Körutazás és nyaralás az óceánparton Dél-Indiában és Srí Lankán, repülőjegyekkel, helyi közlekedéssel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35446
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

733.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35446

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az óceán partján és ismerkedj Dél-India egzotikus világával!

Időpontok

  • 2021. november 07 - november 21.: , 733.000 Ft
  • 2022. február 14 - február 28.: , 733.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékkel (nemzetközi és belső)
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés légkondicionált, külön busszal, vonattal, belföldi repülővel, hajóval
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodákban, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Indiai vízum: 14.000 Ft
  • Sri Lankai vízum: 15.800 Ft
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 355 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztositás: 10.260 Ft (részvételi díjra és a reptéri illetékekre)
  • A 7. napi fakultatív program: 29.500 Ft (Mahabalipuram)

Felár

  • Egyágyas felár: 159.000 Ft
  • 10-15 fő közötti felár: 39.000 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről átszállással Cochinba. Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. nap: Cochin (India)

Érkezés Cochinba, transzfer a szállodába. Reggeli, átöltözés, majd városnézés a keralai térség egyik legérdekesebb városában: Holland Palota (kívülről), zsinagóga, Szent Ferenc templom, Santa Cruz bazilika. Megtekintjük a kínai halászhálókat is, amelyek bepontozzák az egész kikötőt. A túra végét az Erőd körzetében fejezzük be, ahol végigsétálhatunk a holland és portugál épületek között. Meglátogatjuk a Zsidó utcát, amely régiségeiről híres. Vacsora, szállás Cochinban.

3. nap: Cochin - Kumarakom

Reggeli után utazás Kumarakomba. Délután kb. 2 órás hajókázás a Vembanad tavon, ahol egyszerre gyönyörködhetünk a természetben és a keralai élet különlegességeiben. Vacsora, szállás Kumarakomban.

4. nap: Kumarakom - Periyar

Reggeli után továbbutazás látványos hegyvidéken keresztül Periyarba, mely főként vadvilágáról híres. A kb. 5 órás utunk során pihenőmegállókat és fotóstoppokat teszünk a legszebb kilátópontokon. Érkezés Periyarba a kora délutáni órákban, a környék felfedezése. Vacsora, szállás Periyar körzetében.

5. nap: Periyar – Madurai

Reggeli, majd utazás a buja trópusi tájon keresztül Madurai-ba pihenőmegállókkal. Délután látogatás a világhírű Meenakshi templom-komplexumba, Dél-India és a hindu vallás egyik legnagyobb és legattraktívabb zarándokhelyére. Vacsora, szállás Madurai-ban.

6. nap: Madurai – Chennai (vonat)

Kora reggel transzfer a vasútállomásra és vonattal utazás Chennai-ba. Érkezés a kora délutáni órákban, városnézés India egyik legjelentősebb és egyben a keleti partvidék legfontosabb kikötővárosában. Városnézésünk során látni fogjuk a régi erődöket, templomokat, szentélyeket, melyek éles ellentétben állnak a nagyváros modern kereskedelmi, üzleti negyedével. Ellátogatunk a Szent György Erőd múzeumába és a Szűz Mária templomhoz, mely India legrégebbi anglikán temploma. Vacsora, szállás Chennai-ban.

7. nap: Chennai – Mahabalipuram – Chennai

Reggeli, majd szabadidő vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Mahabalipuramba. Útközben egy krokodilfarm meglátogatása. A legenda szerint Mahabalipuram kikötővárosnak egykor 7 tornya volt, azonban ezekből hatot az istenek a tengerbe süllyesztettek. Néhány éve a tenger mélyén megtalálták az egykori város romjait. Az UNESCO Világörökségek részét képező Shore templom egyike a legrégebbi, a VII. században épült templomoknak, mely a korai, legtisztább Dravida stílus jegyeit viseli magán. A városban hatalmas, sziklába vájt szobrok, domborművek, templomok idézik a múltat. Megtekintjük Arjun Penance (Arjuna vezeklése dombormű) sziklafaragásokat, melynek oldalát a hindu mitológia alakjaival faragták meg.  Ezután következik a híres Krishna vajlabdája, melyet a legenda szerint Krishna isten egykor vajból formált meg, mert nagyon szerette a vajat. Ez a hatalmas, jégkorszakból ránk maradt kődarab 5 méter átmérőjű, a fizikai törvényeknek ellentmondóan a lejtőn helyezkedik el, így elragadó látványt nyújt. Délután visszautazás Chennai-ba. (A fakultatív program ára: 28.500 Ft.). Vacsora, szállás Chennai-ban.

8. nap: Chennai – Colombo (Sri Lanka) – Negombo

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Sri Lanka fővárosába, Colombóba. Érkezés után transzfer Negombóba, a szobák elfoglalása. Este rövid sétát teszünk az egykori halászfaluban, megismerjük a régi gyarmatosítók hátrahagyott emlékeit. Vacsora, szállás Negombóban.

9. nap: Negombo – Pinnawala - Polonnaruwa - Sigiriya

Reggeli után felkeresünk egy Elefánt Árvaházat (Pinnawala), ahol a bébi elefántok és munkára tanított óriás elefántok kapnak otthont. Továbbutazás Polonnaruwaba, mely a XI. században volt a szingaléz birodalom virágzó fővárosa, majd pusztulása után helyét fokozatosan elfoglalta a dzsungel. Az eddig feltárt, Világörökséget képező királyi paloták és templomok romjainak megtekintése. Vacsora, szállás Sigiriyában.

10. nap: Sigiriya – Dambulla – Matale – Kandy

Reggelit követően Dambullában megtekintjük a Világörökséghez tartozó, időszámítás előtti buddhista barlangtemplomot a gyönyörű falfestményeivel, majd Sigiriyaban kirándulás a Világörökséghez tartozó 200 méter magas sziklán álló fellegvárhoz, és a sziklafalra festett, a világ 8. csodájaként emlegetett ősi festmények megtekintése (a fellegvárhoz több száz lépcsőn lehet feljutni, de a természet alkotta formák, a mennyei leányzókat ábrázoló falfreskók és nem utolsó sorban a szép kilátás megéri a fáradságot). Ezután a Kandaloma-tó melletti ellátogatunkMataléban egy fűszerkertbe és egy batikműhelybe. Késő délután érkezünk Kandyba. Itt ellátogatunk a Világörökséghez tartozó Szent Fog templomába, a buddhisták kiemelkedő zarándokhelyére. Késő este pedig egy emlékezetes show műsoron vehetünk részt, amelyen Sri Lanka valamennyi népviseletével és táncával megismerkedhetünk. A nap folyamán egy ékszer és drágakő boltba is ellátogatunk. Vacsora, szállás Kandy-ban.

11. nap: Kandy – Peradeniya - Nuwara Eliya (kis Anglia)

Reggeli, majd ezt követően sétát teszünk az 57 hektáros, a világ legszebbjei közt számontartott Peradeniya trópusi botanikus kertben. A hegyekben folytatjuk utunkat csodálatos vízesések között, útközben pedig egy teaültetvényen megkóstolhatjuk a hamisítatlan ceyloni teát. Nuwara Eliya-ba érkezve rövid városnézésen veszünk részt a ,,kis Angliában”. Vacsora, szállás Nuwara Eliya-ban.

12. nap: Nuwara Eliya – Óceánpart

Reggeli után utazás az óceánpartra. Szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora, szállás az óceánparti szállodában.

13. nap: Óceánpart

Reggeli, majd egész nap szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora, szállás az előző napi szállodában.

14. nap: Óceánpart – Colombo

Reggeli után visszautazás Colombo-ba. Városnézés, mely során felkeressük a város legszebb templomait (Gangarama templom és Ka la niya templom), és a gyarmatosítás emlékeit: az elnöki palotát, mely korábban a Parlament épülete volt és a Lighthouse Clock Tower óratornyot, mely az erőd talán legjellegzetesebb épülete. Vacsorát követően transzfer a repülőtérre. Elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

15. nap: Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás és nyaralás az óceánparton Dél-Indiában és Srí Lankán, repülőjegyekkel, helyi közlekedéssel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére