Körutazás az USA keleti partján a Niagara érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44521
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.677.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44521

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajózz a Niagara-vízesésnél és Torontóban!

Időpontok

 • 2024. Augusztus 17 - 27.: , 1.677.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban + 1 éj repülőn
 • Reggelis ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
 • A repülőjegy alapárát
 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
 • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást
 • Belépők: kb.: 401 $ + 171 CAD
 • ESTA utazási engedély - USA (ügyintézéssel (feltételek teljesítése esetén)) 12 000 Ft

Felár

 • Egyágyas szoba felára  415 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – WASHINGTON D.C.

Repülés Budapestről európai átszállással az USA fővárosába, Washingtonba. Privát transzferbuszunk a szállodánkhoz szállít minket, ahol a következő 2 éjszakát töltjük.

2. NAP: WASHINGTON D.C. – ARLINGTON

Reggelit követően a National Mall felfedezésére indulunk. Ez a hatalmas park a Capitolium, a Fehér Ház és a Lincoln-emlékmű közt elterülő terület. A Fehér Ház lefényképezése után a viet­námi és a koreai háborúk emlékművei közt haladva érjük el Lincoln elnök grandiózus szobrát. Innen előre tekintve a hatal­mas tűként magasodó Washington emlékmű felé mesés a lát­vány, és eszünkbe juthat a Forrest Gump film ikonikus jelenete is. Szabadidő alatt több érdekes múzeum közül lehet válasz­tani, pl. Smithsonian Nemzeti Múzeum, a repülést és az űrre­pülést bemutató Air & Space Múzeum, vagy a National Gallery. Délután ellátogatunk a Pentagon mellett található Arlingtoni Temetőbe, itt található J. F. Kennedy sírja is. Este szállás.

3. NAP: WASHINGTON D.C. – BALTIMORE – PHILADELPHIA

Reggel észak felé vesszük az irányt, és alig egy óra buszozást köve­tően elérjük Baltimore-t. A város azon túl, hogy a Keleti-Part egyik legfontosabb kereskedelmi és katonai kikötőjének ad otthont, a legnagyobb „független város” az USA-ban. A Federal Hill Park dombjáról csodás látvány tárul a szemünk elé, a nyugodt tengeröböl mögött magasodó modern toronyházak párosa. A Belső Kikötő partján sétálgatva megannyi étterem mellett haladunk el, ahol a szabadidő alatt ki lehet próbálni Maryland állam „nem­zeti” ételét, a tengeri rákot, vagy meg lehet tekinteni a National Aquariumot, mely az USA egyik legnagyobb tengeri akváriuma. Baltimore-i nézelődésünk után Philadelphiába utazunk, ahol a híres philadelphiai cheesesteak szendvicset is megkóstolhatjuk.

4. NAP: PHILADELPHIA – NEW YORK

Reggelit követően a Baráti Szeretet Városával, Philadelphiával kezdünk ismerkedni. A város történelmi jelentősége nem kisebb, mint hogy itt írták alá 1776. július 4-én a Függetlenségi Nyilatkozatot, mely egyben a megalakuló Amerikai Egyesült Államok első fővárosává is tette Philadelphiát. A belváros olyan történelmi épületeknek ad otthont, mint a Szabadság Harang (Liberty Bell), az Independence Hall (ahol a Nyilatkozatot aláírták a honatyák) vagy az első amerikai nemzeti bank. A függetlenségi háborúhoz kötődő épületeket belülről is megte­kintjük, mely során idegenvezetőnk megannyi különös történe­tet mesél az ország létrejöttéről. Délután ismét útra kelünk, és az alig 100 mérföldre lévő New York belvárosába, Manhattanbe visz autóbuszunk, ahol a következő négy éjszakánkat töltjük.

5. NAP: NEW YORK (SZABADSÁG-SZOBOR – EMPIRE S. B.)

A történelmi múltnak adózva New York megismerését mi is azzal a látványossággal kezdjük, melyet elsőként pillantottak meg a hajóval ide érkező európaiak, a Szabadság-szoborral. Komppal érjük el a külön kis szigeten álló hatalmas alkotást. A körüljárá­sát követően a bevándorlókhoz hasonlóan a szomszédos Ellis-szigetre látogatunk, ahol egy interaktív kiállítás keretében mutatják be, hogy miként fogadták a több millió (köztük több tízezer magyar) bevándorlót az USA-ban. Kora délután érünk vissza Dél-Manhattanbe, ahol a modernkori pénzügyi világ köz­pontját, a Wall Street-i Tőzsdét kapjuk lencsevégre. Innen csupán néhány saroknyira álltak egykor a World Trade Center ikertornyai. A tragikus események helyszínen ma egy megható emlékmű és egy földalatti kiállítás található. Szabadprogramot követően egy újabb világhírű épület zárja le a napunkat, az Empire State Building, melynek 86. emeletéről csodaszép kilátásban lehet részünk. Lefekvés előtt még ellátogathatunk a Times Square-re, mely ilyenkor este mutatja meg igazán látványos arcát a fény­reklámokkal. A New Yorkban töltött időszak alatt a helyiekhez hasonlóan tömegközlekedéssel (főként metróval) utazunk.

6. NAP: NEW YORK (HAJÓKIRÁNDULÁS – INTREPID ANYAHAJÓ – ROCKEFELLER CENTER)

Reggelit követően egy hangulatos hajókiránduláson veszünk részt, mely a Hudson folyóról indulva megkerüli Manhattant. Átkelünk a Brooklyn- és a Manhattan Híd alatt is, és lefényké­pezhetjük a „Nagy Alma” szinte összes látványosságát a vízről. Kikötést követően az Intrepid anyahajóhoz sétálunk el. Azon túl, hogy bemutatja egy ilyen hatalmas úszó város működését, olyan kuriózumokat is tárlatában tudhat, mint az Enterprise, a NASA első űrrepülőgépe vagy az egyik utolsó megma­radt Concorde. Délután betekintünk a díszes New York Public Library könyvtárba, illetve New York közlekedési csomópont­jába, a Grand Central Terminalba, melyet évente közel 70 millió ember vesz igénybe utazásához. Napunk utolsó látványossága a Rockefeller Center lesz, melynek tető kilátóteraszáról (Top of the Rock) a város látképén túl a csillogó Chrysler épületet és az Empire State Buildinget is láthatjuk.

7. NAP: NEW YORK (CENTRAL PARK – MÚZEUMOK)

A napot egyénileg is el lehet tölteni, de közös programunkra is jöhetnek, melyen a híres Central Parkot vesszük célba, a körü­lötte lévő páratlan múzeumokkal. Az egykoron a város szélén lét­rehozott zöldterületet mára körbenőtte a metropolisz, így igazi zöld központja lett New Yorknak. Ezt követően múzeumlátoga­tás. A választható kiállítások; a modern művészetek otthona, a MoMa, az építészetileg is különleges Guggenheim Múzeum és az egész világ egyik leglátogatottabb kiállítóhelye, a Metropolitan Művészeti Múzeum és a Museum of Natural History. A művészeti kincsek után a délután fennmaradó részében New York talán leg­hangulatosabb részét, Chelseat tekintjük meg.

8. NAP: NEW YORK – NIAGARA FALLS (KANADA) VONATTAL

A Keleti-Part nagyvárosai után egy éles váltással egy természeti kincshez látogatunk el, a Niagara-vízeséshez. New Yorkból egy teljes napnyi buszozással lehetne elérni a zuhatagot, mi azon­ban a kényelmesebb, vonattal történő utazást választjuk, és a Maple Leaf (Juharlevél) Express vonalán tesszük meg az utat. Kora reggel, még a nagy forgalom előtt hagyjuk el New Yorkot. A Penn Station állomáshoz metrózunk, ahol felszállunk vona­tunkra, mely közvetlenül a Niagarához visz bennünket. A 180 km/órás sebességre is képes vonatunk közel 250 km-en át közvetlenül a festői Hudson folyó mentén halad. A szerelvé­nyen mosdó, büfékocsi és ingyenes wifi is található, és a busszal ellentétben fel lehet állni, sétálgatni lehet, így kevésbé fárasztó az út. Délután, a határellenőrzést követően érkezünk meg a kanadai Niagara Falls településhez, ahol aznapi szállásunk lesz. Este, aki szeretne besétálhat a vízeséshez, melyet sötétedés után színes ledekkel világítanak meg.

9. NAP: NIAGARA-VÍZESÉS – TORONTÓ

A napot a lenyűgöző zuhatagnál töltjük. Testközelből élvezhet­jük a grandiózus vízesést. Lehetőségünk lesz bemenni a zuhatag „mögé”, a sziklába vájt alagutakon keresztül. Hihetetlen érzés, amikor az ember a mellkasán érzi a dübörgés hangját. Délután fakultatív programként lehetőség van rá, hogy egy speciális hajóval egészen közel menjünk a vízeséshez, melynél „lentről”, a vízesés lábától élvezhetjük a Niagara lenyűgöző patkóalakját (jelentkezés, fizetés a helyszínen). Késő délután hagyjuk el a tér­séget, és Torontóba, szállásunkra visz a privát buszunk. Elfoglaljuk szállásunkat, majd szabadprogram. A kora esti órákban tömeg­közlekedéssel be lehet menni a belvárosba, sétálni, nézelődni. Aki ekkor szeretne, felmehet a város fölé magasodó, az egykoron a világ legmagasabb épületeként is számontartott CN Tower kilá­tóteraszára, ahonnan látványos felvételeket készíthet Torontoról.

10. NAP: TORONTO

Reggeli, majd szabadidő alatt egy kb. egyórás fakultatív hajó­kiránduláson lehet részt venni, mely során a legjobb helyről, a város mellett található Ontario-tó felől készíthetjük el fényképe­inket Toronto látképéről és két ikonikus épületéről, a helyi Toronto Maple Leafs hokicsapatának stadionjáról, a Rogers Centerről és a CN Towerről. Fakultatív hajókirándulásra jelentkezés, befi­zetés a helyszínen. A déli órákban találkozó a szállodában, és immáron csomagjainkkal egy közös városnézésre indulunk. Belvárosi buszos városnézésünknél megtekintjük Ontario állam Parlamentjét, bepillantunk a színes China Townba és ebédelhe­tünk az Eaton Center óriási plázájának éttermeiben. Programunk végén autóbuszunk a reptérre visz bennünket, és felejthetetlen élményekkel telve Európa felé vesszük az irányt. Éjszaka a repülőn.

11. NAP: BUDAPEST

Európai átszállással délután érkezünk meg Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás az USA keleti partján a Niagara érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére