Körutazás Kubában, 12 nap 3-4-5*-os szállodákban, teljes ellátással, helyi közlekedéssel, programokkal és belépőkkel, magyar idegenvezetéssel – vár Havanna és Cayo Coco

Ajánlat kód: 34840
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

585.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34840

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a hamisítatlan karibi hangulatos Kubában, sétálj Havannában, kirándulj a mesés Viñales-völgyben és lazíts az óceánparton Cayo Coco-ban!

Időpont

  • 2020.02.11. - 2020.02.22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 10 éjszakai szállást Havannában helyi 4*-os, a körutazás során helyi 3-4*-os, Cayo Coco-n helyi 5*-os szállodában
  • A körutazás során teljes ellátást (italok nélkül), Trinidadban és Cayo Coco-n all inclusive ellátást
  • A helyszíni közlekedést
  • A megadott programokat belépőkkel
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegy illetékekkel 2020-ban kb. 320.000 Ft
  • Kubai turista kártya kb. 10.000 Ft
  • Borravaló kb. 40 USD/fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív program: Tropicana Show itallal, transzferrel: 35.000 Ft

Felár

  • Egyágyas felár 150.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest – Havanna

Reggel elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással. Megérkezés Kubába az esti órákban. Transzfer a hotelbe. Szállás Havannában (3 éj). Másnap egész napos városnézés Latin-Amerika legromantikusabb fővárosában, Havannában. Panorámás városnézésünk során először a híres tengerparti sétányt érintjük. Az óváros felé a híres Colon temető mellett vezet utunk. Majd egy rum múzeumban megismerkedünk a híres kubai rum készítésével, melyet kóstolóval zárunk. Ezután gyalogos városnézésre indulunk az óvárosban. Ebéd után a híres kubai író, Hemingway életével ismerkedünk meg, ellátogatunk a híres Ambos Mundos hotelbe, ahol az „Akiért a harang szól” című művét írta. Végezetül megtekintjük a Forradalmi Múzeum szabadtéri tárlatát, ahol Fidel és a forradalmárok híres hajóját, a Granmát is láthatjuk. Esti fakultatív programlehetőség: Tropicana Show.

3. nap: Viñales-völgy

Egész napos kirándulásra indulunk a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Viñales-völgybe. Egy dohánytermesztő családnál betekintést nyerhetünk a szivarkészítés folyamatába. Ezután a Viñales-völgy kilátójánál, a Mirador de Los Jazmines-nél lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk. Ebéd egy helyi étteremben, majd egy izgalmas indiánbarlang felfedezésére indulunk. Végül megtekintjük a híres falfestményt, a „Mural de la Prehistoria”-t, mely mindenkit lenyűgöz gigantikus méretével.

4. nap: Havanna - Santa Clara - Cayo Coco

Reggeli után a sziget közepe felé, Santa Claraba vesszük az irányt. A város a kubai forradalom sorsdöntő állomása volt. Megtekintjük az elhíresült páncélvonatot és a Che Guevara Mauzóleumot. Ebéd útközben. Szállás Cayo Coco-n (3 éj).

5-6. nap: Cayo Coco

Szabad program Cayo Coco-n, pihenés az óceánparton, all inclusive szállodánkban.

Cayo Coco a sziget északi oldalán, az Atlanti-óceán partján található csodálatos korallsziget, hosszú homokos strandokkal és hangulatos szállodákkal. Az aktív üdülés kedvelői a szálloda számos sportolási lehetőségéből választhatnak: mini-katamarán, kajak, vízi bicikli, szörf. További fakultatív programokra (katamarán kirándulás delfinekkel fürdéssel, Boat Adventure, Jeep Safari, mélytengeri horgászat, delfin show, stb.) jelentkezés és befizetés a helyszínen.

7. nap: Cayo Coco - Camagüey

Reggeli után továbbutazás Camagüeybe, az ország harmadik legnagyobb városába. Ebéd egy helyi étteremben, majd városnézés a gyarmati időket idéző, 18. századi épületekkel tarkított történelmi központban, mely az UNESCO Kulturális Világörökségének része. Megnézzük a San Juan de Dios teret, a katedrálist, az Ignacio Agramonte teret és az óváros főbb látnivalóit. Vacsora és szállás Camagüeyben (1 éj).

8. nap: Camagüey - Cukormalmok völgye – Trinidad

Reggeli után a Cukormalmok völgyébe indulunk. Ebéd egy helyi étteremben, majd folytatjuk utunkat a színes tájon keresztül. A Manaca Iznaga cukornádültetvény és az egykori uradalom megtekintése során lehetőségünk nyílik a Manaca Iznaga torony megmászására is. Vacsora és szállás Trinidadban (2 éj).

9. nap: Trinidad

Reggeli után a több mint 500 éve alapított kisváros, Trinidad felfedezésére indulunk. A város megőrizte koloniális hangulatát, tekervényes utcácskáin sétálva úgy érezzük, mintha visszautaztunk volna az időben. Ebéd, majd városnézés az óvárosban. Rövid pihenőre betérünk a híres Canchanchara bárba, ahol megkóstolhatjuk a máig eredeti recept alapján cukornádpálinkából és mézből készülő, különleges Canchanchara koktélt. Délután szabadidő a Karib-tenger partján.

10. nap: Trinidad - Cienfuegos - Havanna

Indulás Cienfuegosba, városnézés a híres Maleconon, ahol megtekintjük az egyik leghíresebb villát, a Palacio del Vallét, majd sétálunk a főtéren és a francia stílusú belvárosban. Ebéd útközben, majd Kuba legnagyobb krokodilfarmján természetes körülmények között figyelhetünk meg több száz óriáshüllőt egyszerre. Folytatjuk utunkat a fővárosba. Szállás Havannában (1 éj).

11-12. nap: Havanna – Budapest

Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd megnézzük Hemingway házát és a régi Cojimar-i kikötővel búcsúzunk Kubától. Transzfer a havannai repülőtérre. Hazautazás átszállással Budapestre, érkezés a 12. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Kubában, 12 nap 3-4-5*-os szállodákban, teljes ellátással, helyi közlekedéssel, programokkal és belépőkkel, magyar idegenvezetéssel – vár Havanna és Cayo Coco

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére