Körutazás Ausztráliában, 16 nap 3*-os szállodákban reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel – vár Melbourne, Sydney, a Külső Korall-zátony és más csodák

Ajánlat kód: 34842
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.175.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34842

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj Ausztrália lélegzetelállító tájaiban, földön és vízen egyaránt!

Időpont

  • 2020.02.15. - 2020.03.01.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 13 éjszakai szállást, helyi 3*-os szállodákban, kétágyas szobában
  • Reggelis ellátást, 1 ebédet (italok nélkül)
  • Helyszíni közlekedést
  • A megadott programokat
  • Belépőjegyek a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • Magyar nyelvű idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Belföldi és nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 870.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Borravaló kb. 90 USD/fő
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 410.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest – Dubai - Melbourne

Indulás Budapestről menetrend szerinti közvetlen járattal Dubaiba. Másnap Dubaiból utazás közvetlen járattal Melbourne-be. Érkezés Melbourne-be a késő esti órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás Melbourne-ben (2 éj). Szállás: Mercure Welcome Meourne 4*.

3. nap: Melbourne

Egész napos kirándulást teszünk a híres Óceán úton, megnézzük a híres szörf paradicsomokat, szabadidő és ebédelési lehetőség az Apolló Beachen. Továbbutazunk az Otway Nemzeti Parkon keresztül a Port Cambell Nemzeti Parkig, utunk végső céljáig, ahol megtekintjük a jól ismert 12 apostol sziklaképződményeket.

4. nap: Melbourne – Adelaide

Reggeli után városnézés Melbourne-ben: Fitzroy kert, Cook kapitány háza, Király botanikus kert, Grand Prix pályái, Szent Pál katedrális. A városnézés után elrepülés Adelaide-be, ahol városnézés: Szent Péter katedrális, Adelaide Botanikus Kert, Botanikus Park. A programot a Haigh’s Csokoládé Látogatói Központban zárjuk. Szállás Adelaide-ben (2 éj). Szállás: Majestic Roof Garden Hotel 4*.

5. nap: Kenguru-sziget

Egész napos kirándulásra megyünk, melynek során kompra szállunk, majd a Kenguru–szigeten kötünk ki. Megtekintjük a fóka kolóniákat, az ausztrál bozótost és a Hanson-öböl Vadvilág Menedéket, ahol koalákat láthatunk. A délutánt a Flinders Chase Nemzeti Parkban töltjük, ahol megnézzük a látványos Admirals Archot. Visszaindulva a komphoz kengurukat láthatunk.

6. nap: Ayers Rock

Délelőtt az ország közepén lévő legendás és misztikus Nagy Vörös sziklához utazunk. Érkezés után az Uluru Aboriginal Kulturális Központot látogatjuk meg. Egy pohár ital mellett megnézzük a naplementét és elfoglaljuk a szálláshelyünket. Szállás Ayers Rockban (2 éj). Szállás: Outback Pioneer Hotel 3*.

7. nap: Ayers Rock

Még napfelkelte előtt egy egészen különleges kilátóhelyhez, az Uluru melletti Talinguru Nyakunytjakuhoz utazunk, innen csodáljuk meg a felkelő nap fényétől izzó Nagy Vörös sziklát. A Walpa-szorosban az Olga hegység két legmagasabb „kupolája” mellett egy könnyű, 1 órás sétát teszünk.

8. nap: Darwin

A mai napon Darwinba, az északi terület fővárosába repülünk. Érkezés után félnapos városnéző programon veszünk részt, megnézzük a botanikus kertet, a Kínai Templomot, a Stokes Hill Wharf területét és a Darwin Katonai Múzeumot. Szállás Darwin-ban (2 éj). Szállás: Travelodge Resort Darwin 4*.

9. nap: Kakadu Nemzeti Park

Egész napos látogatást teszünk a Kakadu Nemzeti Parkban. Túránk során látogatást teszünk a Warradjan Kulturális Központban, ahol a helyben és a környéken élő aboriginal emberek életével ismerkedhetünk meg. Keresünk sósvízi krokodilokat és őskori sziklarajzokat.

10. nap: Cairns

Utazás repülővel a Korall–tenger partján fekvő Cairns-be. Érkezés után transzfer a szálláshelyre. Szállás Cairns-ben (3 éj). Szállás: Bay Village Tropical Retreat 4*.

11. nap: Külső Korall-zátony

Egész napos Külső Korall-zátony kiránduláson veszünk részt. Megismerkedünk a zátonyok világával és az obszervatóriummal, sznorkelezési lehetőség és ebéd helyben. A program végén katamaránnal utazunk vissza Cairnsbe.

12. nap: Kuranda Nemzeti Park

Reggel a Kuranda Nemzeti Parkba indulunk, először a Skyrail Rainforest kabinos felvonóra szállunk, amellyel Kurandába utazunk. A faluba érkezve megnézzük a Koala Kerteket, az Ausztrál Pillangó Menedéket és a Madárvilágot. Visszafelé panorámavonattal Cairnsbe utazunk. A vasútvonal látványos tájakon kanyarog, hidakon és alagutakon keresztül.

13. nap: Cairns – Sydney

Reggeli repülőjárattal Sydney-be utazunk. Érkezés után városnézés. Majd felszállunk egy hajó fedélzetére, hogy a város egy másik arcát tekintsük meg. Szállás Sydney-ben (2 éj). Szállás: Travelodge Sydney 4*.

14. nap: Sydney – Kék-hegység

Egész napos kirándulásra indulunk a Kék-hegységbe. Első megállónk a Scenic World kilátópontnál lesz, majd a híres aboriginal legenda helyszíne, a Három nővér sziklaalakzat következik. Ezt követően a festői Leura városkát keressük fel. Megállunk a Featherdale Vadvilág Parkban, ahol Ausztrália összes endemikus állatfaja megtalálható. Visszaúton a 2000-es Olimpia helyszínét, a Sydney Olimpiai Parkot látogatjuk meg.

15-16. nap: Sydney – Budapest

Délelőtt szabad program, délután transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre másnap a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Ausztráliában, 16 nap 3*-os szállodákban reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel – vár Melbourne, Sydney, a Külső Korall-zátony és más csodák

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére