Körutazás Kelet-Ázsiában, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Taiwan, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Malajzia

Ajánlat kód: 35498
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

685.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35498

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Kelet-Ázsia természeti és kulturális csodáit, Taiwant, a Fülöp-szigeteket, Szingapúrt és Malajziát!

Időpont

  • 2020. március 10 - március 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig  

Az ár nem tartalmazza

  • Belső repülőjegyek illetékekkel és üzemanyagfelárral: 295.000 Ft (változhat)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 350 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 13.720 Ft (részvételi díjra, a belső repülőjegyekre és a reptéri illetékek
  • Egyágyas felár: 268.000 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elutazás Budapestről átszállással Taipeibe, Taiwanba.

2. nap: Taipei (Taiwan) – Puli

Érkezés Taiwan fővárosába, majd továbbutazás autóbusszal a szigetország közepén fekvő, hegyekkel körülvett kisvárosba, Puliba. Vacsora. Szállás Puliban.

3. nap: Puli – Taipei

Reggeli. Kirándulás a festői szépségű Nap és Hold-tó körül megállókkal a nevezetességeknél: Wen Wu templom, Ci En pagoda, Xuanzang szentély, Tehua falu, majd visszautazás Taipeibe. Napközben ebéd. Szállás Taipeiben.

4. nap: Taipei

Reggelit követően városnézés keretében meglátogatjuk a Nemzeti Palota Múzeumot, ahol a kínai világ legnagyobb gyűjteménye, a több ezer éves kínai történelem legértékesebb kincsei találhatók. Felkeressük a Mártírok Szentélyét és a Lungshan templomot, majd kívülről láthatjuk az Elnöki Palotát és a város jelképének számító Taipei 101 felhőkarcolót. Vacsora, szállás Taipeiben.

5. nap: Taipei – Cebu (Fülöp-szigetek) – Bohol

Reggel a Fülöp-szigetek második legnagyobb városába, Cebuba repülünk. Rövid városnézés után gyorshajóra szállunk és Bohol szigetére utazunk. Érkezés után szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton. Vacsora. Szállás a szigeten.

6. nap: Bohol – tengerparti pihenés

Reggeli után szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton. Vacsora. Szállás a szigeten.

7. nap: Bohol

Reggelit követően egész napos kirándulás Bohol-szigeten: kókuszültetvények és mahagóni erdők mentén jutunk a különleges formájú Csokoládé hegyekhez. Ezután ismerkedés a legkisebb főemlőssel, a fülöp-szigeteki koboldmakival. A kevesebb, mint negyedkilós „minimajom” nevezetes hatalmas szemeiről, melyeket azonban nem tud mozgatni, így a fejét forgatja. A trópusi őserdőben kihagyhatatlan egy hajókirándulás a Loboc-folyón. Vacsora. Szállás a szigeten.

8. nap: Bohol – Cebu – Manila

Reggeli, majd visszautazás gyorshajóval Cebu-szigetre, ahonnan Manilába repülünk. Érkezést követően informális városnézés. Vacsora és szállás Manilában.

9. nap: Manila - Szingapúr (Szingapúr városállam)

Reggeli, majd Szingapúrba repülünk. Érkezést követően vacsora. Szállás Szingapúrban.

10. nap: Szingapúr

Reggeli után városnézés. A városállam alig több mint 100 km-re van az egyenlítőtől, így igazán nevezhetjük a világ közepének. Itt természetes a legmodernebb technológia, a természetvédelem és a legendás tisztaság. A városnézés során megállunk Kis Indiánál és megcsodáljuk a kínai negyed templomait. Következik Merlion, a tengeri oroszlán szobra és a jellegzetes brit koloniális épületek. Legújabb nevezetesség a Gardens by the Bay park botanikus kertjeivel és a „szuperfáknál” levő zenés esti fényjáték. Napközben ebéd. Szállás Szingapúrban.

11. nap: Szingapúr – Johor Bahru (Malájzia)

Reggeli, majd folytatjuk városnézésünket: Orchidea Kert, Szent András székesegyház, kikötői negyed, majd utazás Malájziába autóbusszal. Vacsora. Szállás Johor Bahruban.

12. nap: Johor Bahru – Melaka – Kuala Lumpur

Reggelit követően utazás Melakába. Érkezést követően a maláj kultúra bölcsőjének nevezett város felfedezésére: Santiago kapu, városháza, Szent Pál templom, a portugál, holland és brit gyarmati múlt emlékei. Továbbutazás Kuala Lumpurba. Fotószünetet tartunk a Királyi Palotánál és a Nemzeti Emlékműnél. Érkezés után megtekintjük a Sri Mariamman hindu templomot és a kínai piacot. Vacsora. Szállás Kuala Lumpurban.

13. nap: Kuala Lumpur

Reggeli után a hinduk szent helyére, a Batu barlanghoz kapaszkodunk fel. A soknemzetiségű ország minden vallásának hódolunk, nem maradhat ki programunkból egy kínai templom és a Nemzeti Mecset sem. Utunk újabb csattanója egy másik felhőkarcoló, a Petronas ikertorony. Este transzfer a repülőtérre és hazautazás átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

14. nap: Budapest

Hazaérkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Kelet-Ázsiában, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Taiwan, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Malajzia

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére