Körutazás Írországban és Észak-Írországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – vár Dublin, a Kerry-gyűrű, az Óriások útja és Belfast

Ajánlat kód: 35755
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

555.300 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35755

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a smaragdzöld szigeten, a koboldok földjén, Írországban és Észak-Írországban!

Időpont

  • 2021. július 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel és csomagdíjjal a Bp. - Dublin - Bp. útvonalon menetrendszerinti járatra
  • A közlekedést a körút során légkondicionált autóbusszal
  • Szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Félpanziót
  • Idegenvezetést
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Prémium utasbiztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket és csomagdíjat: kb. 67.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belépőjegyek és fülhallgató árát: kb. 130,- € / fő és kb. 40,- GBP / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Szervízdíjat / borravalót: 30,- € / fő (Helyi gépkocsivezető részére!)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 115.100,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Dublin

Elutazás délelőtt Dublinba menetrendszerinti járattal. Menetrend függvényében panorámás városnézés Dublinban. Transzfer a szállodába. Vacsora, szállás Dublin környékén.

2. nap: Dublin

Reggeli után a városnézés folytatása Dublinban. A Trinity College-t I. Erzsébet királynő építtette 1592-ben. Könyvtárában őrzik a VIII. századból való Book of Kellst, a világ egyik legszebben díszített középkori kódexét, és Brian Boru király hárfáját, amely Írország egyik leghíresebb jelképe. Nem maradhat ki programunkból az O’Conell utca, a Georgianus negyed, a XI. századi Szt. Patrick Székesegyház, a Főposta, az Emlékezés kertje és a híres Temple Bar negyed sem. Késő délután szabadidő, melynek során lehetőség adódik arra is, hogy ki-ki kedve szerint barangoljon a városban. Vacsora, szállás Dublin környékén.

3. nap: Glendalough – Powerscourt – Dublin (kb. 120 km)

Utazás Wicklow megyébe, Írország „zöld kertjébe”. Glendalough-ban a Szt. Kevin kolostor romjait keressük fel. Ezt az egyházi épületegyüttest az ország leghangulatosabb kolostoraként is szokták az útleírások említeni. Séta Powerscourt XVIII. században kialakított kertjében, amelyet Írország legszebb kertjének tartanak. Vacsora, szállás Dublin környékén.

4. nap: Kilkenny – Cashel – Tralee környéke (kb. 330 km)

Reggeli után délnyugat felé indulván, Kilkenny városába látogatunk. Írország egyik legkedvesebb és legszebb középkori kisvárosában a Szt. Canice székesegyház megtekintése és a vár látogatása szerepel a programban. Továbbutazás a „Rock of Cashel” várhoz, amely az arany lapályból kiemelkedő, 60 m magas mészkő-sziklára épült erőd, egykor királyi székhely volt. Vacsora, szállás Tralee környékén.

5. nap: Kerry-gyűrű (kb. 200 km)

Az Iveragh-félsziget, a híres „Kerry-gyűrűje” rendkívül színes és változatos útvonal, rengeteg látnivalóval! A 170 km-es „gyűrű” nagy részében csodálatos a panoráma, az Atlanti óceán sziklás-szaggatott partvidékével, a Golf-áramlat hatására kialakult gazdag vegetációval. Itt találhatók Írország legmagasabb hegyei, a kecskét koronázó Killorglin kisvárosa, Waterville Chaplin kedvenc nyaralóhelye, juhászkutya bemutató, az ír parasztok életét bemutató skanzen stb. Már a szárazföld belsejében olyan kis településeken utazunk át, mint a színes házairól híres Sneem, végezetül pedig visszatérünk a Killarnay tavak festői láncolatához. Vacsora, szállás Tralee környékén.

6. nap: Adare – Bunratty – Moher – Burren – Galway környéke (kb. 200 km)

Reggeli után utazás északra. Útközben rövid megálló az Írország legcsinosabb faluja címet viselő Adare-ban. Következő látnivalónk Bunratty-ban a XV. századi félelmetes vár, amely az ország egyik legnépszerűbb látványossága. A Bunratty Folk Park (skanzen) hűen tükrözi az ír vidéki életet. Továbbutazás a burreni mészkőfennsík szívébe. Pihenő és fényképezési lehetőség a híres, lélegzetelállító, 200 m magasan kiemelkedő, kb. 8 km hosszan elnyúló Moher sziklán. Továbbutazás a burreni mészkőfennsíkon át a Galway környéki szálláshelyre.

7. nap: Kylemore Apátság – Clonmacnoise – Dublin környéke (kb. 300 km)

Kirándulás a festői szépségű Connemara-félszigeten, amely Írország legszebb tájai közé tartozik. A Kylemore-tó partján épült Kylemore Apátság egy része, továbbá a 2,5 hektáros viktoriánus kert nyitott a turisták számára. Továbbutazás Clonmacnoise-be, a Shannon folyó partján fekvő VI. századi vallási központba. A területen egy katedrális, 8 templom (a X–XIII. századból) romjai, két kerek torony és három kelta kereszt látható. A külső épületek mellett érdemes megnézni a rengeteg értékes relikviát bemutató múzeumot is. Vacsora, szállás Dublin környékén.

8. nap: Belfast (kb. 170 km)

Utazás Belfastba. Az elmúlt napokat az Ír Köztársaság területén töltöttük, de most két éjszakára az Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) részét képező Észak-Írországba érkezünk. Ismerkedés Belfast a főbb látnivalóival: városközpont, protestáns-katolikus negyed, városháza, Albert Memorial óratorony, operaház, Titanic emlékmű, Crown Liquor Salon (Észak-Írország leghíresebb pubja 1849-től), Parlament stb. Vacsora, szállás Belfast környékén.

9. nap: Antrim tengerpart – Óriások útja – Bushmills – Belfast (kb. 200 km)

Első megállónk a közeli Bushmills, a legrégebbi ír whiskey lepárlóüzem, kóstolóval egybekötött látogatással. Továbbutazás az UNESCO által Világörökségnek nyilvánított természeti szépséghez, a Giant’s Causeway-hez (Óriások útja), ahol a több mint 40.000 bazaltoszlop páratlan látványt nyújt. Túránkat Antrim megye romantikus tengerparti útján folytatjuk a Carrck-A-Rede függőhíd felé, ahol a bátrabbak átkelhetnek egy kis szigetre, kb. 20 m hosszú kötélhíd vezet, mintegy 25 m magasan a tenger felett. Vacsora, szállás Belfast környékén.

10. nap: Belfast – Malahide – Dublin – Budapest (kb. 170 km)

Utazás vissza Dublin-felé. Útközben kitérő Monaterboice-ba. A középkori kolostor romjai elszigetelt helyen, egy sírkertben elzárva találhatók. Egy tetőtlen kerek torony és két templom mellett gyönyörű, X. századi nagy kőkereszteket is láthatunk. Utunk záró programjaként ellátogatunk a romantikus és elegáns Malahide-kastélyhoz. A XIV. századi épülethez később hozzáépített részek mesebeli külsőt kölcsönöznek a várnak. Utunk befejezéseként transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Írországban és Észak-Írországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – vár Dublin, a Kerry-gyűrű, az Óriások útja és Belfast

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére