Körutazás Brazíliában, Argentínában és Uruguayban, 12 nap reggelivel, 2 ebéddel, programokkal, idegenvezetéssel, helyi közlekedéssel – Rio, Iguazu-vízesés, argentin pampák

Ajánlat kód: 34837
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

499.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34837

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lélegzetelállító tájak várnak Dél-Amerika hatalmas országaiban, Brazíliában, Argentínában és Uruguayban!

Időpont

  • 2020.03.20. - 2020.03.31.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 9 éjszakai szállást helyi, 3-4*-os szállodák kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátást, ebédet a 7. és a 9. napon (italok nélkül)
  • A megadott programokat
  • Magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást
  • Helyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkel kb. 430.000 Ft
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • Borravaló kb. 55 USD/fő
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások
    • Tangó-show vacsorával: 30.000 Ft
    • Argentin pampák ebéddel: 43.000 Ft
    • Rafain churrascaria show: 15.000 Ft

Felár

  • Egyágyas felár 180.000 Ft

Ismertető

Betekintést nyerhetsz Argentína és Brazília színpompás világába! Buenos Aires Dél-Amerika egyik legeurópaibb városa, Uruguay a gyarmati időkre emlékeztet, míg Rióban a híres Copacabana, a Cukorsüveg-hegy, a Krisztus szobor varázsolja el az utazót.

Itt található a csodálatos Iguazu-vízesés, Argentína és Brazília határán - amely inkább összeköti a két országot, mint elválasztja. A hatalmas víztömeg káprázatos zuhatagokon át száguld a mélységbe - amelyet mind a brazil, mind az argentin oldalról érdemes megnézni. A vízeséseket igazi trópusi őserdő veszi körül, ahol a helyi élővilággal is megismerkedhetünk.

A környék másik jelentős látnivalója az Itaipu gát, amely jelenleg a világ második legnagyobb vízierőműve, évente 90 ezer gigawattnyi energiát termel, ami 3 évig fedezné London energiaszükségleteit.

Program

1-2. nap: Budapest - Buenos Aires

Indulás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, európai átszállással Buenos Airesbe. Másnap a reggeli órákban érkezünk meg Argentína fővárosába. A repülőtérről belvárosi szállásunkra utazunk, majd némi pihenést követően fél napos városnézésre indulunk. Városnézésünket a Parlamentnél kezdjük, majd megnézzük a Casa Rosada kormányzati épületét és a luxus negyeddé alakított régi kikötőt is. Sétánkat San Telmo hangulatos, a város aranykorát idéző negyedében fejezzük be. Szállás Buenos Airesben (3 éj).

3. nap: Colonia de Sacramento

Kora reggel a kikötőbe megyünk, ahonnan Uruguay hangulatos koloniális városába, Colonia de Sacramentóba hajózunk. A város az ország legidősebb városa, amelynek erődjét 1680-ban a portugálok építették, ám nem sokkal ezután a spanyolok kezére került. Legfőbb látnivalója a San Gabriel-félsziget csúcsán fekvő óváros. Erődje, a Fortaleza de San Gabriel az idők folyamán elpusztult, de a védőfal egy részét és a főkaput sikerült helyreállítani. Az óvárosban még állnak olyan házak, amelyek kb. 300 évesek. Itt található Uruguay egyik legrégibb temploma, az Iglesia Matríz del Santísimo Sacramento. Este fakultatív program keretében tangózni indulunk, ahol a fergeteges tánc show mellett finom vacsorával várnak minket.

4. nap: Argentin pampák

Reggeli után egész napos fakultatív kirándulásra indulunk Buenos Aires környékére, egy közeli estanciára, vagyis birtokra. A nap folyamán kocsikázunk, argentin lovasbemutatót, népzenei- és néptáncbemutatót nézünk meg, valamint megkóstoljuk az eredeti argentin ízeket. Kiadós argentin ebéd a program során.

5. nap: Iguazu-vízesés

Reggel az Iguazu-vízeséshez repülünk. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ 7 Természeti Csodájának címét elnyerő Iguazu 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze. Este fakultatív Rafain show. Szállás Iguazuban (3 éj).

6. nap: Iguazu-vízesés (brazil oldal)

Reggeli után a vízesés brazil oldalát látogatjuk meg. Délután lehetőséget biztosítunk fakultatív programokon való részvételre (jelentkezés és fizetés a helyszínen, pl. fakultatív 10 perces sétarepülés a vízesés felett, vagy fakultatívan a Parque das Aves Foz Tropicana madárpark meglátogatása, stb).

7. nap: Iguazu-vízesés (argentin oldal)

Egész napunkat a nemzeti park területén töltjük. Körbejárjuk a 1.200 m hosszú sétány kilátópontjait. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Ebéd egy helyi étteremben. Ezután fakultatív szafari programon vehetünk részt. Terepjáróra szállva megismerkedhetünk a nemzeti park növény- és állatvilágával. Motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést, a program során garantáltan senki nem marad szárazon! (jelentkezés és fizetés a helyszínen)

8. nap: Iguazu – Rio de Janeiro

Délelőtt repülőre szállunk és Brazíliába, Rio de Janieróba utazunk. Érkezés után az Urca-hegy érintésével, csupa üveg felvonókkal a Cukorsüveg-hegyre jutunk fel. Ezt követően transzfer a szállodába, szállás Rio de Janeiróban (3 éj).

9. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos városnézés Rio de Janeiroban, Brazília legszebb fekvésű városában. Panorámás autóbuszos városnézésre indulunk a Flamengo Parkon áthaladva a Guanabara - öbölhöz jutunk, ahol a "Jövő Múzeuma" is található. Rövid sétát teszünk az Olimpikonok sétányán. Ebédelési lehetőség egy tipikus brazil étteremben. Ezután felfedezzük Rio belvárosát, elhaladunk a Maracaná Stadion mellett, lefotózzuk a Nemzeti Színházat és a Szépművészeti Múzeumot, megállunk a Sambodromon, a karneválok felvonulási terén, majd megtekintjük a város ultramodern, üvegből és betonból épült Katedrálisát.

10. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos szabad program, fürdés és pihenés. Fakultatív program ajánlat: Egész napos kirándulás Petropolisba, az egykori császári üdülőhelyre (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

11-12. nap: Rio de Janeiro – Budapest

Reggel fogaskerekűvel megyünk fel a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a 710 m magas Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a Megváltó Krisztus szobra áll. Ezzel búcsúzunk a várostól, s a nap további része szabad program. Este transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre átszállással. Érkezés Budapestre a 12. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Brazíliában, Argentínában és Uruguayban, 12 nap reggelivel, 2 ebéddel, programokkal, idegenvezetéssel, helyi közlekedéssel – Rio, Iguazu-vízesés, argentin pampák

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére