 - október 20.: , 475.000 Ft
  • 2022. július 13 - július 20.: , 545.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek reptéri illetékekkel
  • BBP biztosítás
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Közlekedés a program szerint busszal, belső repülőjárattal
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 7.630 Ft (a bruttó alapárra)
  • Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Felár

  • A 2. napi fakultatív program: 29.500 Ft (Lagoa, Caloura, Furnas)
  • A 7. napi fakultatív program: 19.500 Ft (Madeira keleti része)
  • Egyágyas felár: 142.000 Ft

Program

1. nap: Bécs – Ponta Delgada (Sao Miguel – Azori-szigetek)

Elrepülés Bécsből (Bécsbe való oda-és hazautazás egyénileg történik) (Flixbusz foglalásában Budapestről Bécsbe igény esetén segítséget tudunk nyújtani) lisszaboni átszállással az Azori-szigetekre, Ponta Delgadába. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Ponta Delgadában.3 éj

2. nap: Ponta Delgada – Lagoa – Caloura – Furnas – Ponta Delgada

Reggeli, majd szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás: utazás Lagoa falun keresztül a Caloura kilátóhoz, ahonnan gyönyörű látványként tárul elénk a szomszédos kis öböl és a partján meghúzódó kolostor. Következő megállónk a sziget első fővárosa, Vila Franca do Campo városka, amely több régi, történelmi épülettel is rendelkezik: erődítmény, templomok, helyi múzeum. Innen hamarosan elérjük a Furnas völgyét, mely gejzírjeiről, hőforrásairól nevezetes. Több mint 20 hőforrásával a világ egyik legnagyobb „vizes” városa. Lesétálunk a tóhoz, a forrásokhoz és megnézzük azokat a helyeket, ahol a források réseiben ételeket főznek. A vidék egyedülálló ételkülönlegessége a cozidó, mely hét órán keresztül a földben fő. Délután megtekintjük a botanikus kerteket, és lehetőségünk nyílik megmártózni egy természetes melegvizű forrásban is. Meglátogatunk egy Európában egyedülálló teaültetvényt, ahol megkóstolhatjuk a helyi teakülönlegességeket. Visszautazás Ponta Delgadába, útközben megálló a Santa Iria kilátónál. (A program ára: 29.500 Ft.)

3. nap: Ponta Delgada – Sete Cidades – Capelas – Ponta Delgada

Reggeli után félnapos kirándulásra indulunk: először megcsodáljuk a panorámát a Vista do Rei (Királyi kilátó) magaslatról a lenyűgözően szép Sete Cidades kék és zöld krátertóra. Utazás a Sete Cidades völgybe, mely egy háromezer méteres vulkáni csúcs beszakadása következtében jött létre. A kráter türkizes színű vízzel töltődött fel, így kialakítva a kék és zöld ikertavakat. A Sete Cidades – jelentése hét város – az egyik leglátogatottabb természeti látványosság az Azori-szigeteken. Bretanha felé utazunk tovább. A nap során meglátogatunk egy ananászültetvényt is Capelas mellett. Délután szabad program. Szállás Ponta Delgadában.

4. nap: Ponta Delgada – Funchal (Madeira)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Madeira fővárosába, Funchalba. Érkezést követően betekintünk a helyi emberek életébe a hal- és virágpiacon, majd városnézés: látogatás a botanikus kertben, ahol Madeira növény- és állatvilágával ismerkedhetünk meg. Ezután megtekintjük a XV. századi katedrálist, amely a portugál építészet manuel stílusjegyeit hordozza magán. A túra végén borkóstoló, ahol megízleljük a híres madeirai borokat. Transzfer a szállodába. Szállás Funchalban.

5. nap: Camara de Lobos – Cabo Girao – Paul de Serra fennsík – Porto Moniz

Reggeli, majd kirándulás Madeira nyugati részére. Először ellátogatunk Camara de Lobosba, egy festői kis halászfaluba, majd a Cabo Giraohoz, amely Európa legmagasabb sziklaszirtje, és áthaladunk az Encumeada szoroson is. Ezután továbbutazunk a Paul de Serra fennsíkra, amely az egyetlen fennsík Madeirán. A napot Porto Monizban fejezzük be, amely vulkanikus medencéiről híres. Szállás Funchalban.(4 éjszaka)

6. nap: Camacha – Pico de Arieiro – Santana – Machico

Reggeli után egész nap szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egész napos szigettúra a keleti oldalra. Camacha (kosárfonó művészeti központ), Pico do Arieiro (Madeira második legmagasabb hegycsúcsa). Délután ellátogatunk Ribeiro Frioban egy pisztrángtenyésztő telepre, ezután séta a Balcoes kilátóig, majd folytatjuk utunkat Santanaba, amely egy tipikus madeirai falu nádtetős házakkal, és Machicoba, amely Madeira egyik legnagyobb városa. (program ára:19.500 Ft.) Szállás Funchalban.

7. nap: Vitorlázás – Funchal

Reggeli, egész nap szabad program vagy fakultatív programlehetőség: lehetőség nyílik vitorlázni a Santa Marián, amely Kolumbusz vezérhajójának élethű mása. Ahogy végighajózunk Madeira partjai mentén, megelevenedik a szemünk előtt a XV. századi Európa. Közben, ha szerencsénk van, delfinekkel is találkozhatunk. (A program ára: kb. 39 EUR).  Szállás Funchalban.

8. nap: Funchal – Bécs

Reggeli, majd menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és elrepülés Bécsbe lisszaboni átszállással. Bécsből Magyarországra utazás egyénileg történik. (Flixbusz foglalásban Bécsből – Budapestre, ha kérik segítséget tudunk nyújtani)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Madeirán és az Azori-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére