Körutazás és nyaralás az Indiai-óceánon, Srí Lankán, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35497
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

459.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35497

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj a földi paradicsomban Srí Lankán, az Indiai-óceán gyöngyszemén!

Időpontok

  • 2021. november 24 - december 02.: , 459.000 Ft
  • 2022. március 20 - március 28.: , 459.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés légkondicionált, külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Vízum: 15.800 Ft
  • Belépők és a helyszínen fizetendő étkezések: 195 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)
  • Sztornó biztosítás: 6.425 Ft (a részvételi díjra és reptéri illetékekre)
  • A 7. napi fakultatív program: 16.800 Ft (Koggala-Galle túra)
  • Egyágyas felár: 95.000 Ft (mentességről ld. Akciók menüpont)

Program

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről átszállással Sri Lanka fővárosába, Colombóba. Étkezés és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: Colombo – Negombo

A reggeli órákban megérkezés Colombóba. Buszos városnézés, majd indulás a tengerpartra, Negombóba. Pihenés a tengerparton, barangolás egyénileg a halászfaluban, mely során megismerhetjük a negombói halászok életét, megcsodálhatjuk az óceánból frissen kihalászott halak ezerféle fajtáit. Vacsora és szállás Negombó környékén.

3. nap: Negombo – Pinnawala – Dambulla – Habarana

Reggelit követően indulunk a Pinnawalai Elefántárvaházba. A farm látogatása során az állatokat meg lehet etetni, majd kezdődik az elefántfürdetés, mely során az állatokat a 400 méterre fekvő Maha Oja folyóhoz terelik a két órás fürdetésre. Továbbindulunk Dambullába, az UNESCO Világörökségek részét képező barlangtemplomokhoz, mely Sri Lanka legnagyobb és legjobban feltárt barlangtemploma. A festmények és szobrok mind a Lord Buddha életét mutatják be. Mindösszesen 153 Buddha szobor, 3 Sri Lanka-i király szobra és 4 isteneket ábrázoló szobor látható (ezek közül két hindu isten: Vishnu és Ganesha szobra). A barlangfalakon látható ábrázolások Buddha és a démon Mara találkozását, illetve Buddha első beszédét mutatják be. Vacsora. Szállás Habarana körzetében.

4. nap: Habarana – Sigiriya – Kandy

Reggeli, majd megmásszuk a Sigiriyában található Oroszlán-sziklát (Világörökség része), megcsodáljuk a gyönyörű falfestményeket, s nem utolsó sorban az előttünk elterülő fenséges látványt. Ezután folytatjuk utunkat Kandy felé. Érkezést követően egy kulturális show-n veszünk részt, mely során megcsodálhatjuk Sri Lanka tradicionális táncait, zenéit és népviseletét, majd átsétálunk a híres Fog-templomba, ahol este nyitják ki a szent relikviát, a Buddha fogát őrző ajtót. Az UNESCO Világörökségek részét képező Fog-templom impozáns épülete mindenkit lenyűgöz, ez volt az utolsó Sri Lanka-i király székhelye, a Colombo előtti főváros. Vacsora és szállás Kandyban.

5. nap: Kandy – Királyi Botanikus Kert – Óceánpart

Reggeli után a Peradeniya Királyi Botanikus Kertbe indulunk, ahol megcsodálhatjuk Sri Lanka flóráját. Több mint 4000 féle növénnyel találkozhatunk itt, többek között gyógynövényekkel, orchideákkal, fűszernövényekkel és pálmafákkal. Többek között itt látható a híres Ágyúgolyófa, melyet V. György angol király ültetett 1901-ben. Nevét ágyúgolyó formájú gyümölcseiről kapta. Ezt követően Sri Lanka jellegzetes termékeivel ismerkedünk meg: batik-termékek, fűszerek, gyémántok. Rögtön ezután folytatjuk utunkat, meglátogatunk egy teagyárat, betekintést nyerhetünk a teatermesztés és - feldolgozás menetébe. Továbbutazás az óceánpartra. Vacsora és szállás az óceánparti szállodában.

6. nap: Óceánpart

Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés, szabad program vagy fakultatív programlehetőségek a helyszínen. Vacsora, szállás az óceánparti szállodában.

7. nap: Óceánpart - Koggala - Galle túra

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: Koggala – Galle túra. A résztvevők számától függően tuk-tukkal (helyi háromkerekűvel) vagy busszal utazunk a Koggala-tóig, ahol katamaránba szállunk, hogy megismerjük a három kis szigetet: a Madár-szigetet csónakunkból szemlélhetjük meg, mivel már sajnos nem lakják madarak, csak ritkán fordul elő egy-egy érdekes példány; folytatjuk utunkat a Templom-szigethez, mely buddhista templomáról híres. A Fahéj-szigeten meglátogatunk egy ott élő családot, akik a fahéjtermelés és –feldolgozás rejtelmeibe vezetnek be bennünket. Ezután felkeressük a koggalai rúdhalászokat, majd betérünk a teknőcfarmra, ahol a teknőcmentésről kapunk bővebb információt. Rövid pihenés után indulunk Galle városába, egyenesen a Galle Erődhöz. Az erődöt különleges hangulata teszi felejthetetlenné. Az épületek holland, portugál és angol stílusban keverednek, művészeti és közigazgatási épületek, kávéházak, kiállítótermek egyaránt megtalálhatóak. Érdemes elidőzni a muszlim mecset, a buddhista templom és a holland református templom falai között. Az erőd falairól letekintve a legszebb a naplemente, csodálatos képeket lehet készíteni. (A program ára: 16.800 Ft.) Vacsora és szállás az óceánparti szállodában.

8. nap: Óceánpart – Colombo

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora, késő este transzfer a colombói repülőtérre, elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

9. nap: Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás és nyaralás az Indiai-óceánon, Srí Lankán, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére