Körutazás Dél-India legszebb tájain, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5 vacsorával, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43392
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

949.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43392

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Dél-Indiát, Kerala és Madurai világát!

Időpont

  • 2024. 01. 27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Koccsi-Budapest útvonalon, átszállással az Emirates menetrendszerinti járataival, turista osztályon
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
  • Szállás nyolc éjszakára a feltüntetett szállodákban, kétágyas szobákban
  • Reggeli
  • Öt vacsora
  • Ebéd két alkalommal
  • Transzferek különbusszal
  • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft /fő/nap
  • Javasolt szervizdíj: 50 USD/fő
  • Vízumdíj 18 000 Ft /fő

Felár

  • Egyágyas felár

Fakultatív program

  • Vacsora és főzőbemutató a Padua házban 12 000 Ft /fő

Program

január 27. szombat

Elutazás Koccsiba egy átszállással (Budapest-Dubaj 15:10-23:20, Dubaj-Koccsi 02:45-08:05).

január 28. vasárnap

Megérkezés Koccsiba, majd transzfer (kb. négy óra) Kerala tartomány 1600 méteren fekvő festői szépségű  hegyi üdülőhelyére, Munnarba. A település a britek nyaralóhelye volt,  Dél-India teafővárosának is nevezik. Vacsora és szállás Munnarban: Amber Dale Hotel 4*.

január 29. hétfő

Délelőtt magunk mögött hagyjuk a várost és a természetben túrázunk. Túránk során 8 km-t teszünk meg, a túra közepes nehézségű. Erdők, teaültetvények, misztikus köderdők keresztezik útunkat, a kilátás csodálatos a környező buján zöldellő hegyekre. Meglátogatunk egy teaültetvényt, ahol a termesztés kulisszatitkaiba is bepillanthatunk.

Szabadidő pihenésre, vacsora és szállás Munnarban: Amber Dale Hotel 4*.

január 30. kedd

Reggel elutazunk busszal Maduraiba, Tamil Nadu tartomány templomvárosába.  Délután városnézés: első és legfontosabb látnivaló a 17. században épült Meenakshi templom, mely fontos hindu vallási és kulturális központ. A dravida építészeti stílusban emelt templomkomplexum óriási kapujával, égbe törő oszlopaival, a színpompás szobraival és a misztikus belső tereivel nagy hatással vannak a látogatóra. Ezután megnézzük a Thirumalai Nayak királyi palotát, mely tereiben a dravida és az iszlám stílus keveredik. Visszatérünk a Meenakshi templomot, ahol részt veszünk az esti ceremónián: a halszemű hercegnő és hitvesének szobrait közös szobában helyezik el éjszakára a belső szentélyben. Vacsora és szállás Maduraiban: Heritage Madurai Hotel 4*.

január 31. szerda

Reggel elindulunk a Periyar Nemzeti Park szomszédságában fekvő Thekkadyba. Thekkady szép természeti környezetben fekvő város, környéke a fűszertermesztésről is híres – kardamom, bor, kávé és teaültetvények színezik a tájat. Délután városnézést, majd este megtekintjük az indiai harcművészet ősi formáját bemutató Kalaripayattu előadást. Vacsora és szállás Thekkadyban: Greenwoods Resort 4*.

február 1. csütörtök

A napot a Periyar Nemzeti Parkban töltjük. Vadvilágáról is ismert a gyönyörű park, elefántok és tigrisek mellett rengeteg ritka állat- és növényfajta él itt. A park központja a Periyar tó, itt hajózunk és figyeljük meg a környező flórát és faunát. Délután a fűszerkertekkel és a helyi termelőkkel ismerkedünk. Vacsora és szállás Thekkadyban: Greenwoods Resort 4*.

február 2. péntek

Reggel továbbutazunk Alleppeybe. Délután felszállunk a jellegzetes lakóhajónkra és a csatornákon, tavakon és lagúnákon hajózva ismerkedünk a tájjal és a helyi élettel. Képeslapba illő tájak, pálmafás partok, rizsföldek, falvak látványában gyönyörködhetünk a pihentető hajózás során. Ebéd és vacsora és szállás a lakóhajón.

február 3. szombat

Reggel kiszállunk a hajóból és elindulunk Koccsi városába Útközben megnézzünk Kumbalanghit. A csatorna parton elhelyezkedő faluban a tradicionális kínai halászhálók ragadják meg figyelmünket. Itt ebédelünk, majd továbbutazunk a közeli nagyvárosba, ahol este a 400 éves múlttal rendelkező Kathakali történetmesélő táncelőadást nézünk meg, melyet színpompás ruhákkal, maszkban és fejdíszben adnak elő a művészek. Szállás Koccsiban: Trident Hotel 4*.

február 4. vasárnap

Ma a nagyvárossal ismerkedünk. Koccsi a Malabár-part jelentős kikötővárosa, stratégiai fekvése miatt portugál, majd holland és brit fennhatóság alatt volt. Megnézzük a 16. században épült Szent Ferenc templomot, az erődöt, ahonnan a hatalmas kínai halászhálók festői látványt nyújtanak. Következő megállónk a portugálok által keralai stípusban épített Mattancherry palota, majd a közeli Paradesi zsinagógát és az egykori zsidó negyedet nézzük meg.

Este fakultatív vacsora és főzőbemutató a Padua házban: 12 000 Ft/fő. A gyönyörű történelmi jelentőségű házban az itt lakó család életével ismerkedhetünk, bemehetünk a konyhába, hogy , majd elfogyasztjuk a frissen készült keralai finomságokat.

Szállás Koccsiban: Trident Hotel 4*

február 5. hétfő

Éjszaka transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre egy átszállással (Koccsi-Dubaj 04:30-07:05, Dubaj-Budapest 10:35-13:35).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Dél-India legszebb tájain, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5 vacsorával, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére