Körutazás az Egyesült Államok Keleti partján és Kanadában, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Niagara, Washington, New York

Ajánlat kód: 35567
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.150.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35567

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandott a Keleti parton, sétálj olyan ikonikus városokban, mint New York és Washington, s ámulj el a Niagara vízesés lenyűgöző vadságán!

Időpontok

  • 2024. május 08 - május 20.: , 1.150.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön autóbusszal, hajóval
  • Elhelyezés: középkategóriájú (kb. 3*-nak megfelelő) szállodákban, kétágyas fürdőszobás/zuhanyzós szobákban reggelikkel
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 23.000 Ft (a bruttó alapárra)
  • Egyágyas felár: 385.000 Ft (mentességről ld. Akciók menüpont)
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő
  • A vacsorázás egyénileg történik, ebben a csoportkísérő idegenvezető segítséget nyújt (vacsoránként kb. 20-25 USD-al lehet számolni).
  • ESTA engedély: 13.500 Ft
  • 30-35 fő közötti létszámfelár: 38.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Boston (USA)

Elrepülés Budapestről egy európai átszállással Bostonba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Boston körzetében.

2. nap: Boston

Reggeli, majd délelőtt városnézés Bostonban, az USA egyik legidősebb városában, mely már a Függetlenségi Háború során is fontos helyszín volt. A „Szabadság Bölcsőjének” is nevezett város központjában megtekintjük a Freedom Trail (Szabadság Ösvénye) fontosabb állomásait: Boston Common, a belvárosi Park, Old State House, ahol először olvasták fel a Függetlenségi Nyilatkozatot, és amely mellett a hírhedt bostoni mészárlás is történt 1770. március 5-én, Quincy Market, Faneuil Hall. Délután szabad program az idegenvezető segítségével. Szállás Boston körzetében.

3. nap: Boston - Québec (Kanada)

Reggeli után észak felé vesszük az irányt és New Hampshire, valamint Vermont államok meseszép erdős vidékein haladunk a kanadai határ felé. Utunk keresztül visz a White Mountain-on is, mely az Appalache-hegység része – a leglátványosabb szakasz a White Mountain Nemzeti Erdő. Délután érkezés Ville de Québec-be, a kanadai Québec tartomány fővárosába. Szállás Québecben.

4. nap: Québec – Montreal

Reggeli, majd délelőtt Québec fallal körülvett óvárosát járjuk be, melynek hangulata semmihez sem hasonlítható. Városnézésünk során bebarangoljuk többek között az óváros felső és alsó részét, megállunk a Parlamentnél és a híres Chateau Frontenac szállodánál is, ahonnan gyönyörű a kilátás a Szent Lőrinc-folyóra. A városnézést követően szabadidő majd délután továbbutazás délnyugat felé a Szent Lőrinc folyó mentén Kanada második legnagyobb városába, Montrealba. Szállás Montrealban.

5. nap: Montreal - Ottawa

Reggeli, majd délelőtt városnézés a világ második legnagyobb francia nyelvű városában, amelyet az első európai gyarmatosítók „Ville-Marie”-ként is emlegettek. Montreal a kontrasztok városa: a történelmi Vieux kikötője a múltat idézi, míg a város központjában egy másik, új város vár ránk, modern épületekkel, kávézók, éttermek, mozik egész sorával, nagyszerű földalatti hálózattal. Felmegyünk a Mount Royal-ra, ahonnan gyönyörködünk a kilátásban, megtekintjük a híres párizsi stílusú kerületet, a régi Montrealt (Vieux-Montréal) és megállunk fényképezni a Notre Dame Katedrálisnál. Délután továbbutazás Ottawába, vásárlási lehetőség. Szállás Ottawa körzetében.

6. nap: Ottawa – Toronto

Reggeli után városnézés Ottawában mely az azonos nevű folyó partján terül el. A város számtalan parkja mellett méltán híres a Parlament nagyszerű épületéről is. Városnézésünk során megtekintjük többek között a Parlament Domb díszes neogótikus épületeit, a Notre Dame-ot és a Rideau-csatornát. Délután folytatjuk utunkat Torontóba, az Ontario-tó partján fekvő, legnagyobb kanadai városba. Szállás Torontóban.

7. nap: Toronto – Niagara-vízesés

Reggeli, majd délelőtt városnézés Torontóban, mely során megtekintjük a város történelmi és modern közigazgatási épületeit, a Parlamentet és a színes Chinatown-t. Rövid megállót teszünk a híres Eaton Centernél, amely mintegy 350 üzletével várja a látogatókat. Ezt követően továbbutazunk déli irányba a bájos Niagara-On-The-Lake falucskán keresztül, mely a nagy kiterjedésű Niagara bortermelővidék szívében helyezkedik el. Délután érkezés a Niagara-vízeséshez. A különböző kilátópontok bejárását követően egy rövid hajókázás során egészen közel kerülünk a vízesések aljához., és látjuk a félelmetes robajjal lezúduló víztömeget, amely a világ egyik leglátogatottabb természeti szépsége. Évenként százezrek jönnek gyönyörködni az 52 méter magas „lópatkó zuhatagban” és a 11 km hosszú, 100 méter mély hasadékban, melyben a Niagara folyó sisteregve tova iramlik. Szállás a Niagara-vízesésnél.

8. nap: Niagara-vízesés – Lancaster (USA)

Reggeli, majd továbbutazás déli irányba, a Pennsylvania államban található Lancasterbe. Lancaster megyében található a legrégebbi amis település, ahol ma is emberek ezrei élik a több száz évvel ezelőtti „egyszerű” életet. Életmódjuk egyik maghatározó eleme, hogy nem használnak elektromos eszközöket és autót. A vidéken járva úgy érezzük, mintha visszamentünk volna az időben néhány száz évet. Érkezés Lancasterbe a délutáni órákban. Szállás Lancasterben.

9. nap: Lancester – Washington, D.C.

Reggeli, majd meglátogatunk egy amis farmházat, ahol megismerkedhetünk az ott élő emberek különös életmódjával. Folytatjuk utunkat Washington D.C.-be. Az Amerikai Egyesült Államok fővárosában közigazgatási épületeket és történelmi emlékhelyeket látogatunk meg a városnézés során: Fehér Ház,  Capitolium, Washington emlékmű, Lincoln emlékmű, a vietnámi és koreai háborús emlékmű stb. Idő függvényében lehetőség van múzeumlátogatásra is. Washington belvárosában múzeumok sora várja az érdeklődőket: Air and Space Museum, Nemzeti Galéria stb. Szállás Washington körzetében.

10. nap: Washington, D.C. – Philadelphia – New York körzete

Reggeli, majd utazás Philadelphia-ba, az „Új Nemzet szülővárosába”, ahol megtekintjük az amerikai történelem egyik legfontosabb épületét, a Függetlenség Csarnokát. Az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és alkotmányát ebben a vörös téglás házban írták alá 1776-ban. Megnézzük a pavilont, ahová az ország egyik legjelentősebb szimbólumát, a Szabadság Harangját helyezték el. Délután folytatjuk utunkat New York felé. Szállás New York körzetében.

11. nap: New York

Reggeli. A mai napon tömegközlekedéssel és gyalogosan fedezzük fel a világ egyik legnagyobb metropoliszát, a „Nagy Alma”-ként is emlegetett New York City legfontosabb látnivalóit: a Times Square-t, az új World Trade Center-t és a 9/11 Emlékművet, az ENSZ Palotát, a Rockefeller Centert, séta a Broadway-n. Sétálunk egyet a New York "tüdejének" is nevezett Central Parkban. Elhajózunk a Liberty Island (Szabadság-sziget) mellett, ahol a Szabadság-szobor áll. A rézből készült szobrot Franciaország adományozta az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmával. (A tömegközlekedési jegyek, a hajójegy és a belépők a helyszínen fizetendők!) Visszautazás a szállodába, szállás az előző napi szállodában.

12. nap: New York / Newark

Reggeli. Szabadidő, majd menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és hazautazás egy európai átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

13. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás az Egyesült Államok Keleti partján és Kanadában, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Niagara, Washington, New York

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére