Körutazás Madagaszkáron és vakáció Mauritiuson, repülőjeggyel, illetékkel, szállások 3-4*-os szállodákban és helyi lodge-okban, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35571
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.179.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35571

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Madagaszkár fantasztikusan gazdag növény- és állatvilágával, s pihenj az egzotikus Mauritiuson!

Időpontok

  • 2021. november 20 - december 04.: , 1.179.000 Ft
  • 2022. március 14 - március 28.: , 1.179.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal, hajóval
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, illetve helyi lodge-ban kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni vízum kb.: 35 EUR (Madagaszkár)
  • Helyszíni belépők, nemzeti parki belépők és program szerinti étk: 255 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)
  • Sztornó biztosítás: 17.580 Ft (részvételi díjra, repülőjegyekre és a reptéri illetékekre)
  • Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Felár

  • 12-15 fő közötti felár: 55.000 Ft
  • Egyágyas felár: 204.120 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Antananarivoba. Étkezés és éjszakázás a repülőgépen.

2. nap: Antananarivo (Madagaszkár)

Érkezés Madagaszkár fővárosába, Antananarivóba. Transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Antananarivoban.

3. nap: Antananarivo – Andasibe

Reggeli, majd utazás kelet felé Andasibe-be. Útközben látogatás egy állatfarmon Mandrakában, hol Madagaszkár legtöbb hüllőfajtáját megismerhetjük. Érkezés az Analamazoatra Nemzeti Park mellett fekvő Andasibe-be a kora esti órákban. Vacsora és szállás Andasibe-ben.

4. nap: Andasibe - Analamazoatra Nemzeti Park – Tamatave

Reggeli után felfedezzük az Analamazoatra Nemzeti Park különleges állat- és növényvilágát. Itt él a legnagyobb lemúrfaj, az Indri Indri, valamint láthatunk orchideákat és páfrányokat is. Séta a lemúrok énekétől hangos esőerdőben. Délután továbbutazás Madagaszkár második legnagyobb városába, Tamatave-be. Városnézés a tengerparti kikötővárosban, mely során elvegyülhetünk a helyiek nyüzsgő életében. Vacsora és szállás Tamatave-ben.

5. nap: Pangalanes csatorna

Reggeli, majd egésznapos hajókirándulás a Pangalanes csatorna mentén, mely a keleti partvidék természetes lagúnáit és mesterséges víztározóit köti össze. A nap során apró halászfalvak mellett haladunk el és láthatunk banánnal, ananásszal megrakott pirogue-okat (teljes mértékben kézi munkával készült tradicionális facsónakok). Megálló Akanin’ny Nofy-ban. Az érintetlen természet eme csodás szigete nem véletlenül kapta a helyiektől az "álmok fészke" nevet. A területet az indiai-óceántól egy csupán pár méter széles homokdűne-sáv választja el. Látogatás az 50 hektáros Palmarium Magánrezervátumban, ahol Madagaszkár növényvilágával ismerkedhetünk meg.  Visszautazás hajóval Tamatave-be. Vacsora és szállás Tamatave-ben.

6. nap: Tamatave - Sainte Marie-sziget

Reggelit követően továbbutazás északra a buja növényzettel és hegyekkel határolt partvidéken. Megérkezés Soanierana Ivongo-ba, ahol hajóba szállunk, hogy átjussunk a Sainte Marie-szigetre. Transzfer a szállodába, majd fürdés, pihenés a világ ezen eldugott paradicsomában. Napozás közben a parton megfigyelhetjük a kaméleonokat és makikat, vagy felfedezhetjük a türkizkék óceán színes állatvilágát. Ha szerencsénk van, még hosszúszárnyú bálnát is láthatunk, melyek szívesen játszanak a szigetcsoport közelében. Vacsora és szállás Sainte Marie-n.

7. nap: Sainte Marie

Reggeli után egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőségek a helyszínen. Vacsora és szállás Sainte Marie-n.

8. nap: Sainte Marie - Antananarivo

Reggeli, majd fürdés, pihenés. Kora délután transzfer a repülőtérre, elrepülés Antananarivóba. Érkezés után majd városnézés Antananarivoban. Többek között megtekintjük az Ambohimanga palotát („Kék domb”), mely a XVII. században épült, és 2001 óta az UNESCO Világörökség részét képezi. Vacsora és szállás Antananarivóban.

9. nap: Antananarivo - Mauritius (Mauritius)

Reggeli, majd látogatás Lemúr Parkban, ahol Madagaszkár jellemző állataival a lemúrokkal és makikkal, utóbbiakat meg is simogathatjuk vagy egy-egy fénykép erejéig még a vállunkra is ülnek. A park emellett fontos feladatának tekinti a lemúrok védelmét - egyre több és több a parkban született állatot telepítenek vissza természetes élőhelyükre. A park látogatását követően transzfer a repülőtérre. Elrepülés Antananarivoból menetrend szerinti járattal Mauritiusra. Érkezés a kora esti órákban. Transzfer a szállodába. Szállás Mauritiuson.

10. nap: Mauritius

Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőség: szigettúra, mely során megcsodálhatjuk Mauritius legszentebb helyét, a Ganga Talao krátertavat. Látogatás Curepipe-ben, ahol a helyi építészeti emlékek mellett a Trou aux Cerfs krátert is megtekinthetjük. (A program a helyszínen fizetendő.) Vacsora és szállás Mauritiuson.

11. nap: Mauritius

Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőség: kirándulás Mauritius fővárosába, Port Louis-ba. Látogatás a Szent Ludwig katedrálisban, az Adelaide erődben. Séta a helyi piacon, ahol elvegyülhetünk a helyiek között, majd megtekintjük a Cukor Múzeumot. (A program a helyszínen fizetendő.) Vacsora és szállás Mauritiuson.

12. nap: Mauritius

Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőségek a helyszínen. Vacsora és szállás Mauritiuson.

13. nap: Mauritius

Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőségek a helyszínen. Vacsora és szállás Mauritiuson.

14. nap: Mauritius

Reggeli, délelőtt fürdés, pihenés, majd transzfer a repülőtérre. Elrepülés átszállással Budapestre. Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.

15. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Madagaszkáron és vakáció Mauritiuson, repülőjeggyel, illetékkel, szállások 3-4*-os szállodákban és helyi lodge-okban, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére