Körutazás az Egyesült Államokban Georgia és Florida érintésével, tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41422
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

786.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41422

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Miami Beach és megannyi izgalmas kaland!

Időpont

  • 2022. november 23-december 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-nak megfelelő) szállodákban,  kétágyas, fürdőszobás/zuhanyzós szobákban
  • Részben kontinentális, részben büfé reggelik
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 11.005 Ft
  • 8. napi fakultatív program: 24.000 Ft (Everglades Nemzeti Park)
  • ESTA engedély: 6.500 Ft
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 90 USD
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/utas

Felár

  • Egyágyas felár: 325.000 Ft
  • 24-29 fő közötti felár: 49.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Atlanta

Elrepülés Budapestről átszállással Atlantába. Étkezések a gép fedélzetén. Érkezés a délutáni/esti órákban. Szállás Atlantában.

2. nap: Atlanta - Savannah

Reggeli, majd délelőtt városnézés Atlantában, Georgia állam fővárosában. Sétálunk egyet a belvárosi Olimpia Parkban, benézünk az Coca Cola Múzeumba és megnézzük a CNN amerikai hírcsatorna székházát is. A belváros felfedezését követően megnézzük még Martin Luther King szülőházát és az ottani látogatóközpontot. Délután utazás Savannah városába. Vacsora, szállás Savannah körzetében.

3. nap: Savannah – St. Augustine - Orlando

Reggelit követően Savannah hangulatos történelmi városközpontját egy délelőtti séta közben ismerjük meg. A várost 1733-ban alapították, így történelmi emlékekben igen gazdag. Savannah városát elhagyva délnek fordulunk és a következő úticélunk már, Floridában lesz. Itt első megállónk St Augustine városa, 1565-ben alapították a spanyolok és mivel minden korábbi európai település különböző okok miatt elhagyatottá vált, St Augustine lett az első állandó európai település. Hangulatos központjában, a gyarmati jellegű belvárosban sétálunk egyet. A spanyolok által, az 1600-as években épült erőd a város fő látványossága. Délután tovább utazás Orlandóba. Vacsora, szállás Orlando körzetében.

4. nap: Orlando (Universal Studio, Disney World, SeaWorld)

Reggeli után ez a nap a szórakozásé. Egész napos fakultatív programlehetőségek közül választhatunk: Universal Studios, Disney World vagy SeaWorld. Az Universal Studios a filmek szerelmeseinek kötelező látnivaló, a virtuális technikák segítségével az űrutazástól a katasztrófák széles soráig felejthetetlen élményeket élhetünk át. (Az Universal Studios program ára: kb. 150 USD/fő). A Disney World a vidámparkok csúcsa, ahol a felnőttek is újra gyerekeknek érezhetik magukat a mesevilágba csöppenve. (A Disney World program ára: kb. 150 USD/fő).  A SeaWorld tematikus park, inkább az állatokra koncentrál a különböző bemutatókkal (Delfin-, kardszárnyú delfin-, fóka show stb.) Viszont az amerikaiak itt sem okoznak csalódást az előadások színvonalát tekintve. (A SeaWorld program ára: kb. 120 USD/fő). A programok a helyszínen fizetendőek, az idegenvezető a programokon nem vesz részt. Vacsora, szállás Orlandó környékén.

5. nap: Orlando – Kennedy Space Center - Miami

Reggeli. Ezen a napon az Egyesült Államok űrkutatási és űrrepülési történetének egyik leghíresebb központjába, a Kennedy űrközpontba látogatunk el. A helyszín bejárása közben megismerkedünk az USA különböző űrprogramjaival és felelevenítjük a leghíresebb űrutazások legfontosabb pillanatait, érdekességeit. Délután utazás Miamiba. Vacsora, szállás Miamiban.

6. nap: Miami – Key West

Reggelit követten tovább indulunk a kontinentális Amerika legdélebbi pontjára és már az utazás maga is izgalmasnak ígérkezik, hiszen az apróbb szigetek összekötő hidakon utazunk áthaladva, ami páratlan kilátással szolgál a türkizkék óceánra. Florida déli csücskébe Key West városába utazunk, ahol felkeressük Ernest Hemingway házát, a legdélebbi pontot, ahonnan Kuba csak 90 mérföld. Majd teszünk egy kellemes sétát a parton. Vacsora, szállás Key Westben.

7. nap: Key West - Miami Beach

Reggelit követően visszautazunk Miamiba. Délután felkeressük a híres Miami Beach nevezetességeit, például az Art Deco negyedet, a híres bevásárló utcát a Lincoln Roadot, stb. Vacsora, szállás Miami Beach környékén.

8. nap: Miami Beach – Everglades Nemzeti Park

Reggeli, majd egész napos szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: fél napos látogatás az Everglades Nemzeti Parkba. Az egyik legnagyobb kiterjedésű nemzeti park az Egyesült Államokban. Édesvízi mocsarainak élővilága rendkívüli, egyike a világ legfontosabb vízi élőhelyeinek, a park UNESCO világörökségi helyszín. A nemzeti park látogatás magába foglal egy izgalmas Airboat túrát valamint egy érdekes aligátor bemutatót is. A program végeztével szabad program a nap további részében. (A fakultatív program ára: 24.000 Ft). Vacsora, szállás Miami Beach környékén.

9. nap: Miami Beach

Reggeli. Egész napos szabad program Miami Beachen. Vacsora, szállás Miami Beach környékén.

10. nap: Miami Beach

Reggeli. Délelőtt szabad program, Délután transzfer a repülőtérre és hazaindulás Budapestre. Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.

11. nap:

Érkezés Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás az Egyesült Államokban Georgia és Florida érintésével, tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére